Dagsprogram for skærgårdskrydstogtet Kemer

At tage med på krydstogt, er en perfekt måde at lade batterierne op på. Mens kaptajnen sejler mellem de forskellige smukke havne, kan du nyde livet om bord med en god bog i skyggen eller bare slappe af i solen. Vandet er rent og krystalklart, og badetemperaturen er behagelig. Visse steder går vi i land, og her er der mulighed for at tage på opdagelse i den smukke natur.

Book skærgårdskrydstogtet

Dag 1 Danmark – Antalya/Kemer

Om eftermiddagen checker vi ind på båden, som bliver vores hjem den næste uges tid. Middag og overnatning om bord. (De gæster som ankommer aften/nat er ikke med til middagen). Antalya er en storby med alle ingredienser; forlystelser, shopping, kultur og seværdigheder. I Kemer er den moderne marina et naturligt samlingspunkt. Her ligger sejlbåde, luksusyachter og restauranter side om side og syder herligt af liv.

Dag 2 Kemer – Olympus – Adrasan Çavus-bugten

Efter morgenmaden afholdes et kort informationsmøde om båden og ruten, inden vi styrer mod den antikke by, Olympus. På grund af sin strategiske beliggenhed var byen engang et populært tilholdssted for pirater. I dag tager man hertil for først og fremmest at se de historiske seværdigheder og nyde den smukke frodige kyst.

Efter frokost er der mulighed for at bade i det krystalklare vand. Mens vi nyder solen fra dækket, styrer kaptajnen båden ind i Adrasan Çavus-bugten, hvor vi spiser middag og overnatter.

Dag 3 Adrasan Çavus-bugten – Demre – Çayağzı – Gökkayabugten

Tidligt om morgenen sejler vi mod Demre. I Çayağzı kan du tage med på en unik udflugt (ikke inkluderet i prisen) til ruinerne i Myra, hvor Sankt Nicolaus, julemandens forbillede, blev født. Denne helgen var børnenes, de fattiges og sømændenes beskytter. Hvis du vælger at blive på båden, venter en skøn og afslappende dag med meget sol og badning, eller måske med en lille lur i skyggen. Om eftermiddagen rejser vi videre til Gökkaya-bugten, hvor vi spiser middag og overnatter.

 

Dag 4 Gökkayabugten – Tersane – Üçağızbugten

Vi passerer Tyrkiets svar på Atlantis, den mystiske sunkne by, Batik Sehir. Ingen ved hvordan eller hvornår byen forsvandt i havet. Under havoverfladen kan man skimte huse. Vi fortsætter til Tersane-bugten for at spise frokost og bade i det klare vand. Hvis du har snorkeludstyr med, så er det et perfekt sted at tage det i brug. Vi kaster anker for natten i den smukke Üçağız-bugt. De der vil, kan også tage med på en udflugt til Kaş/Saklıkent (ikke inkluderet i prisen).

Dag 5 Üçağızbugten – Simena – Kekova

Efter morgenmaden tager vi til den lille pittoreske by Simena, som kun kan nås via søvejen. Højdepunktet er den smukke udsigt fra borgen og teaterruinerne. Nedenfor dig stikker skærgårdsøerne op af det turkisblå hav - et utroligt syn! Middag og overnatning i Kekova

Dag 6 Kekova – Porto Ceneviz/Sazakbugten – Phaselis

I dag kaster vi anker i Phaselis, en smuk ruinby, som blev grundlagt i 800-tallet f. Kr. Byen var engang berømt for sin parfumehandel. Her kan du vandre rundt og beundre de antikke ruiner, som f.eks. den gamle marmorport eller det romerske teater. Hvis historie ikke lige er noget for dig, kan du i stedet nyde en dag på den lavvandede strand. Middag og overnatning i den naturskønne Phaselis-bugt.

Dag 7 Phaselis – Ayışığıbugten – Kemer

Forbered dig på en dag med meget sol og afslapning. Vi tager en tur til Ayışığı-bugten, hvor du kan nyde krydstogtets sidste badestop. Derefter tager vi tilbage til Kemer for afskedsmiddag og overnatning.

 

Dag 8 Antalya/Kemer – Danmark

Vi forlader båden efter morgenmaden. De, der ønsker det, kan kombinere krydstoget med en dejlig sol- og badeferie i Side, Belek eller Alanya. Kontakt vores rejsekonsulenter for at booke kombinationsrejsen på 70 13 33 00.

Ruten er med forbehold for rute- og tidsændring.

Bemærk at hvis du har en sen afrejse efter krydstogtet, vil der være mulighed for at opholde dig på Nayla Cafe. Her er en der en restaurant, café og beachbar. Her er også mulighed for at opbevare din bagage, mens du kan udforske Kemer by. Om aftenen bliver du hentet ved Nayla Cafe, og kørt med transferbussen til lufthavnen.