Bedømmelse af Sunflower

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 96 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Altid dejligt smilende personale - Vi er jo kommet der i rigtig mande år - ja måske over 20 gange - hvert år i maj-juni og igen sept-okt-
-
der er renoveret lidt - men mest i baren - kunne godt tænke mig at de begyndte på lejlighederne - der er der mange ting som ikke virker -

Bekræftet køb : 2019-10-11


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-21


8 ud af 10

+
Udsigten
-
Rent sengetøj et par gange på 14 dage. Vi fik ikke skiftet sengetøj

Bekræftet køb : 2019-09-20


8 ud af 10

+
Beliggenheden ved stranden.
-
At de fik installeret elevator. Vi boede øverst oppe og det var ret skidt, når man har dårligt knæ.

Bekræftet køb : 2019-09-14


4 ud af 10

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


7 ud af 10

+
At det ligger så tæt på stranden og har en god beach boy. Det er rent og pænt, venlig personale.
-
Køkkenet kunne opdateres, tænker på service. Flere bøjler i skabet.

Bekræftet køb : 2019-08-30


5 ud af 10

+
Tæt på stranden Store altaner Rene og pæne toiletter ved stranden
-
Elevator Bedre køkkenudstyr Meget bedre køkkenudstyr Bedre rengøring

Bekræftet køb : 2019-08-24


10 ud af 10

+
Dejlig centralt. Yderst venligt personale, som var meget behjælpsom. Gode senge.
-
Morgenmaden er meget kedeligt.

Bekræftet køb : 2019-08-24


8 ud af 10

+
God service og virkelig venlige medarbejdere.
-
Sengen var kun 140 cm bred, lidt lille i varmen.

Bekræftet køb : 2019-08-23


7 ud af 10

+
-
Wifi som virker Beskidt kogeplade, decideret ulækker Dårlig til sprog i receptionen Tilkøb af værelse på afrejsedag

Bekræftet køb : 2019-08-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

41% af gæsterne anbefaler

57 bedømmelser
Meget godt
 
20
Godt
 
17
Middel
 
9
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

28-08-2019

Indlæg af 573sonjap Herlev, Danmark

Ferie august 2019

Vi ankom til hotellet kl 1 om natten. Apollo rejsebureau satte os 200 m fra hotellet, ingen guide til at følge os til hotellet - buschaufførens anvisning ->den vej. Lejligheden var på 3. sal - ingen elevator eller personale til at hjælp os op af alle de trapper. Ok soveværelse Ok altan - dog med meget gamle slidte stole - vi måtte bruge alle puder i lejligheden til at sidde nogenlunde. Køkken ok køleskab - resten af inventar i køkkenet ikke brugbart. Støj fra nærliggende bar til kl 2 hver aften, vi kunne dog lukke vinduer og døre for at reducere støjen, men så blev temperaturen ca 45 grader i lejligheden. Rengøring 👎🏿 Vi oplevede ikke gulvet uden snavs. Bedste oplevelse ved denne rejse varmt stranden med gode gratis liggestole og super service fra strandpersonalet var 50 m fra hotellet.

 
07-06-2019

Indlæg af Bjarne J

Rigtigt fint oplevelse på hotel og restaurant.

Vi boede på Sunflower Apart Hotel fra 20. - 28. april 2019. Det var alt i alt en super god oplevelse, og personalet var helt fantastisk. Både i restaurant og reception hjalp de med alt fra turforslag og til anskaffelse af plastikstrips til kufferten. På restauranten var en ung tjener under oplæring, som var superflink. Ham var vi rigtigt glade for! Rengøringspersonalet gjorde meget ud af oplevelsen, og foldede svaner af sengetøjet til vores 3-årige dreng :-D Larm fra Sunflowers eget diskotek og også naboens om aftenen indtil kl. 02 om natten, men det var ikke så slemt, når døre og vinduer blev lukket. (Der var ikke vanvittigt varmt, da vi var der) Vi havde et vestvendt værelse. Der fik man fantastisk udsigt over stranden, men diskotekslarmen lige ind om aftenen. På de østvendt værelser, var de mere forskånede fra larmen, men havde ikke udsigten... Rigtig fin Wi-Fi, selv på værelset. Der var forstærkere på hver etage. Vi brugte ikke værelset i dagtimerne, der var vi på tur, så vi lagde ikke mærke til om elkedel fungerede, og om alt bestik var der osv. Kvaliteten på værelset var ikke overvældende, men heller ikke slidt. Så det var helt tilpas, og sengene var altså også helt fine!! Der lå endda tæpper, da det blev RET koldt om natten.

 
18-05-2015

Indlæg af Klaus S Århus, Danmark

Det var ikke så ringe enda...

Vi bookede først og læste anmeldelserne senere, vi rejse derfor med blandede følelser. Men kunne dog (heldigvis) ikke genkende diverse anmeldelser. Vi boede en uge (10.05-17.05) og synes at vi fik lige præcis det vi betalte for. Værelser var fine, ikke super høj kvalitetsstandard og der blev gjort rent hver dag, her kunne vi sagtens holde en uges ferie. Vi mødte på intet tidspunkt sure miner eller personalet. Nej tværtimod – smil om kap med solen. Vi bookede med morgenmad – ok det var tyrkisk morgenmad med tro det eller lad være så var vi jo i Tyrkiet. Manglede der noget blev der omgående fyldt op. Det eneste som nok afholder os fra at vælge Sunflower igen er den irriterende baslyd fra naboens diskotek. Lyden dunker til klokken 3-4 om morgen, og det er simpelthen for meget. Men er du 18-25 og fester det meste af natten vil du nok ikke lægge mærke til det. Madrøgen/lugten kunne anes men var absolut ikke generend – måske er der blevet gjort noget. Hvis dunken kan ændres så er Sunflower med dennes beliggenhed mega tæt ved stranden bare valuta for små penge. … og husk altid – Du får hvad du betaler for.

 
22-01-2015

Indlæg af nielsj992 Bruxelles, Belgien

Bo ikke på dette hotel hvis du ønsker en god ferie

Tyveri, verbale overfald af hotel management, så højt støjniveau det er umuligt at sove om natten,strøm mangel i flere dage. Havde booket 2 ugers ferie på hotel Sunflower, men måtte flytte fra hotellet efter en uges ferie, da vi blev direkte truet af hotel ansatte, da vi klagede over aircondition, der ikke havde virket i flere dage og havde gjort vores seng ubrugelig med kondens vand. Jeg ved at hotellet kun er 2 stjernet og vores forventninger var også derefter, men, jeg har rejst de sidste 30 år i mange lande og boet på mange hoteller i alle kategorier og har ALDRIG oplevet en hotelmagement der lyver, stjæler og direkte truer deres gæster. Jeg har aldrig tidligere måtte flygte fra et hotel midt i min ferie, så, hvis i ønsker en god ferie, undgå for alt i verden hotel Sunflower

 
10-09-2014

Indlæg af pallesorensen Frederikshavn

Ikke godt

Hotellet ligger fint , nær stranden, så er alt også sagt. Støj, støj og atter støj fra egen restaurant samt naborestauranten, indtil kl 230 . De lejligheder der vender mod vest, er nærmest uegnet som opholdssted. Der er 3 skorstene som hver dag, midt eftermiddag, oser/ ryger, så det er umuligt at sidde på terrassen eller opholde sig i lejligheden.