Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med forskelligt udseende og er placeret i tre forskellige bygninger. Den nyeste bygning og den ene renoverede bygning ligger side om side. Den anden renoverede bygning ligger bag ved de to andre bygninger, og for at komme til den, skal en lille vej krydses. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa for barn. Tv og minibar. Gratis aircondition og wifi (varierer i hastighed). Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon af varierende størrelse, nogle med hel eller delvis havudsigt.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser af forskelligt udseende. Værelserne har forskelligt udseende og er placeret i tre forskellige bygninger. Den nyeste bygning og den ene renoverede bygning ligger side om side. Den anden renoverede bygning ligger bag ved de to andre bygninger, og for at komme til den, skal en lille vej krydses. Der er tv og minibar. Gratis aircondition og wifi (varierer i hastighed). Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon af varierende størrelse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Pæne familie-værelser med forskelligt udseende, der er placeret i to af hotellets tre bygninger. Den nyeste bygning og den ene renoverede bygning ligger side om side. Den anden renoverede bygning ligger bag ved de to andre bygninger, og for at komme til den, skal en lille vej krydses. Familie-værelserne består af 2 soveværelser med dør mellem værelserne samt balkon. Alle værelser har tv og minibar. Gratis aircondition og wifi (varierer i hastighed). Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon , nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 3-4 personer eller 3-6 personer.