Værelsestyper

Dobbeltværelser

Flotte dobbeltværelser med tv. Gratis minibar med daglig opfyldning samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Brus og toilet. Balkon, nogle med hel eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Flotte junior-suiter med dobbeltseng. Playstation og DVD-afspiller. Tv, gratis minibar med daglig opfyldning samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Suiter

Stilfulde suiter bestående af opholdsrum og soveværelse, som er adskilt af en lille skillevæg. Dobbeltseng. Playstation og DVD-afspiller. Tv, gratis minibar med daglig opfyldning samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Badekåber og tøfler. Brus, jacuzzibadekar og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-suiter

Stilfulde superior-suiter med dobbeltseng. Tv. Playstation og DVD-afspiller. Gratis minibar med daglig opfyldning samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Superior-suiterne ligger højst oppe og har en balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.