Oplev verdens største krydstogtsfartøj – Symphony of the Seas

Symphony of the Seas er rederiet Royal Carribeans nyeste og verdens største fartøj. Skibet havde sin jomfrutur i foråret 2018 i Middelhavet. Fartøjet tilbyder noget for alle; flere pools, sjove aktiviteter, restauranter, barer, underholdning i verdensklasse og stort spa. Du kommer ikke til at kede dig om bord. Tør du prøve verdens højeste rutsjebane til havs eller tage med svævebanen tværs over fartøjets store atrium?

For børn i alle aldre

Om bord på Symphony of The Seas er der massevis af aktiviteter - for alle aldre! Prøv bl.a. klatrevæg, ziplines og Flow Rider, hvor du kan surfe.

Fantastiske restauranter

Om bord findes der mere end 20 forskellige restauranter med mad til alles smag. Her findes alt lige fra buffetrestauranter til eksklusive restauranter.

Showtime

Her får du virkelig underholdning i verdensklasse. Oplev f.eks. prisbelønnede og fuldstændigt fantastiske Broadwayshow om bord på Symphony of the Seas i smukke omgivelser.

Bestil din drink af en robot

Baren Bionic er et besøg værd, for her er bartenderen en robot. Eller rettere sagt to robotter. De blander drinks sammen på et samlebånd, og de smager allesammen rigtig godt.

Vandland og rutsjebaner

Det findes flere sjove vandrutsjebaner om bord. F.eks. Cyclone, Typhoone og Supercell. De er hurtige og har blinkende lys. Alt for at give dig den optimale oplevelse.

En grøn oase

Gå en tur under åben himmel omgivet af 12.000 ægte træer og planter og få en fornemmelse af at gå tur i Central Park i New York.