Værd at vide før rejsen

 • Alle standardmåltider er inkluderet på krydstogtet.
 • Første nat på hotel er altid inkluderet.
 • Hos Apollo booker du både fly+hotel+krydstogt på én gang.
 • Drikkepakke og udflugter køber du direkte på rederiets hjemmeside. Find dit bookingnummer frem inden du går ind på deres hjemmeside.
 • Dine krydstogtbilletter modtager du via mail, efter at du har checket ind online på rederiets hjemmeside.
 • Madallergier meddeles ved ombordstigning på fartøjet. Rederiet gør sit bedste for at imødese dine behov.
 • Information om ombordstigning finder du på dine krydstogtbilletter. Disse modtager du via mail, efter du har checket ind online.
 • Transfer er ikke inkluderet.
 • Man kan kun bestille én kahyt pr. booking.
 • Personalet om bord taler engelsk og tager sig godt af alle gæster. Der er ikke personale fra Apollo om bord.

Før krydstogtet

Fort Lauderdale, USA

 

Kanalerne i Fort Lauderdale minder om Venedig. Præcis som i Venedig tager du vandtaxi til nogle meget charmerende kanalrestauranter. Men du kan også sagtens komme til de gode restauranter til fods. I Fort Lauderdale findes der restauranter for enhver smag og i alle prisklasser. 

På "øerne" mellem kanalerne ligger luksusvillaer og yachter, og det meste i Fort Lauderdale er lidt mere luksuriøst. F.eks. er shoppingmulighederne rigtig gode. Et af shoppingcentrene hedder Sawgrass Mills Outlet, og her finder du alt, hvad hjertet begærer. Klimaet her er skønt, og der er masser af mulighed for dejlig afslapning på de kilometerlange, hvide og palmeklædte strande. Vil du være aktiv, så er der mange gode golfbaner her. Apollos udbud af hoteller i Fort Lauderdale er stort, varierende og med høj kundetilfredshed. Book nogle ekstra dage på hotel i forbindelse med dit krydstogt.


Vores bedste tips i Fort Lauderdale

Lej en bil og kør ca. 30 minutter, så når du Everglades, en af Amerikas største nationalparker. Everglades er et enormt sumpområde, der huser alligatorer, flamingoer, vaskebjørne og diverse andre dyr. Man oplever bedst Everglades via hydrokopter, hvor man kan komme helt tæt på dyrelivet uden af forstyrre for meget. Kyndige guider lærer dig om dyrelivet og værner om Everglades' dyr og natur. Sjov for hele familien!

Tips

 • Shop amok i Sawgrass Mills Outlet som er USA syvende største shoppingcenter. Her er der næsten altid udsalg!
 • Tag en tur med en hjuldamper via kanalerne og oplev de luksuriøse villaer og smukke yachter på nært hold.
 • Ca. 3,5 time fra Fort Lauderdale ligger Orlando med alle sine forlystelsesparker. Lej en bil og tag dertil en dag eller to.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp


Hoteltips!

Oplev byen nogle dage inden krydstogtet! 

Hilton Fort Lauderdale Marina

Hilton Fort Lauderdale Marina

Dette hotel har en perfekt beliggenhed med udsigt over kanalen Intracoastal, et stenkast fra de smukke strande i Fort Lauderdale. Hotellet tilbyder en småbådshavn, pool, restaurant ved vandet og fitnesscenter. De rummelige værelser har luksuriøst sengetøj og vindue fra gulv til loft.

Sonesta Fort Lauderdale Beach

Sonesta Fort Lauderdale Beach

Populært hotel ved Fort Lauderdale Beach som tilbyder en restaurant, vinbar, opvarmet udendørs pool og solterrasse. Værelserne har gratis wifi og store vinduer med udsigt over havet eller parken. Her findes også et spa og en helseklub, der er åben døgnet rundt.

The Atlantic Hotel & Spa

The Atlantic Hotel & Spa

Luksuriøst hotel på Fort Lauderdale Boulevard lige ved hvide sandstrande. Rummelige værelser med balkon, mikrobølgeovn, køleskab og minibar. Hotellet har en skønhedssalon og spa med sauna, boblebad og udendørs pool samt et fitnesscenter. Det findes også en gavebutik, en restaurant og en bar.


Sådan kommer du til havnen

Havnen i Fort Lauderdale har adressen; Port Everglades Business Office 1850 eller Drive Fort Lauderdale, Florida 33316 United States. Fra havnen til lufthavnen (Ft. Lauderdale International Airport) er der 3 km, og det tager ca. 10 min. med taxi. Transport er ikke inkluderet i prisen.