1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Kaya Side

 • • Vandrutsjebaner
 • • Sandstrand med aktiviteter
 • • Direkte transfer til hotellet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

All Inclusive-hotellet, Kaya Side er i perioden 1/5-22/10 2018 et af vores Apollo Mondo Family Resorts - vores bedste familiehoteller. Foruden svømmeskole, børneklub og træning med skandinavisktalende personale, så har hotellet en fantastisk beliggenhed nær stranden samt en nybygget kaffe- og juicebar med god, velbrygget kaffe og en afslappende atmosfære. Vil du have pulsen op, så er der et bredt udbud af sport og træning for hele familien.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer/2-3 personer/2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Dejlig med plads ved poolen og masser af liggestole, fine værelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har en perfekt beliggenhed ved floden, og den lange, fine sandstrand. Kaya Side ligger ca. 6 km udenfor Side, og ca. 4 km fra centrum i Manavgat.


Pools, vandland og strand

På det store hotelområde er der et centralt poolområde med blandt andet en separat børnepool med små vandrutsjebaner. Solstole, parasoller og gratis håndklæder ved poolen og på stranden.

Der findes også en indendørspool og et sjovt vandland med vandrutsjebaner. Rutsjebanerne er for børn over 12 år, eller sammen med en voksen, og er åbne kl. 10.00-12.00 og 14.00-17.00. Stranden udenfor hotellet består af finkornet, lidt mørkere sand blandet med småsten. Stranden er lavvandet de første 5 meter, hvorefter vandet bliver dybere.

Lækker og sund mad

På hotellet findes der fem barer, bl.a. en udendørsbar hvor der nogle gange er live-musik. Buffetrestaurant med egen børnebuffet. Tre a la carte-restauranter, heraf en BBQ-grill restaurant (åben i højsæsonen), en tyrkisk restaurant og en italiensk restaurant. Der skal bæres lange bukser og skjorte på de to restauranter.

På Kaya Side serveres der varierede og sunde madretter. Der findes også en nybygget kaffe- og juicebar med god kaffe og friskpresset juice. Læs mere om mad og drikke på hotellet her.

Kaya Side – her trives børnene

For børnene findes der et bredt aktivitetsprogram med børneklub og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærer. Det er en legeplads på hotellet. Læs mere om vores børneklub og svømmeskole på Kaya Side. Kloge og drillesyge Polly & Mino er børnenes favoritter. Overrask dem ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner. Her kan du læse mere om Polly & Mino. Nogle aftener er der filmvisning og minidiskotek.

Bemærk at Club Polly & Mino kun har åbent fra 1/5-22/10. I denne periode kan der også bookes besøg af Polly & Mino. I øvrige perioder er der børneklub med engelsktalende personale i hotellets regi. Svømmeskolen har åben fra 1/5-22/10.

Fire træningshold om dagen

Fra den 1/5-22/10 kan du deltage i fire træningshold om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Der er også gratis fitness og flere gratis tennisbaner på hotellet. Spabehandlinger og massage mod betaling. Gratis indgang til tyrkisk bad, behandlinger mod betaling.

Gratis beach volley, basket og vandpolo. Gangstave kan lånes mod et depositum på servicekontoret. Du kan også leje cykel- og løbevogne. Vandsport som kano og bananbåd mod betaling. Billard mod betaling.

Læs mere om sport og træning på Kaya Side.

Gratis wifi på hotellet

Apollos gæster har gratis wifi på hotellet. Underholdning. Roomservice døgnet rundt mod betaling.

Læs meget mere om Apollo Mondo Family Resorts her.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
- Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Snacks i poolbaren, kl. 12.00-15.30
- Is, kl. 13.00-17.00
- Kaffe, kl. 16.00-17.00
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00. Middagen kan også nydes 1 gang pr. uge på en af de tre tema-restauranter, kl. 19.30-21.30 (Reservation på tema-restauranterne kræves. Vær ude i god tid, men senest kl. 10.00 dagen før). Bemærk at pæn påklædning kræves, og at herrer skal bære lange bukser og skjorte på restauranterne ved middage.
- Snacks, kl. 23.00-24.00
- Lokale drikkevarer, læskedrikke, vin og øl ad libitum samt visse internationale drinks døgnet rundt

Ændringer kan forekomme. Kaffe- og juicebaren Mondo indgår ikke i All Inclusive. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder helt til afrejsetidspunkt på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellet er miljøcertificeret ISO 14001 hvilket betyder at man aktivt arbejder for at minimere sin påvirkning af miljøet og har et velfungerende miljøprogram.

Vær opmærksom på

Kaya Side er et Apollo Mondo Family Resorts-hotel i perioden 1/5-22/10-2018.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Direkte transfer til og fra hotellet

Som gæst på Kaya Side kan du booke direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder, at transferbussens første stop altid er ved Kaya Side, og ved afrejse er det altid sidste stop inden lufthavnen. Book transfer samtidig med at du bestiller din rejse på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00. Har du allerede booket din rejse, så kan du tilføje transfer på Din rejse.

Book vores børnepakke

For en nemmere rejse kan du booke vores børnepakke med klapvogn, børnestol og børneseng samtidig med, at du bestiller din rejse. Du kan også tilføje børnepakke efter du har bestilt rejsen ved at logge ind på Din rejse. Vil du kun booke enten en klapvogn, en børnestol eller en børneseng, er dette også muligt.

Gratis træning- Sambafodbold  22/7-29/7

Prøv sommerens sjoveste sportsevent! Store som små, alle er hjerteligt velkommen til at være med til sambafodbold med Linus "Samba" Johansson. Læs mere om Sambafodbold på Kaya Side her.