Bedømmelse af Melas Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 72 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


5 ud af 10

Martin,
Hadsund

+
Beliggenhed , værelserne
-
At der er liggestole nok til alle gæster.. tillad ikke at reservere liggestole fra kl 6.00 Buffeten meget ens hver dag Flere danske gæster

Bekræftet køb : 2019-07-12


9 ud af 10

Birthe,
lundby

+
God plads - meget fin opholdsstue med dejlige behagelige møbler.
-
Uge 19 var en kold uge i Side - udendørspoolen var iskold - blev ikke brugt. Men der var en indendørs pool, som kun måtte benyttes om vinteren - rigtigt dumt og ærgerligt.

Bekræftet køb : 2019-05-12


7 ud af 10

Laila,
Hørsholm

+
Dejligt personale dejligt rent
-
At børne familier ikke er lige nede under baren og at vi som familie får værelse på samme etage

Bekræftet køb : 2018-09-12


10 ud af 10

,

+
Varieret mad og at det lå så tæt på stranden.
-
Evt, beskrivelser ved hver salat, da det ofte var svært at danne sig et indtryk af hvad det var.

Bekræftet køb : 2018-08-29


10 ud af 10

Kurt,
Hornslet

+
Der var ro og fred.
-
Vi syntes at det er et problem at folk optager solsenge med håndklæder allerede fra kl 6:30 / 7:00. Det er mit indtryk at langt de fleste først kommer er til poolen omkring middag, Det syntes vi at man skal gøre noget ved.

Bekræftet køb : 2018-08-05


9 ud af 10

Jette,
Ålborg

+
Den flotte haven og der var god plads på hotellet.
-
At der kommer røgfrit område ved poolen og røgfrit område når gerne vil sidde uden og spise.

Bekræftet køb : 2018-07-15


10 ud af 10

Mathias ,
Varde

+
Fantastisk service og meget venlig personale
-

Bekræftet køb : 2018-05-14


10 ud af 10

Lis,
Faxe ladeplads

+
Personale midget venligt. God varieret mad Rent
-
Man burde måske tænke i at alle ikke er fra Tyskland. Meget baseret på tyske gæster, alle taler tysk. Personalet burde i det mindste hilse på deres eget sprog.

Bekræftet køb : 2018-05-13


10 ud af 10

Ole,
Ågård

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-12


10 ud af 10

Jonna,
Hillerød

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

589 bedømmelser
Meget godt
 
393
Godt
 
140
Middel
 
39
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

06-09-2019

Indlæg af Martin S

Superstedđź‘Ś

Fantastiskt sted, flotte arealer, lækker mad, kæmpe kagebord, stort drinkkort, god underholdning, supersød og venlig personale og ikke mindst fantastisk beliggenhed. Perfekt til børnefamilier med rummelige lejlighederđź‘Ť

 
13-07-2019

Indlæg af 993majbritts

Fantastisk

Lige hjemvendt fra denne helt fantastiske dejlige ferie, et super hotel med gode og flotte værelser, super service overalt på stedet, vi har bestemt ikke manglet noget- stor dejlig buffet både morgen, middag og aften, pragtfuld service ang bagage og et køleskab fyldt op dagligt med drikkevarer (øl, cola, Fanta og vand) rengøring i fuld top og hverdag👌🏼underholdning og hygge i baren perfekt. Stranden lækker og byliv med diverse butikker er super. Hyggelig Strandpromenaden lige udenfor hotellet. Vi var en familie på 6 den ene med kørestol, dog ikke så kørestol egnet, der er mange trapper og niveau forskelle. Men det afholder os ikke fra at komme igen.

 
11-07-2019

Indlæg af Martin K

Stort , meget stort Tysker hotel med nogenlunde service

Velkommen til Melas Resort , hvis du vil tiltales på tysk og stå op klokken 6.00 for at få en liggestol ved poolen er dette stedet for dig.. Hvis man er børnefamilie og har et håb om at ungerne finder legekammerater de kan tale med er dette ikke stedet.. vi var der en uge i Juli og var de eneste danskere... Apollos beskrivelse af stedet er ikke i overensstemmelse med sandheden ... der er KUN en pool hvor der iøvrigt kun er liggestole til 1/3 af hotellets gæster... koldtvandspoolen er lukket om sommeren !!!! Minigolf også med et gran salt 4-5 baner se foto All inklusive restauranten minder om en Stats restaurant fra det gamle Sovjet .. maden er ok men det samme hver aften .. der mangler også en decideret børnebuffet... væbn jer med tålmod da køen i restauranten ofte en lang ... der er dog en super fin og skønt beliggende strandbar med små simple retter som kan anbefales frem for frokost buffeten servicen generelt og værelserne er helt i top Beliggenheden super. Stranden fin dog skal man passe på store skarpe sten i vandet som der ikke bliver advaret imod, i den uge vi var der kom 2 yngre mennesker slemt til skade pga disse sten.

 
14-08-2012

Indlæg af Michael K København, Danmark

Godt hotel men plads til forbedringer.

Var på dette hotel ultimo juli 2012 - 11 dage. Rejste 2 voskne og 2 børn. Vi havde bestilt 2 dobbeltværelse med skrå havudsigt. Personalet er meget imødekommende - ingen problemer der. Tysk er det sprog der tales mest. Engelsk kan dog tales lidt af personalet i receptionen. Værelserne er hotellets største aktiv. Masser af plads og pænt indrettet. Der er meget stille - man kan ikke hører andre på gange m.m. Fladskærm og lækkert badeværelse. Køleskabet fyldes hver dag med sodanvand, vand og øl. Havudsigten er fremragende. Restaurantens mad er hvad med kan forvente af et 5-stjernet hotel, men heller ikke imponerende (vi har prøvet en del all. incl. hoteller). Negative ting: Poolområdet er meget småt og solsenge bliver reserveret tidligt. Hvis man forsøger at reservere en solseng er der risiko for at poolmanden fjerner ens ting og ligger dem i receptionen - skete 2 gange. Ved spisning bestiller man hvad der skal drikkes og der kan godt gå et stykke tid inden det sker. Bedre at gæsterne selv henter deres drikkevarer. Om det er for at spare eller for at give gæsterne service ved vi ikke, men det er et lille irriterende moment. Ville vi komme igen: Formentlig ikke. Værelserne er fremragende, men hotellets pool er bare ikke OK. Prøv pegasos World - det er en pool. De har så bare et problem med maden.

 
15-09-2019

Indlæg af charlotte19902019 Pontypridd, Storbritannien

Fantastic 2 week stay!

This hotel had everything we needed for our 2 week stay. The rooms were adequate and a decent size. The food was always hot and fresh. The staff were none stop friendly from check in to check out and the drinks kept on flowing throughout the stay. Entertainment was good although not really geared to the UK market. Great position right on the seafront. Little touches around the hotel made our holiday, if we ever came back to side we would without a doubt stay in. Thank you Melas for a fantastic 2 week holiday!