1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser af varierende standard. Nogle værelser ligger i bygningen, som blev renoveret i 2014, og andre værelser ligger i den bygning, som blev bygget i 2011. Ekstraopredning for 3. person i sovesofa. Der er tv og minibar. Gratis aircondition. Gratis wifi (varierer i hastighed). Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon af varierende størrelse, nogle med hel eller begrænset havudsigt.
Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

Dobbeltværelser, morgenmad

Pæne dobbeltværelser med morgenmad inkluderet i prisen. Værelserne har forskelligt udseende og visse værelser er beliggende i bygninger, der er renoveret i 2014, og visse i en bygning, der er opført i 2011. Ekstraopredning i sovesofa for 3. person. På værelserne findes tv og minibar. Gratis aircondition og wifi (signalet varierer). Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon af varierende størrelser, visse med havudsigt eller begrænset havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Pæne enkeltværelser af varierende standard. Nogle værelser ligger i bygningen, som blev renoverede i 2014, og andre værelser ligger i den bygning, som blev bygget i 2011. Der er tv og minibar. Gratis aircondition. Gratis wifi (varierer i hastighed). Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon af varierende størrelse med begrænset havudsigt.
Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Pæne familie-værelser med hver sit udseende. Værelserne ligger i to af bygningerne (af hotellets tre bygninger ligger den nyeste og en af de renoverede bygninger side om side. Den anden renoverede bygning ligger lidt bag ved, og for at komme til denne skal lille vej krydses). Familie-værelserne er lyse og rummelige og består af 2 soveværelser med dør mellem værelserne samt balkon. Alle værelser har tv og minibar. Gratis wifi (af varierende hastighed) og aircondition. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon af varierende størrelse, nogle med delvis havudsigt.
Antal personer: 4 personer eller 4-6 personer.

Triple-værelser

Pæne triple-værelser hver sit udseende. Nogle værelser ligger i den bygning, som blev renoveret i 2014, og andre værelser ligger i den bygning, som blev bygget i 2011. Der er dobbeltseng og en enkeltseng. Tv og minibar. Gratis wifi (af varierende hastighed). Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon i varierende størrelse.
Antal personer: 3 personer.