Green Park

  • • Nær strand og centrum
  • • Pool med vandrutsjebaner
  • • Gratis bus til stranden

Lejlighedshotellet Green Park i Alanya tilbyder god beliggenhed nær både strand og centrum. Poolområdet er omgivet af en frodig have, og her findes både en separat børnepool og en pool med vandrutsjebaner for hele familien. Hvis du vil bare i havet, tilbyder hotellet gratis bus til stranden Keykubat Beach, der kører to gange om dagen.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 85 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Green Park består af to bygninger. Det dejlige poolområde har børnesektion, separat børnepool og en pool med vandrutsjebaner. Poolområdet har solstole og parasoller, og i poolbaren serveres drikkevarer og enkle snacks. Du kommer nemt til stranden Keykubat Beach med hotellets gratis bus, der kører to gange om dagen. Her findes solstole der kan lejes og et stort udbud af aktiviteter og restauranter.

På hotellet findes en a la carte-restaurant der serverer frokost og middag, og en aften om ugen tilbydes der underholdning. Gratis fitnessrum. Gratis bordtennis, minifodbold og minigolf. For børnene er der legeplads og legerum. Gratis wifi på hele hotelområdet. Døgnåben reception.

Alanya centrum ligger inden for gåafstand, og her findes et stort udbud af restauranter, barer og forlystelser. Husk også at opleve seværdigheder som Det Røde Tårn og den gamle fæstning på toppen af Alanyas høje klippe.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Afrejselufthavne-billund-københavn