1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Sunflower

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Helle,
Ry

+
Det venlige personale, søde rengøringskoner, og så lå det som i beskrivelsen lige ned til stranden
-

Bekræftet køb : 2019-06-28


8 ud af 10

Kim,
Karlslunde

+
-
De bør kunne tage betaling med kreditkort og ikke kun kontanter i receptionen.

Bekræftet køb : 2019-06-27


6 ud af 10

Søs,
København

+
Rart personale,og manageren var altid behjælpelig.
-
Total renovering af køkkener,da det meste er ubrugeligt,slidt og gammelt,nusset og fedtet.

Bekræftet køb : 2019-06-16


7 ud af 10

Birgitte,
Helsinge

+
Beliggenheden Gode appartments. Lidt små, men rent og pænt. Bedst med udsigt til vandet. God strand lige over for Søde og servicemindede rengøringsdamer
-
Maden kunne godt være lidt bedre til prisen. Men man betaler vel for beliggenheden

Bekræftet køb : 2019-05-26


8 ud af 10

tina,
vanløse

+
beliggenheden, er generelt meget tilfredse med hotellet, har boet der tidligere så viste hvad vi kom ned til
-
evt elkedler på hotelværelserne en bedre morgenmad

Bekræftet køb : 2019-05-26


8 ud af 10

Leif ,

+
meget central og ved havet
-
vi spiste en gang på hotellet - det gør vi ikke igen!

Bekræftet køb : 2019-05-24


10 ud af 10

,

+
tæt på vandet.
-

Bekræftet køb : 2019-05-05


4 ud af 10

Buffy,
København

+
At det lå ved stranden
-

Bekræftet køb : 2019-05-05


9 ud af 10

Bjarne ,
Næstved

+
Beliggenhed. Tæt på den lækre strandpromenade, og i gåafstand fra den gamle bydel. Meeegavenligt personale på rengøringen og i receptionen.
-
Opvarmet vand i den lille børnepool. (Men vi var der også tidligt på sæsonen) Elevator på hotellet. Bedre synlighed og oversigt over dagsture fra Apollo, som også kunne indeholde info omkring praktiske ting i Side.

Bekræftet køb : 2019-04-28


5 ud af 10

Henry,
Randers

+
Dejlige mennesker, der servicerede mig
-
Interiøret var noget nedslidt, så ....

Bekræftet køb : 2018-10-14


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 3/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

41% af gæsterne anbefaler

53 bedømmelser
Meget godt
 
18
Godt
 
17
Middel
 
9
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

07-06-2019

Indlæg af Bjarne J

Rigtigt fint oplevelse på hotel og restaurant.

Vi boede på Sunflower Apart Hotel fra 20. - 28. april 2019. Det var alt i alt en super god oplevelse, og personalet var helt fantastisk. Både i restaurant og reception hjalp de med alt fra turforslag og til anskaffelse af plastikstrips til kufferten. På restauranten var en ung tjener under oplæring, som var superflink. Ham var vi rigtigt glade for! Rengøringspersonalet gjorde meget ud af oplevelsen, og foldede svaner af sengetøjet til vores 3-årige dreng :-D Larm fra Sunflowers eget diskotek og også naboens om aftenen indtil kl. 02 om natten, men det var ikke så slemt, når døre og vinduer blev lukket. (Der var ikke vanvittigt varmt, da vi var der) Vi havde et vestvendt værelse. Der fik man fantastisk udsigt over stranden, men diskotekslarmen lige ind om aftenen. På de østvendt værelser, var de mere forskånede fra larmen, men havde ikke udsigten... Rigtig fin Wi-Fi, selv på værelset. Der var forstærkere på hver etage. Vi brugte ikke værelset i dagtimerne, der var vi på tur, så vi lagde ikke mærke til om elkedel fungerede, og om alt bestik var der osv. Kvaliteten på værelset var ikke overvældende, men heller ikke slidt. Så det var helt tilpas, og sengene var altså også helt fine!! Der lå endda tæpper, da det blev RET koldt om natten.

 
18-05-2015

Indlæg af Klaus S Århus, Danmark

Det var ikke så ringe enda...

Vi bookede først og læste anmeldelserne senere, vi rejse derfor med blandede følelser. Men kunne dog (heldigvis) ikke genkende diverse anmeldelser. Vi boede en uge (10.05-17.05) og synes at vi fik lige præcis det vi betalte for. Værelser var fine, ikke super høj kvalitetsstandard og der blev gjort rent hver dag, her kunne vi sagtens holde en uges ferie. Vi mødte på intet tidspunkt sure miner eller personalet. Nej tværtimod – smil om kap med solen. Vi bookede med morgenmad – ok det var tyrkisk morgenmad med tro det eller lad være så var vi jo i Tyrkiet. Manglede der noget blev der omgående fyldt op. Det eneste som nok afholder os fra at vælge Sunflower igen er den irriterende baslyd fra naboens diskotek. Lyden dunker til klokken 3-4 om morgen, og det er simpelthen for meget. Men er du 18-25 og fester det meste af natten vil du nok ikke lægge mærke til det. Madrøgen/lugten kunne anes men var absolut ikke generend – måske er der blevet gjort noget. Hvis dunken kan ændres så er Sunflower med dennes beliggenhed mega tæt ved stranden bare valuta for små penge. … og husk altid – Du får hvad du betaler for.

 
22-01-2015

Indlæg af nielsj992 Bruxelles, Belgien

Bo ikke på dette hotel hvis du ønsker en god ferie

Tyveri, verbale overfald af hotel management, så højt støjniveau det er umuligt at sove om natten,strøm mangel i flere dage. Havde booket 2 ugers ferie på hotel Sunflower, men måtte flytte fra hotellet efter en uges ferie, da vi blev direkte truet af hotel ansatte, da vi klagede over aircondition, der ikke havde virket i flere dage og havde gjort vores seng ubrugelig med kondens vand. Jeg ved at hotellet kun er 2 stjernet og vores forventninger var også derefter, men, jeg har rejst de sidste 30 år i mange lande og boet på mange hoteller i alle kategorier og har ALDRIG oplevet en hotelmagement der lyver, stjæler og direkte truer deres gæster. Jeg har aldrig tidligere måtte flygte fra et hotel midt i min ferie, så, hvis i ønsker en god ferie, undgå for alt i verden hotel Sunflower

 
10-09-2014

Indlæg af pallesorensen Frederikshavn

Ikke godt

Hotellet ligger fint , nær stranden, så er alt også sagt. Støj, støj og atter støj fra egen restaurant samt naborestauranten, indtil kl 230 . De lejligheder der vender mod vest, er nærmest uegnet som opholdssted. Der er 3 skorstene som hver dag, midt eftermiddag, oser/ ryger, så det er umuligt at sidde på terrassen eller opholde sig i lejligheden.

 
05-08-2012

Indlæg af susieNakskov nakskov

Hotel som skuffer

Vi har tidligere været på Sunflower Hotel, og havde vist glemt, hvordan der var, men vi valgte det ud fra at det var tæt på vandet. Hotellet var i dårlig stand og vi havde en 2-værelses lejlighed med opredning, som efter vores mening var utrolig trang. Der var ikke service og bestik til os 3 der skulle være i lejligheden, og hygiejnen var under middel. Bedst som man sad på altanen eller lå ved poolen, så fyrede de op i skorsten både på Sunflower og nabo hotellet så det hele var tilrøget og sorte sod partikler fløj omkring. Der var også meget sparsom information om aktiveteter såsom Tyrkisk aften m.m. TIllige fik man ingen information om, hvor man evt. kunne tage et bad inden afrejsen, når man havde tjekket sin bagage ud kl. 12,00 og først blev hentet kl. 18,40, eller om det var muligt at holde lejligheden lidt længere, det kunne vi først få at vide kl. 9,00 samme dag som man skulle rejse. Personalet var søde og venlige og gjorde deres bedste, så det var ikke p.g.a. dem at man blev lidt utilfreds. Receptionisten var ikke at finde på sin plads hele tiden (der var ikke en afløser), så alle vores personle data og nøgler til værelserne lå frit tilgængeligt for alle. I Apollo´s rejse katalog stod der også at der var gratis internetadgang, men det var kun hvis man lå på en bestemt plads ved poolen, eller opholdt os i restauranten at det var muligt. Det ville have været rart at vide, når man kom.