1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Taksim International Obaköy

  • • All Inclusive
  • • Tæt på Øst-stranden
  • • Hyggelig atmosfære

På hotel Taksim International Obaköy i Alanya bor du kun et stenkast fra Øst-stranden. Her findes to store pools og vandrutsjebaner. For de mindre gæster er her børnepool, legeplads og minidiskotek. Vores gæster sætter fremfor alt pris på den fantastiske beliggenhed ved stranden samt det søde hotelpersonale.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 3-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

God beliggenhed, lækkert mad og meget serviceminded personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 25 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Taksim International Obaköy er et meget hyggeligt hotel i bydelen Obaköy ved Alanyas Øst-strand, som man kommer til via en tunnel. Hotellet består af en hovedbygning og et anneks (mellem bygningerne går en mindre vej). En stor pool ved hver bygning, den ved hovedbygningen har børnesektion, og den ved annekset har vandrutsjebaner. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum.

Legeplads og miniklub i hotellets regi for børn 4-12 år. Buffetrestaurant og fire barer, heraf en poolbar og en snackbar. Gratis beach volley, lille fitnessrum og bordtennis. Minimarked, spa, tyrkisk bad, massage, billard og motordreven vandsport mod betaling.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskeservice mod betaling. Opholdsrum med tv. Aftenunderholdning og natklub. Ca. 3 km til Alanya. Fra hovedbygningen til stranden er der ca. 50 meter og fra annekset til stranden er der ca. 70 meter. Strandbar som indgår i All Inclusive og serverer øl samt alkoholfrie drikkevarer. Lyd fra nærliggende barer kan virke forstyrrende.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
- Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
- Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
- Natmad, 23.00-24.00
- Is, kl. 12.30-14.00 (maj-september)
- Snacks, kl. 12.30-16.00
- Eftermiddagste og kage, kl. 16.30-17.30
- Forfriskninger, lokale drikke og vin/øl ad libitum kl. 10.00-24.00
- Beachvolley, fitnesscenter og bordtennis

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til afrejse.