1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Sailor

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 267 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Dorte ,
Viby Sjælland

+
Søde og imødekommende personale
-
Måske lidt morgenmad buffet, men vi fik hvad vi ville have

Bekræftet køb : 2019-08-19


3 ud af 10

Lea,
Slagelse

+
Rengøringen var god
-
Ac incl i prisen, og etablere et køkken så alt mad ikke er tilberedt i baren direkte fra fryseren.

Bekræftet køb : 2019-08-19


10 ud af 10

Irene,
Tølløse

+
Dejligt roligt hotel om natten.
-

Bekræftet køb : 2019-08-19


10 ud af 10

Kirsten,
Holbæk

+
Hyggeligt personale. Beliggenhed. Skønt poolområde.
-

Bekræftet køb : 2019-08-19


10 ud af 10

Kate,
Give

+
Det var et hyggeligt hotel. Personalet var søde og hjælpsomme.
-

Bekræftet køb : 2019-08-18


10 ud af 10

Majbritt,
Skovlunde

+
Der er en rigtig dejlig stemning på hotellet. Personalet er super søde og meget hjælpsomme.
-
Deres wifi er ikke godt. Vi snakkede med manageren og det bliver forbedret til næste sæson

Bekræftet køb : 2019-08-18


10 ud af 10

Jytte ,
Herning

+
En dejlig hotel for den voksne publikum. God service og altid smilende personale. Meget rent
-
Flere køkkenting på værelset, bla Franskbrød kniv, æggebæger.

Bekræftet køb : 2019-08-16


10 ud af 10

Erland ,
Esbjerg

+
Personalet hotellet alt i alt
-

Bekræftet køb : 2019-08-16


6 ud af 10

Pia,
Ikast

+
Rengøringen var helt perfekt, intet at klage over
-

Bekræftet køb : 2019-08-04


8 ud af 10

Jørn,
Randers

+
Rent hyggeligt og ikke for stort Venligt og hjælpsomt personale
-
?

Bekræftet køb : 2019-08-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

58 bedømmelser
Meget godt
 
22
Godt
 
28
Middel
 
6
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

16-08-2019

Indlæg af 585bjarke Odense, Danmark

Dejligt familie hotel, med Super service

Har lige været en uge på dette hotel.. Renlighed i top.. Service helt i top Værelserne store, med stue/køkken + soveværelse.. Møbler kunne være bedre,, Udstyr i køkken, sulfo, karklud, børste, viske stykke, mangleder. Håndsæbe mangler.. Sikkerhedsboks og aircon mod betaling

 
14-08-2019

Indlæg af BGDrewsen Viby Sjælland, Danmark

Sommerferie

Et godt og dejligt hotel med et meget venligt og imødekommende personale. De er meget hjælpsomme. En rimelig morgenforplejning til prisen. Værelserne er fine og der er flot rent alle steder. Det eneste der kan påpege og det er ikke kun her, Wi-Fi er ikke særlig god og stabil, men pyt så er der så meget andet. Hotellet kan klart anbefales.

 
18-06-2019

Indlæg af susannekU2510AJ

Hyggeligt sted. 🌴

Et super dejligt hotel / lejlighed. Venligt og hjælpsomt personale og lejlighederne er meget rene og store. đź‘Ťđź‘Ť Lejligheden indeholder service, så man nemt kan lave mad. Gode senge. Holellet ligger i gå afstand til strand, havn, indkøbsmuligheder og basarer. Lækkert mad i restauranten,. Kommer gerne igen.

 
07-05-2019

Indlæg af Jan lis P Frederikssund Kommune, Danmark

Dejlig ferie

Et dejligt sted ligger meget tæt på alting.Søde mennesker der arbejder der altid et smil.Værelset var også ok, vi spiste der ikke men folk sagde det var god mad.Hyggeligt at dromedarer manden kom om eftermiddagen med sin dromedar ude på græsplænen.

 
26-11-2018

Indlæg af Bent H

et dejlig hotel

et dejlig hotel har været der siden vega star gik konkurs og har aldrig fortrudt det søde og rare personale er altid hjælpsom. dejlig store lejligheder og maden der bliver serveret er også i top, rengøring af værelsene er der ikke noget i vejen med