1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Gold Island

 • • All Inclusive
 • • Egen sandstrand
 • • Stort poolområde

Elegante hotel Gold Island i Alanya ligger hører til et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller - udvalgte hoteller af høj standard med det lille ekstra. Her tilbydes lækker baristakaffe på Mondo Coffee, Polly & Mino Playtime, svømmeskole og morgenyoga. Her kan du nyde sol og strand med lækker All Inclusive, hvor alt lige fra gözleme til natsnacks er inkluderet. Dette er hotellet for dig, der sætter pris på afslapning og en bekvem ferietilværelse.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 3-5 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer. Superior-værelser er kun for voksne gæster over 16 år.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Masser af god plads,,,Pæne omgivelser.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pænt og elegant hotel beliggende direkte på den fine sandstrand i Avsallar, ca. 20 km vest for Alanya. Stort poolområde med to udendørs pools med separat børnesektion, to separate børnepools, to pools med vandrutsjebaner, en pool kun for voksne samt to indendørs pools. Privat strand rundt om hotellet. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand.

Restaurant og god kaffe
På hotellet er der en buffetrestaurant og to a la carte-restauranter med retter fra både det italienske og mexicanske køkken (nobel påklædning kræves til middag). Her findes også en lobbybar, poolbar, snackbar og discobar samt Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee. På Mondo Coffee serveres flere typer friskpresset juice, lokalt bagværk og kvalitets baristakaffe.

Sport og træning
Gratis sportsfaciliteter som fitnessrum, tennis, beachvolley, billard samt morgen- og vandgymnastik. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Nogle gange tilbydes også holdtræning. Tidspunkter og aktuelt ugeprogram findes på hotellet.

På hotellet findes løbe- og cykelruter. Apollo hjælper dig gerne med at leje cykel på destinationen. Gangstave samt cykel- og løbevogne kan lånes mod depositum i receptionen.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole
For alle børn er der både legeplads og legerummet Pollynesien. Fem dage om ugen er legerummet Pollynesien bemandet med veluddannet skandinavisktalende personale. Her venter Polly & Mino Playtime - to timer med lærerige aktiviteter såsom tegneskole og skattejagt. Aktiviteterne er gratis, og alle børn kan være med. En aften om ugen er der minidisco. På hotellet er der også svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører.

Book vores børnepakke
Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også vælge kun at booke klapvogn, tremmeseng eller barnestol.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på området. Gratis sauna og jacuzzi. Massage, spa, hamam og frisør mod betaling. Natklub og underholdning. Døgnåben reception. Roomservice døgnet rundt mod betaling.
Ca. 1 km til små butikker i Avsallar. Hotelbus til Alanya to gange dagligt mod betaling.

Læs mere om vores Apollo Mondo Selected hoteller.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
- Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Snacks, is og gözleme, kl 12.00-16.00
- Patisserie, kl. 12-17.30
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. En gang pr. ophold kan middagen nydes på en af a la carte-restauranterne, hvis der er plads (reservation kræves)
- Natsnacks, kl. 00.00-01.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen, også ved sen afrejse.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi