Bedømmelse af Turquoise

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 392 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Emily Raunsgaard Winther,
Silkeborg

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-18


10 ud af 10

Helle ellen,
Tåstrup

+
-
flere toiletter ved udendørs arealerne

Bekræftet køb : 2019-10-12


9 ud af 10

Bente Elisabeth,
Taastrup

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


9 ud af 10

Marianne,
*

+
Plads til børn og voksne
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


10 ud af 10

John,
Mørkøv

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-19


9 ud af 10

Preben,
Odense s

+
Beliggenhed, virkelig service minded personale.
-
Bedre rengøring på værelser.

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

Irwing,
Søndersø

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


9 ud af 10

Christina Dupont,
Give

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


10 ud af 10

Carsten,
Hobro

+
-
Hurtigere wifi

Bekræftet køb : 2019-08-02


10 ud af 10

Line Sønderskov,
Middelfart

+
Det hele levede til fulde op til vores forventninger, men det bedste var nok, at selv om der var fuldt optaget på hotellet, virkede det ikke crowded og man kunne altid få solstole.
-
At der står forklaringer ved maden. For eksempel ved ostene, om det er stærk eller mild osv.

Bekræftet køb : 2019-07-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

1448 bedømmelser
Meget godt
 
947
Godt
 
335
Middel
 
106
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
24

5 nyeste bedømmelser

07-10-2019

Indlæg af 443bettinan Roskilde, Danmark

Virkelig godt

Vi var en familie på 5 og mormor på dette hotel. Virkelig skønt pool område. Engageret personale som underholdte ved pool og om aftenen. Vi var på 2 A la carte restauranter, fiske restaurant som var ganske fin med god betjening og den italienske, hvor maden ikke var god og betjening meget sløv, sad med tomme vinglas hele tiden. Det eneste som trækker ned er at der er virkelig langt fra værelser til hovedbygning, mormor er dårlig gående. De var så søde til at køre hende i golfvognen. Og vi fik lovning på et værelse mod betaling frem til afrejse på den sidste dag, men det kunne ikke lade sig gøre selvom hotellet ikke var fyldt op.

 
16-09-2019

Indlæg af christina s Skive, Danmark

Rigtig god

Rigtig god hotel Ved indtjekning server de en sur champagne der er ikke lige det man har lyst midt om natten Der er drikke vare 24 timer i døgnet mener også der er mad ca 24 timer i døgnet Is fra ca middag og til efter aftensmad Vafler og pandekader og kager i is huset om eftermiddag god wifi over hele hotellet nogle steder 5g. đź‘Ť Gratis opfyldning af minibar hverdag Rengøring kunne godt være lidt bedre Solstole er der nok af Maden er til den bedre side Sønnen var helt vild med deres pizza med æg Stort hotel der var en løbesti rundt Vi boede i en af de bagerste blokke udsigt til haven og til dem med poole adgang stranden bliver hurtig dyb Vi opholdet os mest ved vandrutsjebaner der var lidt mere roligt end ved hoved poolen

 
03-08-2019

Indlæg af Line T

Virkelig luksusferie

VI var der som familie i juli 2019. Det var virkelg luksus. Poolområdet er rigtig godt. Larmen fra musik, som mange klager over, er kun vildt lørdag eftermiddag, hvor der er poolparty og ellers er det bare hyggemusik. Maden er rigtig lækker og værelserne fine. Alle er venlige og det er Coca cola - produkter, som er i all inklusive og ikke lokale drikkevarer. Eneste minus er faktisk alle de larmende og selvoptagede hollændere, som åbenbart er alle steder. Kan virkelig anbefale dette hotel. Vi var på kæmpe bazar i Manvgat, som var nemt at komme til. Det kan også anbefales. Og Side er bare en hyggelig by.

 
19-06-2018

Indlæg af marial0uisep Odense, Danmark

Lækkert sted

Generelt Lækkert sted, 5 stjernet på mange måder, men værelset lever ikke op til 5 stjerner. Værelset vil vi ikke give mere end 3 stjerner. Det er gammelt og slidt, og airconditioning lugter grimt. Mad, service, pool, personale er helt sikkert til 5 stjerner. Meget varierende mad, og meget frisk. Lækkert!! Personalet er meget hjælpsomt og smilende. Hovedpoolen er virkelig lækker og meget ren. Skønne grønne områder. Vandlandet er lidt slidt, og medtaget af solen, men ok. Fint sted og helt sikkert anbefalelsesværdigt, men vi ville ønske vi have haft et andet værelse.

 
13-06-2018

Indlæg af Flemming K Haslev, Danmark

Virkelig godt hotel!

Hotellet er smukt beliggende udenfor Side i en skov med meget høje gamle fyrretræer, og med smukt velholdte arealer med græs, buske og blomster. ALT er i orden og velfungerende på dette hotel! Værelset, rengøringen, servicen, tjenerne, maden, havudsigten, pool, stemningen osv. og der er wi-fi overalt. Maden er et kapitel for sig selv. Morgenmad med omeletter, og hvis man lige timede det, friskbagte hjemmelavede simmit, de runde brød med sesam - mums! Til frokost og aften, masser af friskt tillavet mad (livecooking) i virkelig god kvalitet. Rigtige tyrkiske pizzaer, lamachun/pide, lige ud fra ovnen :-) Vin, øl, drinks og kaffe i glimrende kvalitet. God aften underholdning. To aftener brugte de en masse krudt på at lave fest på molen. Kulørte lamper, shots, bar, høj musik og dans, og jeg skal gi dig ... var virkeligt skægt. Selvom hotellet er meget stort er der godt med plads. Vi var her midt i maj, hvor der var ca. halv fyldt. Vejret var rigtig godt, solskin og 28-34 grader. Normalt en lille brise ind fra havet som køler dejligt. Da den lagde sig helt, blev det godt nok varmt. Vi kommer til det eneste lille minus som gør at jeg ikke kan give den sidste stjerne. Og det er ikke engang rigtig hotellets skyld. Stranden er faktisk fin sandstrand og lækker, men når man går ud i vandet er der rigtig mange sten og klipper som gør det næsten umuligt. Man må derfor den "besværlige" omvej på måske næsten et minut :-), for at gå i fra broen. Til genæld blev vi belønnet med overraskende varmt og lækkert vand. Hotellet er et klasse hotel og prisen er også derefter. Vi fik det til halv pris her lidt uden for sæsonen, ellers var vi ikke kommet. Men godt vi gjorde det, og vi kan sagtens finde på at komme tilbage.