Bedømmelse af Floria Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 105 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Ikke så mange børn - stille og roligt hyggeligt men bedre vin TAK🥴🥴
-
Må gerne investere i lidt bedre rødvin og på køl evt🙏🙏

Bekræftet køb : 2019-10-20


8 ud af 10

+
Beliggenhed og værelser
-
Håndsprit burde placeres ved mad og drikkevarer.

Bekræftet køb : 2019-10-19


7 ud af 10

+
Udsigten og beliggenhed. Muligheden for at bruge facilterne efter man har tjekket ud på afrejsedagen. Medarbejderne var venlige og imodkommende.
-
All inklusive drikkevare. Efter aftensmaden kunne vi godt tænke os, at der var mulighed for at få en cocktail. Det var ikke med i All - inklusive. Men skulle købe dem og prisen var som i byen. Og så manglede der underholdning om aftenen. I det mindste lidt godt musik i bagrunden.

Bekræftet køb : 2019-10-12


9 ud af 10

+
Fantastisk spiseområde
-

Bekræftet køb : 2019-10-10


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-27


7 ud af 10

+
Rigtig god betjening med det sødeste personale. Mad hele dagen lang.
-
Alt for få liggestole ved poolen. Vi satte vækkeuret hver morgen kl 7:15 så vi ku få en liggestol. Stranden er ikke god med kæmpe bølger og sten så bade sandaler er et must. Man skal helt ind til alanya for at man finder den første butik så det var lidt træls

Bekræftet køb : 2019-09-20


10 ud af 10

+
Dejlig roligt personalet havde styr på det. Dejlig hotel.
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


8 ud af 10

+
Roligt, plads til alle, pæne omgivelser, lækker udsigt og liggestole nok til alle.
-
Buffeten er min eneste anke, den varme mad (især kødretten) var lidt kedelig. Men ellers meget lækkert.

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

+
-
Baren åbner kl 10 til 24 lidt tidligt at gå i seng kl 23 da det heller ikke er muligt at købe i baren .

Bekræftet køb : 2019-09-01


3 ud af 10

+
Er lige ved strand
-
Bedre service,mad

Bekræftet køb : 2019-08-31


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

42% af gæsterne anbefaler

167 bedømmelser
Meget godt
 
118
Godt
 
27
Middel
 
13
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

12-07-2019

Indlæg af Neustrup Give, Danmark

Fantastisk hotel

Alt er bare så godt på dette hotel! Alle ansatte er særdeles venlige. Maden er meget, meget velsmagende - sund og varieret. Værelserne er godt indrettet og flunkende rene. Stranden er fin - der er dog småsten, når du går ud i havet, så badesko er at foretrække. Vandet bliver hurtigt dybt, som på Kleopatra stranden generelt. Her er en dejlig afslappet stemning. Selvom der går en stærkt trafikeret vej lige op ad hotellet, høres det ikke. Det er en ren oase. Tænker dog ikke, at det er særlig børnevenligt her. Der er lidt trangt ved poolen, så det lægger ikke op til en masse børnesjov der. Der er stoppested til dolmus’en lige ved siden af hotellet - og der er også en taxa station tæt på. Det tager 30-40 minutter at gå ind til centrum. Det er en god morgentur at gå ad strandpromenaden ind mod byen og retur igen. Der kommer du også forbi svævebanen, der går op til borgen.

 
18-11-2018

Indlæg af Emma R

Et dejligt, lille og fredsfyldt hotel

Vi var 4 venner som boede på Floria i én uge i oktober. Mine egne forventininger var ikke så store, da jeg normale ikke vælger all inclusive hoteller. Men mine fordomme blev skudt ned på dette skønne hotel. Her kommer lige en liste over alle de gode ting ved hotellet: Maden var enorm delikat og varierende. Der var kolde drinks og altid en lille snack at hente. Personalet var enormt imødekommende, servicemindede og havde god humor. Vi blev specielt meget glade for manageren Fatti - herlig mand. Hele hotellet er nyrenoverede, så værelserne var lækre og udsigten var god. Alt i alt kan vi sagtens anbefale Floria Beach Hotel - det var en super god oplevelse!

 
22-10-2018

Indlæg af Torben S

Super hotel

Værelserne er rene og pæne, service i top, maden er super god, spændende og varieret og det bedste hotel vi har prøvet nogensinde med all-inklusive. Et lille intimt hotel med plads til ca. 100 personer, gør at man føler sig godt tilpas og gør at man bare bliver betjent lidt bedre end andre steder. Kan stærkt anbefales!

 
09-07-2018

Indlæg af Torsten K

Skuffer aldrig!

Det er andet år i træk, at vi har boet på Floria Beach hotel. Fantastisk atmosfære, meget professionelt og engageret personale, med masser af personligt islæt. Vi havde begået den store fejl, at prøve et større, 5-stjernet hotel, som viste sig, at være en kæmpe fejl. Vi ringede og blev flyttet til Floria beach hotel, som tog imod os med åbne arme. Den fejl begår vi ikke igen. Floria, vi ses snart igen.

 
07-10-2017

Indlæg af X3238DTlaurab Århus, Danmark

Fineste hotel

Sindsygt fint hotel, TOP service (det sødeste personale), god rengøring, god varieret mad og perfekt beliggenhed!! Den bedste oplevelse længe, som jeg varmt kan anbefale 😊Det eneste der kan sættes en finger på, er for få solsenge