Bedømmelse af Riviera (Alanya)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 253 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Johnny,
Bramming

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-10-10


8 ud af 10

Lise-Lotte,
Sakskøbing

+
Beliggenhed
-
Der var meget beskidt omkring poolen, der blev ikke gjort rent i de 14 dage vi var der,

Bekræftet køb : 2019-10-06


9 ud af 10

Britta,
Herning

+
Beliggenhed.
-
Det værelse vi boede på kunne godt trænge til en renovering. All inclusive drinks kunne godt være meget bedre. Meget dårlig og lille udvalg.

Bekræftet køb : 2019-10-04


10 ud af 10

René,
Aalborg

+
det var et dejlig og roligt hotel - ingen larm
-

Bekræftet køb : 2019-09-27


8 ud af 10

Kim,
Bjæverskov

+
Beliggenheden
-
deres netforbindelse var ganske enkelt ringe.

Bekræftet køb : 2019-09-22


7 ud af 10

Hanne,
Hanstholm

+
Venligt og flittigt personale i det store og hele. Fantastisk med en speciel medarbejder, som gæsterne ved behov kan få hjælp af i givne situationer - det havde vi behov for ved flere lejligheder pga sygdom. Super sød og hjælpsom Esra.
-
Deres all inklusive er med modifikationer. Kan ikke i pool området få en kop kaffe eller vand før kl 10. I forhold til alkohol er det helt fint, men kaffe og vand!? I forhold til drinks skal man holde sig til gin, vodka, øl og vin. Det er lidt snævert i forhold til mange andre steder - ikke engang en rom og cola. Maden er god, men mangler noget variation - hakket kød, kylling og af og til fisk er det, der går igen.

Bekræftet køb : 2019-09-15


7 ud af 10

Susanne,
HERNING

+
Dejlig aircondition i restaurant Hyggelig poolområde
-
Drinks udvalg er alt for dårlig og drinksne var alt for stærke. Hvis man ikke lige er til vin, så kunne man kun få Øl,Raki, Gin og Vodka. Har aldrig før været på hotel hvor man ikke bare kunne få en rom og cola eller 3-5 forskellige coktails, uden at skulle betale for det

Bekræftet køb : 2019-09-13


8 ud af 10

Lars,
Vordingborg

+
Fint hotel, god beliggenhed, flot rengøring, god variation i restaurant.
-

Bekræftet køb : 2019-09-08


7 ud af 10

,

+
-
Meget lidt udvalg af drikkevarer til all inclucive

Bekræftet køb : 2019-09-08


10 ud af 10

Laila,
Esbjerg V

+
Rigtig fint hotel. Super beliggenhed. Rigtig god variation ved maden (buffeten). Venligt, effektivt og serviceminded personale
-
Det skulle være et lidt større udvalg af drikkevarer ved all inkl.

Bekræftet køb : 2019-09-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

472 bedømmelser
Meget godt
 
224
Godt
 
166
Middel
 
55
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

19-10-2019

Indlæg af Bente2016 Kalundborg, Danmark

1. Ophold på Riviera hotel og spa.

Rigtig dejligt hotel. Gode værelser, lækker mad. Venligt personale, og god rengøring. Hotellet ligger overfor parken og Kleopatra stranden, og i gå afstand til centrum. Der er forskellig underholdning i ugens løb. Der er 2 udendørs pool med børnepool og 1 indendørs pool. Fitness center. Hamam.

 
12-09-2019

Indlæg af lone518 Hirtshals, Danmark

Godt sted

Hotellet ligger godt, rigtig god mad, super rengøring, men ,vi boede i blok C med meget lille altan med udsigt til muren på blok B, det er ikke hvad vi forventede af et 4 stjernet hotel. Prøvede at få et andet værelse med hjælp fra guiden, men det blev først 3 dage før afrejsen, så det opgav vi. Ærgerligt for hotellet er ellers ok.

 
10-09-2019

Indlæg af lailalinnau

Perfekt beliggenhed

Beliggenheden er perfekt, i gå afstand til havnen og bazaren, tæt på stranden og svævebanen. Pæne og rene værelser. Servicen er i top, yderst effektiv og fantastisk personale. Maden er indbydende og varieret. Har kun godt at sige om hotellet og kommer meget gerne igen.

 
17-04-2019

Indlæg af Helle S

Superb beliggenhed

Hotellet ligger i helt perfekt afstand til både by og strand. Byen starter næsten uden for døren og ca. 1 km til Alanyas havn. Stranden nåes over lille, ensrettet vej og mindre park. Lige ved svævebane til borgen. I forhold til pris var standard rigtig fin. Pænt og rent. Gode værelser med køleskab, godt badeværelse, lille bord og 2 stole og lille altan med 3 stole og bord. God service med fx rene håndklæder og 1/2 l. vand pr. dag. Vi havde all inclusive med fin variation og masser af valgmuligheder. Drikkevarer som vin, øl, vand, og enkle drinks. Effektiv service i restaurant. 2 pools med gratis liggestole og stor poolbar med plads indendørs. Lidt støj, da vej uden for hotel er trafikeret, og der kaldes til bøn i nærheden, også kl. ca. 5 om morgenen.

 
28-10-2018

Indlæg af thomasrpovlsen Jylland, Danmark

god

var afstedet med en skole . hotel var fin og det var i gå afstend til by samt den gl by del mad var god, dog en lille pool. da der var mange gæste på hotel. lå tæt på stand. rejsen var bestilt ved et rejse selskab . alt i at et godt hotel