Gold Island

apollo mondo selected

 • • All Inclusive
 • • Egen sandstrand
 • • Stort poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Gold Island er et Apollo Mondo Selected hotel - vores udvalgte hoteller af høj standard med det lille ekstra. Her tilbydes lækker baristakaffe på Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga. Her kan du nyde sol og strand med lækker All Inclusive, hvor alt lige fra gözleme til natsnacks er inkluderet. Dette er hotellet for dig, der sætter pris på afslapning og en bekvem ferie.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser, Front Area for 2 personer. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn eller 3-5 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2 personer (for voksne gæster over 16 år).

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Deres servies, den var vanvittigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pænt og elegant hotel beliggende direkte på den fine sandstrand i Avsallar, ca. 20 km vest for Alanya. Stort poolområde med to udendørs pools med separat børnesektion, to separate børnepools, to pools med vandrutsjebaner, en pool kun for voksne samt to indendørs pools. Privat strand rundt om hotellet. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. 2 poolbarer.

Hotellet består af 2 bygninger; en rund bygning samt en rektangulær bygning. Deluxe-værelserne er placeret i den runde bygning, og øvrige værelser er placeret i den rektangulære bygning.

Restauranter og god kaffe
På hotellet er der en buffetrestaurant og to a la carte-restauranter, der serverer både tyrkiske og internationale retter (nobel påklædning kræves til middag). Her findes også 2 lobbybarer, 2 snackbarer og discobar samt Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café. På Mondo Café serveres flere typer friskpresset juice, lokalt bagværk og kvalitets baristakaffe.

Sport og træning
Gratis sportsfaciliteter som fitnessrum, tennis, beachvolley, billard samt morgen- og vandgymnastik. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Nogle gange tilbydes også holdtræning. Tidspunkter og aktuelt ugeprogram findes på hotellet.

På hotellet findes løbe- og cykelruter. Apollo hjælper dig gerne med at leje cykel på destinationen. Gangstave samt cykel- og løbevogne kan lånes mod depositum i receptionen.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Gold Island tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på det lokal sprog og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo.

Book vores børnepakke
Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også vælge kun at booke klapvogn, tremmeseng eller barnestol.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på området. Gratis sauna, hamam og jacuzzi. Massage, spabehandlinger og frisør mod betaling. Natklub og underholdning. Døgnåben reception. Roomservice døgnet rundt mod betaling.
Ca. 1 km til små butikker i Avsallar. Hotelbus til Alanya en gang dagligt mod betaling.

Læs mere om vores Apollo Mondo Selected hoteller.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Snacks, is og gözleme, kl 12.00-16.00
 • Patisserie, kl. 12-17.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. En gang pr. ophold kan middagen nydes på en af a la carte-restauranterne, hvis der er plads (reservation kræves)
 • Natsnacks, kl. 00.00-01.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen, også ved sen afrejse.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi