1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Riviera (Alanya)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Liselotte,
Ølstykke

+
Beliggenhed tæt på strand og byen. Super skønt med de 2 kolde vandbeholdere i lobbyen
-
Rygning forbudt i poolområdet.

Bekræftet køb : 2019-08-11


10 ud af 10

Heidi,
Nivå

+
Der var mega god service og alle var bare hjælpsomme
-
Kunne godt tænke mig at i de store familie værelser at der var the køkken

Bekræftet køb : 2019-08-11


8 ud af 10

Poul,
Bording

+
Placering tæt ved stranden
-
Maden kunne godt være lidt mere varieret

Bekræftet køb : 2019-08-09


7 ud af 10

Ida,
Holstebro

+
Helt klart placeringen i forhold til alt andet- strand, by, butikker, seværdigheder osv
-
Maden kunne man godt gøre noget ved. Jeg har været i Tyrkiet før, så jeg er godt klar over, at maden ikke er suveræn, men det her var under den standard

Bekræftet køb : 2019-08-09


7 ud af 10

,

+
Lyst og venligt
-
Vi blev impliceret i en brand på vores hotel (et materialerum) som gjorde at vi fra tirsdag til lørdag skulle spise i restauranten - som lugtede meget af røg - det gav en skidt oplevelse af en ellers hyggelig stund ovre vores måltider - Jeg mener ikke det ville gå herhjemme at indtage måltider i et lokale som har været fyldt af røg

Bekræftet køb : 2019-08-04


8 ud af 10

Susanne,
Ishøj

+
Beliggenhed, tæt på by og strand
-

Bekræftet køb : 2019-08-04


8 ud af 10

Birgitte ,
Valby

+
Gode Pools
-
Flere altaner mod havet

Bekræftet køb : 2019-07-28


7 ud af 10

,

+
Personalet All inklusive - det der hørte med
-
Pool - regler for reservering af liggestole Air conditioning i restauranten var meget kold Yoghurt til morgenmad - ikke det klumpede varme slags som de havde

Bekræftet køb : 2019-07-22


10 ud af 10

Ditte og Leslie,
Slagelse

+
det var godt hele vejen igennem :)
-

Bekræftet køb : 2019-07-21


8 ud af 10

Anne,
Roskilde

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-07-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

450 bedømmelser
Meget godt
 
213
Godt
 
164
Middel
 
49
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

17-04-2019

Indlæg af Helle S

Superb beliggenhed

Hotellet ligger i helt perfekt afstand til både by og strand. Byen starter næsten uden for døren og ca. 1 km til Alanyas havn. Stranden nåes over lille, ensrettet vej og mindre park. Lige ved svævebane til borgen. I forhold til pris var standard rigtig fin. Pænt og rent. Gode værelser med køleskab, godt badeværelse, lille bord og 2 stole og lille altan med 3 stole og bord. God service med fx rene håndklæder og 1/2 l. vand pr. dag. Vi havde all inclusive med fin variation og masser af valgmuligheder. Drikkevarer som vin, øl, vand, og enkle drinks. Effektiv service i restaurant. 2 pools med gratis liggestole og stor poolbar med plads indendørs. Lidt støj, da vej uden for hotel er trafikeret, og der kaldes til bøn i nærheden, også kl. ca. 5 om morgenen.

 
28-10-2018

Indlæg af thomasrpovlsen Jylland, Danmark

god

var afstedet med en skole . hotel var fin og det var i gå afstend til by samt den gl by del mad var god, dog en lille pool. da der var mange gæste på hotel. lå tæt på stand. rejsen var bestilt ved et rejse selskab . alt i at et godt hotel

 
12-10-2018

Indlæg af janhR1062QF Silkeborg, Danmark

God placering

Er helt klart over vores forventninger, nu hvor at vi bookede værelse med udsigt over havet Prisbillig opgradering til kr 400 for en uge Værelse i hovedbygning på tredie sal med stor altan ud mod havet og kig til den nye wirebane op til borgen Stille og rolig atmosfære Købt opholdet med morgen og aftensmad som vi ikke kunne sætte en finger på. Fin forplejning. Kommer gerne igen

 
30-09-2018

Indlæg af 447fredet Wittstock, Tyskland

Alanya 2018

Kanon hotel med super service og fantastisk mad og drikke👍👍👍 Kan varmt anbefales med all-inklusive. Der mangler bare ikke noget. Super central placering, tæt på både by og strand. Lever helt op til de fire ⭐️⭐️⭐️⭐️

 
15-09-2018

Indlæg af DHayden86 Ribe, Danmark

Fremragende hotel

vi var på hotellet i 14 og var fint tilfredse med opholdet, Klart når man er der i 14 dage kommer der mad med måske ikke bryder sig om, men deres buffet er generelt meget indbydende, forskelligt mad og tilbehør. Hotellet ligger meget tæt på stranden og svævebanen og masser af shoppe muligheder.