Ferie i Danmark

Ferie i Danmark - tag på Danmarksferie med Apollo

Udforsk dit Danmark i sommeren 2021. Her venter uanede oplevelser og skønne steder du ikke vidste fandtes. Tag til hovedstaden København, der tilbyder alt hvad du kan ønske dig fra en storby i form af kultur, underholdning, shopping og god mad. Broer forbinder de tre øer med hinanden og gør det nemt at tage på en fantastisk roadtrip fra nord til syd og øst til vest. Det er ikke #BareDanmark!

Udforsk vores nøje udvalgte danske hoteller

Fri af- og ombooking inkluderet frem til 7 dage før ankomst!

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Det 26. etagers høje hotel Radisson Blu Scandinavia Copenhagen er centralt beliggende i København med gåafstand til både seværdigheder og forlystelser. Fra hotellet er der en smuk udsigt over København, og hotellets beliggenhed gør det til et perfekt udgangspunk, hvis man vil udforske byen.

Se mere

Radisson Blu Scandinavia Hotel - Aarhus

Velkommen til det prisbelønnet Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, som er beliggende i Aarhus Centrum. Her bor du i nærheden af butikker, restauranter og flere af Aarhus mange seværdigheder. På hotellet er der et fitnessrum med moderne træningsudstyr og to restauranter.

Se mere

Radisson Blu Limfjord Hotel - Aalborg

Hotellet er godt beliggende for dem, der bl.a. ønsker at opleve seværdigheder og restauranter til fods, da Aalborgs højdepunkter er inden for gåafstand. Her bor du moderne med udsigt over havnen, og hotellets brasserie serverer alt fra tapas til gode salater. 

Se mere

Hotel Marina

Velkommen til Hotel Marina der byder på lækre værelser smukt beliggende ved havet og havnen i Vedbæk. Fra hotellet er der skøn udsigt over Øresund, og der er gode bademuligheder direkte fra en badebro.

Se mere

Tips til ferien i Danmark

Rejsetips til København

Fra historiske slotte og udkigssteder til Michelin-restauranter – København er en hovedstad, der lokker med spændende oplevelser. Find dit indre legebarn frem i Tivoli, se på kunst i Statens Museum for Kunst (SMK) eller nyd udsigten fra Rundetårn!

Se mere

Rejsetips til Aalborg

Oplev skønne badestrande, et pulserende byliv, shopping, kunst eller prøv lykken med en tur på casino. I Aalborg finder du mange spændende oplevelser for både store og små.

Se mere