Værd at vide før rejsen

 • Alle standardmåltider er inkluderet på krydstogtet.
 • Første nat på hotel er altid inkluderet.
 • Hos Apollo booker du både fly+hotel+krydstogt på én gang.
 • Drikkepakke og udflugter køber du direkte på rederiets hjemmeside. Find dit bookingnummer frem inden du går ind på deres hjemmeside.
 • Dine krydstogtbilletter modtager du via mail, efter at du har checket ind online på rederiets hjemmeside.
 • Madallergier meddeles ved ombordstigning på fartøjet. Rederiet gør sit bedste for at imødese dine behov.
 • Information om ombordstigning finder du på dine krydstogtbilletter. Disse modtager du via mail, efter du har checket ind online.
 • Transfer er ikke inkluderet.
 • Man kan kun bestille én kahyt pr. booking.
 • Personalet om bord taler engelsk og tager sig godt af alle gæster. Der er ikke personale fra Apollo om bord.

Før krydstogtet

Rom, Italien

 

Rom – den evige by – har gennem tiderne været antikkens vigtigste centrum. På hvert gadehjørne findes spændende seværdigheder og imponerende monumenter. Det ene mere imponerende end det andet. 

Roms måske mest kendte symbol, Colosseum, blev anvendt som både teater, til gladiatorkampe og henrettelser. Ved Piazza di Trevi ligger en af de mest fotograferede fontæner i verden Fontana di Trevi. I Vatikanmuseerne findes blandt andet pavens private kapel, Det Sixtinske Kapel, med Michelangelos berømte fresker Genesis og Adams skabelse. Udover alle de fantastiske seværdigheder, byder Rom også på skønne spisesteder, hvor man nemt kan bruge lang tid på at nyde en kop espresso og se på folkevrimlen. Havnen i Rom ligger 90 km udenfor byen ved kysten. Vi anbefaler, at man vælger at bo på et hotel i city. Apollo tilbyder gode hoteller for enhver smag. Uanset om du vil bo midt i bykernen eller lige udenfor, luksuriøst med mange faciliteter eller mellemklassestandard nær hverdagslivet.


Vores bedste tips i Rom

Det Italienske køkken er altid tilberedt af gode, friske råvarer. Foruden de klassiske retter som pasta og pizza, så serveres der mange grøntsagsretter, fisk og skaldyr. I Rom spiser man sent og sidder længe til bords. Der serveres flere foretter, såkaldte Antipasti, inden selve hovedretten kommer. Vi anbefaler, at i slutter af mec en skål italiensk is - en sand smagsoplevelse.

Tips

 • Smag det italienske køkken!
 • Gå ikke glip af italiensk kaffe og is.
 • På Via de Corso finder du trendige småbutikker og store tøjkæder.
 • Vi anbefaler hoteller i det centrale Rom.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp

70 13 33 00
Se åbningstider 

Hoteltips!

Oplev byen nogle dage inden krydstogtet! 

Radisson Blu Es. Hotel

Radisson Blu Es. Hotel

Her kan du nyde to sommeråbne tagpools, restauranter og spa med sauna, boblebad og tyrkisk bad, samt et fitnesscenter. Hotellet ligger lige ved stationen Roma Termini. De elegante værelser er med aircondition og gratis wifi. Visse værelser har balkon og Nespressomaskine. En varieret kontinental morgenmadsbuffet serveres hver dag.

Savoy Hotel Rome

Savoy Hotel Rome

Dette 4-stjernede hotel ved hjørnet af den berømte gade Via Veneto har en smuk tagbar med fantastisk udsigt over den evige by. Det er et tidligere privat hjem, der blev lavet om til hotel i 1920. Den oprindelige stil er bevaret med smukke krystallysekroner og marmorgulv. Smukke værelser med aircondition og minibar.

Ambasciatori Palace Hotel

Ambasciatori Palace Hotel

Centralt beliggende hotel på Via Veneto. De luksuriøse værelser har aircondition, væg til væg-tæppe eller parketgulv og gratis wifi. Hotellets restaurant med udeservering har udsigt over Via Veneto. Morgenmadsbuffetten indeholder hjemmebagte kager og andet bagværk samt italiensk kaffe.


Sådan kommer du til havnen

Roms havn ligger 90 km fra Rom by og har adressen; Port of Civitavecchia Molo Vespucci Civitavecchia, RM 00053 Italy. Fra havnen til lufthavnen (Fiumicino Airport er der 89 km, og det tager ca. 1 time og 15 minutter med taxi. Transport er ikke inkluderet i prisen.