Vil du flyve direkte til vores krydstogter i Middelhavet?

København - Barcelona

Daglige afgange med Norwegian, SAS og Vueling

København - Rom

Daglige afgange med Norwegian, SAS og Alitalia

København - Venedig
Daglige afgange med Norwegian og SAS

Rejser du fra øvrige lufthavne, skal du påregne flyskift.

Værd at vide før krydstogter i Middelhavet

  • Alle standardmåltider er inkluderet på krydstogtet.
  • Første nat på hotel er altid inkluderet.
  • Hos Apollo booker du både fly+hotel+krydstogt på én gang.
  • Drikkepakke og udflugter køber du direkte på rederiets hjemmeside. Find dit bookingnummer frem inden du går ind på deres hjemmeside.
  • Dine krydstogtbilletter modtager du via mail, efter at du har checket ind online på rederiets hjemmeside.
  • Madallergier meddeles ved ombordstigning på fartøjet. Rederiet gør sit bedste for at imødese dine behov.
  • Information om ombordstigning finder du på dine krydstogtbilletter. Disse modtager du via mail, efter du har checket ind online.
  • Transfer er ikke inkluderet.
  • Man kan kun bestille én kahyt pr. booking.
  • Personalet om bord taler engelsk og tager sig godt af alle gæster. Der er ikke personale fra Apollo om bord.

Før krydstogtet

Krydstogter i Middelhavet - find din favorit!

Oplev nogle af verdens smukkeste byer på et af vores spændende krydstogter i Middelhavet. Historiske steder, storslåede seværdigheder, god mad og skønne strande venter på dig... 

På vores krydstogter i Middelhavet har du mulighed for at opleve Europas guldkorn – uden du behøver at pakke en taske hver gang. Du bor bekvemt i din kahyt og kan benytte alle faciliteter om bord, såsom underholdning i verdensklasse, gourmetmad og afslappende stunder ved poolen. For at få det meste ud af ferien anbefaler vi, at du tilføjer nogle dage på hotel i forbindelse med vores krydstogter. Vælg at overnatte i nogle af Europas mest populære storbyer: Venedig, Rom, Barcelona eller Palma.

Tilbud: Bestil i dag og få WiFi og drikkepakke med i købet!

Læs mere om tilbuddet her


Krydstogter i Middelhavet - Afrejsehavne

Oplev en storby nogle dage inden krydstogtet!

Rom, Italien

Historiske Rom lokker med alt lige fra storslåede seværdigheder til pittoreske små restauranter, hvor der serveres frisk pasta og fantastisk vin. De perfekte shoppingmuligheder sætter prikken over i'et.

Mere information om Rom
Vis krydstogter - Rom

Venedig, Italien

Venedig er byen, der er opført på flere millioner pæle i Adriaterhavet. Her vrimler det med seværdigheder, solglitrende kanaler og hyggelige restauranter. Gå ikke glip af mulighed for en romantisk gondoltur under byens broer.

Mere information om Venedig
Vis krydstogter - Venedig

Barcelona, Spanien

Gaudis Barcelona er en fantastisk by med en ganske unik arkitektur. Her mødes du af promenadevenlige gader med butikker, caféer og trendige tapasbarer. Hvis du har brug for at hvile benene, er du altid tæt på stranden.

Mere information om Barcelona
Vis krydstogter - Barcelona

Cannes, Frankrig

Den Franske Riviera og Cannes er lig med luksus og elegance! Blandt de fine gader og stræder finder du eksklusive butikker, lokale cafeér, udeserveringer, kunstmuseer og seværdigheder.

Mere information om Cannes »
Vis krydstogter - Cannes »

 


Kontakt os hvis du har spørgsmål om vores Krydstogter i Middelhavet

70 13 33 00
Se åbningstider 

Vores krydstogtrederier

MSC Cruises

Med MSC Cruises rejser du med nye moderne fartøjer af høj standard. Her lægger man stor vægt på mad, og det italienske køkken er grundbasen i de fleste restauranter. Rederiet har f.eks. vundet en pris for ”branchens bedste pizza”. Mange aktiviteter, vandland, casino, gode shows og sportsudbud om bord gør, at der altid er noget at lave.

Royal Caribbean

Royal Caribbean er verdens største krydstogtrederi og en trendsetter i branchen. Om bord tilbydes et stort udvalg af restauranter for alle smagsløg. Her venter underholdning og aktiviteter i verdensklasse med Broadwayshows, klatrevægge, ziplines, vilde vandland og surfbassin. Der findes desuden en hel afdeling for børn og unge.

Celebrity Cruises

På Celebrity Cruises' fartøjer er kvalitet altid i fokus – i alt fra gourmetmaden på de gode restaurant til vinen. Atmosfæren er luksuriøs og moderne med Broadwayshows i verdensklasse, akrobatikforestillinger og forelæsninger før hvert stop på turen. Alt for at optimere din rejseoplevelse.