1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Turquoise Resort Hotel & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Carsten,
Hobro

+
-
Hurtigere wifi

Bekræftet køb : 2019-08-02


10 ud af 10

Line,
Middelfart

+
Det hele levede til fulde op til vores forventninger, men det bedste var nok, at selv om der var fuldt optaget på hotellet, virkede det ikke crowded og man kunne altid få solstole.
-
At der står forklaringer ved maden. For eksempel ved ostene, om det er stærk eller mild osv.

Bekræftet køb : 2019-07-26


10 ud af 10

Ann-Birgit,
Ølsted

+
Hotellet levede helt op til vores forventninger, service var helt i top. I vores selskab var en familie med 2 voksne og 3 børn, der var bestilt 2 værelser, men ved indtjekning blev de tilbudt 1 lejlighed med 3 værelser og 2 badeværelser til samme pris, virkelig god service, som der også var hele vejen igennem.
-

Bekræftet køb : 2019-06-30


10 ud af 10

Connie,
Skive

+
Pænt rent overalt. Lækkert mad. Underholdning og trænnnings udstyr. Godt at der var legeplads og de var gode til at underholde børnene.
-
Personalet kunne blive bedre til engelsk.

Bekræftet køb : 2019-05-24


10 ud af 10

Dan ,
Esbjerg

+
Høj standart på alle områder
-
Kæmpe stor flot pool område ,hvor gæsterne flygter fra på grund af musikken ,alle ligger på græsplænerne istedet , det dur ikke med hip hop musik når det fleste af gæsterne er over 60 år ,

Bekræftet køb : 2019-05-13


10 ud af 10

Bettina,
Munkebo

+
Søde og venlige personaler
-

Bekræftet køb : 2019-05-12


8 ud af 10

Elisabeth,
hundested

+
-
flere toiletter

Bekræftet køb : 2019-05-05


10 ud af 10

Gita ,
Broby

+
Service, maden, rengøring.
-
Wi-Fi

Bekræftet køb : 2019-04-29


9 ud af 10

Hanne ,
Horsens

+
Der var pænt og rent. Og serveringsfolkene og barfolkende knoklede og løb stærkt dem havde jeg dog ondt af..
-
Mindre larm på området. Her tænker jeg specielt på dem der har betalt ekstra for havudsigt og gerne vil have ro og fred. Der var en konstant larm af techno lignende musik og forfærdelig højt ved poolen og ligeledes diskoteket fra midnat! Det var enormt frustrerende og stressende. Mere personale i baren og ved servering.. Det var mere ungrejs præget ifht larm og høj grim musik end familie præget..

Bekræftet køb : 2018-10-01


10 ud af 10

,

+
den dejlige rolige stemning på hotellet. Godt med temarestauranter.Rigtig god mad. Skøn have. Lækkert med den lange badebro , hvor der var frisk brise. Alt i alt et skønt hotel
-
Pause i musikken ved den store pool. Det vil gøre at det blev muligt for os der ønsker ro også kunne benytte dette område. I dag har alle vel deres egen musik de hører med høretelefoner?

Bekræftet køb : 2018-09-26


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

1382 bedømmelser
Meget godt
 
916
Godt
 
307
Middel
 
101
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

03-08-2019

Indlæg af Line T

Virkelig luksusferie

VI var der som familie i juli 2019. Det var virkelg luksus. Poolområdet er rigtig godt. Larmen fra musik, som mange klager over, er kun vildt lørdag eftermiddag, hvor der er poolparty og ellers er det bare hyggemusik. Maden er rigtig lækker og værelserne fine. Alle er venlige og det er Coca cola - produkter, som er i all inklusive og ikke lokale drikkevarer. Eneste minus er faktisk alle de larmende og selvoptagede hollændere, som åbenbart er alle steder. Kan virkelig anbefale dette hotel. Vi var på kæmpe bazar i Manvgat, som var nemt at komme til. Det kan også anbefales. Og Side er bare en hyggelig by.

 
19-06-2018

Indlæg af marial0uisep Odense, Danmark

Lækkert sted

Generelt Lækkert sted, 5 stjernet på mange måder, men værelset lever ikke op til 5 stjerner. Værelset vil vi ikke give mere end 3 stjerner. Det er gammelt og slidt, og airconditioning lugter grimt. Mad, service, pool, personale er helt sikkert til 5 stjerner. Meget varierende mad, og meget frisk. Lækkert!! Personalet er meget hjælpsomt og smilende. Hovedpoolen er virkelig lækker og meget ren. Skønne grønne områder. Vandlandet er lidt slidt, og medtaget af solen, men ok. Fint sted og helt sikkert anbefalelsesværdigt, men vi ville ønske vi have haft et andet værelse.

 
13-06-2018

Indlæg af Flemming K Haslev, Danmark

Virkelig godt hotel!

Hotellet er smukt beliggende udenfor Side i en skov med meget høje gamle fyrretræer, og med smukt velholdte arealer med græs, buske og blomster. ALT er i orden og velfungerende på dette hotel! Værelset, rengøringen, servicen, tjenerne, maden, havudsigten, pool, stemningen osv. og der er wi-fi overalt. Maden er et kapitel for sig selv. Morgenmad med omeletter, og hvis man lige timede det, friskbagte hjemmelavede simmit, de runde brød med sesam - mums! Til frokost og aften, masser af friskt tillavet mad (livecooking) i virkelig god kvalitet. Rigtige tyrkiske pizzaer, lamachun/pide, lige ud fra ovnen :-) Vin, øl, drinks og kaffe i glimrende kvalitet. God aften underholdning. To aftener brugte de en masse krudt på at lave fest på molen. Kulørte lamper, shots, bar, høj musik og dans, og jeg skal gi dig ... var virkeligt skægt. Selvom hotellet er meget stort er der godt med plads. Vi var her midt i maj, hvor der var ca. halv fyldt. Vejret var rigtig godt, solskin og 28-34 grader. Normalt en lille brise ind fra havet som køler dejligt. Da den lagde sig helt, blev det godt nok varmt. Vi kommer til det eneste lille minus som gør at jeg ikke kan give den sidste stjerne. Og det er ikke engang rigtig hotellets skyld. Stranden er faktisk fin sandstrand og lækker, men når man går ud i vandet er der rigtig mange sten og klipper som gør det næsten umuligt. Man må derfor den "besværlige" omvej på måske næsten et minut :-), for at gå i fra broen. Til genæld blev vi belønnet med overraskende varmt og lækkert vand. Hotellet er et klasse hotel og prisen er også derefter. Vi fik det til halv pris her lidt uden for sæsonen, ellers var vi ikke kommet. Men godt vi gjorde det, og vi kan sagtens finde på at komme tilbage.

 
09-09-2016

Indlæg af Dave K

LUXUS...!!!

Vse s usmevm,vyborne misto,drinky na urovni 5 star,kousek do historickeho side..nadherna dovolena a zatim nejlepsi,co jsem v turecku byl...kazdy den doplneny minibar a ustlano..a ta kuchyne-vse vyborne!!!respekt...

 
03-08-2016

Indlæg af M1907NHpeterh Ejby, Danmark

Dejligt all inclusive hotel

Dejligt hotel tæt på Side. Super strand, pool områder som er delt op så hvis man ønsker lidt mere fred og ro har de både på stranden og ved en af pools's områderne hvor man skal være 16 år for at ligge. Masser af aktiviteter, venligt personale og god mad både i buffetrestauranten og de øvrige 5 restauranter man kan booke bord på. Pæne og rene værelser og et pænt vedligeholdt hotel på trods af at det er et af de ældste hoteller i Side. Mulighed for tyrkisk bad som jeg vil anbefale man prøver.