Ferie i Danmark

Ferie i Danmark - tag på Danmarksferie med Apollo

Udforsk dit Danmark i sommeren 2020. Her venter uanede oplevelser og skønne steder du ikke vidste fandtes. Tag til hovedstaden København, der tilbyder alt hvad du kan ønske dig fra en storby i form af kultur, underholdning, shopping og god mad. Fyn, som er Danmarks tredje største ø, ligger mellem Jylland og Sjælland. Den største by her, Odense er kendt for sin marcipan, den berømte klassiske æggekage og eventyrdigteren H.C Andersen. Broer forbinder de tre øer med hinanden og gør det nemt at tage på en fantastisk roadtrip fra nord til syd og øst til vest. Det er ikke #BareDanmark!

Udforsk vores nøje udvalgte danske hoteller

Fri af- og ombooking inkluderet frem til 7 dage før ankomst!

Comwell Køge Strand

Nyd et dejligt ophold på Comwell Køge Strand. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser nær stranden. Her er a la carte-restaurant med en afslappet atmosfære, der serverer mad fra det moderne, nordiske køkken. På hotellet er der fitnessrum, og i nærområdet er der løberuter og flere golfbaner.

Se mere

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Det 26. etagers høje hotel Radisson Blu Scandinavia Copenhagen er centralt beliggende i København med gåafstand til både seværdigheder og forlystelser. Fra hotellet er der en smuk udsigt over København, og hotellets beliggenhed gør det til et perfekt udgangspunk, hvis man vil udforske byen.

Se mere

Comwell Hvide Hus Aalborg

Bo centralt på Comwell Hvide Hus Aalborg, der er kendt for arkitekturen og den smukke beliggenhed ved Kildeparken mid i Aalborg. Hotellets a la carte-restaurant tilbyder klassiske retter med et twist, oftest med økologiske og lokale råvarer. På hotellet findes et fitnessrum, og der er flere løberuter i området.

Se mere

Comwell Kolding

Velkommen til Comwell Kolding, et moderne hotel smukt beliggende ved by og fjord. Hotellet har en a la carte-restaurant med sæsonbetonede retter på menuen samt en dejlig terrasse. Få sved på panden i fitnessrummet eller slap af i hotellets spa med indendørs pool og sauna.

Se mere

Kurhotel Skodsborg

Nyd et luksuriøst ophold i naturskønne omgivelser på Kurhotel Skodsborg, der ligger lige ved havet og kun ca. 20 minutters kørsel fra København. Tag del af kulinariske oplevelser, smuk natur, aktivitet, afslapning og kulturelle oplevelser.

Se mere

Radisson Blu Scandinavia Hotel - Aarhus

Velkommen til det prisbelønnet Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, som er beliggende i Aarhus Centrum. Her bor du i nærheden af butikker, restauranter og flere af Aarhus mange seværdigheder. På hotellet er der et fitnessrum med moderne træningsudstyr og to restauranter.

Se mere

Radisson Blu Limfjord Hotel - Aalborg

Hotellet er godt beliggende for dem, der bl.a. ønsker at opleve seværdigheder og restauranter til fods, da Aalborgs højdepunkter er inden for gåafstand. Her bor du moderne med udsigt over havnen, og hotellets brasserie serverer alt fra tapas til gode salater. 

Se mere

CPH Hotel (DGI Byen)

Nyd et dejligt ophold på CPH Hotel, hvor du kan benytte alle DGI Byens aktiviteter som fx svømmehal, bowling, badminton og bordtennis. Hotellet er centralt placeret i København, lige ved hovedbanegården og Kødbyen.

Se mere

Træn med os på din hjemmebane

Nu tilbyder vi træning rundt om i Danmark med Apollo Sports!

Training Sessions

Deltag i en af ​​vores træningssessioner! Altid med veluddannede instruktører, hvor du kan prøve alt fra yoga, bootcamp og træning for hele familien.

Læs mere og bestil

Day Camps

Vores Day Camps er maksimerede træningsdage for dig, der kan lide at blive hjemme, men alligevel ønsker at røre sig med andre.

Læs mere og bestil

Tips til ferien i Danmark

Rejsetips til København

Fra historiske slotte og udkigssteder til Michelin-restauranter – København er en hovedstad, der lokker med spændende oplevelser. Find dit indre legebarn frem i Tivoli, se på kunst i Statens Museum for Kunst (SMK) eller nyd udsigten fra Rundetårn!

Se mere

Rejsetips til Aalborg

Oplev skønne badestrande, et pulserende byliv, shopping, kunst eller prøv lykken med en tur på casino. I Aalborg finder du mange spændende oplevelser for både store og små.

Se mere