1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Lyse 1-værelses lejligheder med soveværelse kombineret opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, med enkelt køkkenudstyr, køleskab, el-kedel og kaffemaskine. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Tv. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.
Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

Lyse 2-værelses lejligheder med et separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med enkelt køkkenudstyr, køleskab, el-kedel og kaffemaskine. Mulighed for ekstraopredninger i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. (I nogle 2-værelses lejligheder er der kun aircondition i soveværelset). Tv. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.
Antal personer: 2-5 personer.

Større 2-værelses lejligheder

Lyse og større 2-værelses lejligheder med et separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, enkelt køkkenudstyr, køleskab, el-kedel og kaffemaskine. Mulighed for ekstraopredninger i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. (I nogle 2-værelses lejligheder er der kun aircondition i soveværelset). Tv. Hårtørrer. Brus og toilet. To balkoner.
Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer, heraf 2 børn.