Krydstogter fra New York

Start dit krydstogt med nogle ekstra dage i byernes by - New York. Krydstogtet starter i New Jersey og tager dig langs kysten mod nord, hvor der stop i flere amerikanske byer eller mod syd mod Bahamas eller Bermuda.

New York er et must see og fuld af indtryk, oplevelser og seværdigheder. Byen er inddelt i de fem områder: Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Bronx og Queens og her finder du alt lige fra shopping, museer, fantastiske restauranter og meget mere. Er du på Manhattan, så kan du gå en tur i Central Park eller besøge Chrysler Building og Empire State Buliding. Vil du se Frihedsgudinden, så kan du tage en båd ud til Ellis Island.

Hvad er et besøg i New York uden lidt shopping? Fifth Avenue og Third Avenue er mest kendte for deres shopping, og her finder du nogle af verdens mest kendte varehuse som fx Saks, Macy's, Tiffanys & Co og Bloomingdale. Desuden er der også flere gode outlets, som USA er kendt for. Mest central er Century 21, som ligger Downtown.

Tag bekvemme sko på og oplev New York til fods! Central Park er, med sin centrale beliggenhed midt på Manhatten, et åndehul for alle byens mennesker. Gå også en tur langs High Line. Den nedlagte jernbane ligger højt oppe over gaderne og byder på en smuk udsigt.


Hoteltips

Tag et par ekstra dage i New York i forbindelse med dit krydstogt. Apollo tilbyder gode hoteller centralt på Manhattan.

The New Yorker A Wyndham Hotel

The New Yorker A Wyndham Hotel er et 4-stjernet hotel med en central beliggenhed på Manhattan. På en kvarter er du ved Empire State Building og Macy's, og blot lidt længere væk finder du Times Square. Værelserne er med aircondition og har gratis wifi.

The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City har en fantastisk beliggenhed med kort gåafstand til Chrysler Building. Værelserne har aircondition og gratis wifi. Der er desuden 24-timers fitness og frisør samt tre restauranter og en bar.

NoMo SoHo

NoMo SoHo har også en central beliggenhed på Manhatten, og til Macy's er der ca. 4,5 kilometer. Her er en restaurant med udsigt ud over hotellets have, en bar samt et døgnåbent fitness. Værelserne har gratis wifi og tv med satellit-kanaler.


Vores afrejsehavne

Krydstogter fra New York

Krydstogterne fra New York har ruter både nord op mod Canada samt syd mod Caribien. Vælger du turen mod nord, kan du se frem til stop i bl.a. Boston og Halifax på vejen mod Maine. Vælger du den sydlige rute, så stopper båden bl.a. på Bermuda, St. Maarten eller Haiti. 

Værd at vide ift. krydstogter


Vores krydstogtsrederier

MSC Cruises

 • Nye og moderne fartøjer
 • Flere poolområder
 • God mad der er inspireret af det italienske køkken
 • Broadway-lignende shows hver aften

Royal Caribbean

 • Verdens største krydstogtsfartøj
 • Underholdning i verdensklasse
 • Aktiviteter for alle aldre
 • Stort udvalg af restauranter for alle smagsløg
Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

 • Elegante og moderne fartøjer
 • Passer til voksne
 • Restauranter med gourmetmad
 • Fantastiske shows i verdensklasse