1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Sunflower

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


5 ud af 10

Henry,
Randers

+
Dejlige mennesker, der servicerede mig
-
Interiøret var noget nedslidt, så ....

Bekræftet køb : 2018-10-14


8 ud af 10

Karin ,
Hvide Sande

+
-
Mere vedligeholdelse på værelserne/lejlighederne

Bekræftet køb : 2018-10-08


5 ud af 10

Alex,
Odense

+
-
Sengene var meget hårde og skal udskiftes.

Bekræftet køb : 2018-10-01


10 ud af 10

Dorthe,
Birkerød

+
De ansatte er så søde og betænksomme, og sørger for du altid befinder dig godt.
-

Bekræftet køb : 2018-09-23


10 ud af 10

jytte,
ølsted

+
sødt personale
-

Bekræftet køb : 2018-09-16


5 ud af 10

Teddy,
Glostrup

+
receptionisten
-
bedre rengøring samt fra aircon

Bekræftet køb : 2018-09-05


8 ud af 10

Kenny,
Esbjerg

+
havde skrevet til hotellet og bedt om at få en lejlighed så højt som muligt. Det fik vi - og det var en god lejlighed med dejlig udsigt.
-
el installationer. De trænger til en opfriskning. I bør skrive i jeres hotelbeskrivelse at hotellet ligger midt i Party knudepunktet. Vi havde en fantastisk udsigt til RAGA`s scene - men kunne ikke holde ud at sidde på balkonen om aftenen pga. den enormt høje larm. Det var som om hotellerne rundt om kæmpede om hvem der kunne spille højest musik hvilket bevirkede at vi ikke kunne skelne det ene fra det andet. Faktisk var det så slemt at når der var optræden på Sunflower med en enkelt guitarist - ja så kunne vi knap høre ham selv om vi sad i restauranten grundet naboernes høje musik. Det var virkelig ekstremt

Bekræftet køb : 2018-08-26


2 ud af 10

Peter & Ulla,
Gladsaxe

+
Restauranten var god, beliggenheden var central og stranden og deres service på stranden var god.
-
Rengøringen var en farce,vi kom til brugte lagener der først blev skiftet efter 9 dage på trods af henvendelser. El-keddel var fyldt med små plaststykker der blev frigivet under brug og køkkenudstyret var mangelfuldt Bedre rengøring og opgradering af køkkenets udstyr ville gøre oplevelsen bedre Personalet i receptionen havde begrænsede evner til at tale og forstå engelsk, det ville også være et godt sted af forbedre

Bekræftet køb : 2018-08-22


6 ud af 10

Flemming ,
Svendborg

+
Service
-

Bekræftet køb : 2018-07-29


9 ud af 10

Tina,
Nyborg

+
Super beliggenhed. Fantastisk personale
-
Bedre WI FI

Bekræftet køb : 2018-07-09


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 3/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

41% af gæsterne anbefaler

51 bedømmelser
Meget godt
 
17
Godt
 
16
Middel
 
9
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

18-05-2015

Indlæg af Klaus S Århus, Danmark

Det var ikke så ringe enda...

Vi bookede først og læste anmeldelserne senere, vi rejse derfor med blandede følelser. Men kunne dog (heldigvis) ikke genkende diverse anmeldelser. Vi boede en uge (10.05-17.05) og synes at vi fik lige præcis det vi betalte for. Værelser var fine, ikke super høj kvalitetsstandard og der blev gjort rent hver dag, her kunne vi sagtens holde en uges ferie. Vi mødte på intet tidspunkt sure miner eller personalet. Nej tværtimod – smil om kap med solen. Vi bookede med morgenmad – ok det var tyrkisk morgenmad med tro det eller lad være så var vi jo i Tyrkiet. Manglede der noget blev der omgående fyldt op. Det eneste som nok afholder os fra at vælge Sunflower igen er den irriterende baslyd fra naboens diskotek. Lyden dunker til klokken 3-4 om morgen, og det er simpelthen for meget. Men er du 18-25 og fester det meste af natten vil du nok ikke lægge mærke til det. Madrøgen/lugten kunne anes men var absolut ikke generend – måske er der blevet gjort noget. Hvis dunken kan ændres så er Sunflower med dennes beliggenhed mega tæt ved stranden bare valuta for små penge. … og husk altid – Du får hvad du betaler for.

 
22-01-2015

Indlæg af nielsj992 Bruxelles, Belgien

Bo ikke på dette hotel hvis du ønsker en god ferie

Tyveri, verbale overfald af hotel management, så højt støjniveau det er umuligt at sove om natten,strøm mangel i flere dage. Havde booket 2 ugers ferie på hotel Sunflower, men måtte flytte fra hotellet efter en uges ferie, da vi blev direkte truet af hotel ansatte, da vi klagede over aircondition, der ikke havde virket i flere dage og havde gjort vores seng ubrugelig med kondens vand. Jeg ved at hotellet kun er 2 stjernet og vores forventninger var også derefter, men, jeg har rejst de sidste 30 år i mange lande og boet på mange hoteller i alle kategorier og har ALDRIG oplevet en hotelmagement der lyver, stjæler og direkte truer deres gæster. Jeg har aldrig tidligere måtte flygte fra et hotel midt i min ferie, så, hvis i ønsker en god ferie, undgå for alt i verden hotel Sunflower

 
10-09-2014

Indlæg af pallesorensen Frederikshavn

Ikke godt

Hotellet ligger fint , nær stranden, så er alt også sagt. Støj, støj og atter støj fra egen restaurant samt naborestauranten, indtil kl 230 . De lejligheder der vender mod vest, er nærmest uegnet som opholdssted. Der er 3 skorstene som hver dag, midt eftermiddag, oser/ ryger, så det er umuligt at sidde på terrassen eller opholde sig i lejligheden.

 
05-08-2012

Indlæg af susieNakskov nakskov

Hotel som skuffer

Vi har tidligere været på Sunflower Hotel, og havde vist glemt, hvordan der var, men vi valgte det ud fra at det var tæt på vandet. Hotellet var i dårlig stand og vi havde en 2-værelses lejlighed med opredning, som efter vores mening var utrolig trang. Der var ikke service og bestik til os 3 der skulle være i lejligheden, og hygiejnen var under middel. Bedst som man sad på altanen eller lå ved poolen, så fyrede de op i skorsten både på Sunflower og nabo hotellet så det hele var tilrøget og sorte sod partikler fløj omkring. Der var også meget sparsom information om aktiveteter såsom Tyrkisk aften m.m. TIllige fik man ingen information om, hvor man evt. kunne tage et bad inden afrejsen, når man havde tjekket sin bagage ud kl. 12,00 og først blev hentet kl. 18,40, eller om det var muligt at holde lejligheden lidt længere, det kunne vi først få at vide kl. 9,00 samme dag som man skulle rejse. Personalet var søde og venlige og gjorde deres bedste, så det var ikke p.g.a. dem at man blev lidt utilfreds. Receptionisten var ikke at finde på sin plads hele tiden (der var ikke en afløser), så alle vores personle data og nøgler til værelserne lå frit tilgængeligt for alle. I Apollo´s rejse katalog stod der også at der var gratis internetadgang, men det var kun hvis man lå på en bestemt plads ved poolen, eller opholdt os i restauranten at det var muligt. Det ville have været rart at vide, når man kom.

 
01-12-2018

Indlæg af Margaret M

Lovely restaurant with excellent staff

We stay further along the coastal path but try to pop into this great place for a coffee each time we pass. The restaurant is in a separate building to the hotel. We find that the staff go out of their way to please their customers.