Dolphin Family

  • • Skandinavisk atmosfære
  • • Nær stranden
  • • For hele familien

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Dolphin Family er et hyggeligt hotel i Alanya med livlig atmosfære. Hotellet styres af et dansk par, som har boet i Alanya i mange år, og er kendt for at have skrevet bogen "Alt om Alanya". Her vil du opleve ægte skandinavisk atmosfære med gang i den ved poolområdet, hotel-koncerter, og du bor nær restauranter og barer.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 3-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De øverste værelser hvor der er lidt udsigt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 21 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 75 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dolphin Family er et hotel, hvor der findes noget for alle aldre. Hotellet har en pool med en lille separat børnesektion og to vandrutsjebaner. Der findes også en indendørs pool på nabohotellet Katya, som gæsterne har adgang til. Stranden ligger kun et stenkast væk, og her finder du en skøn træterrasse, cabanas og en lille bar/restaurant, hvor du kan købe drikkevarer og snacks. Gratis solstole og parasoller både ved pool og strand. Kun 75 meter til stranden. Håndklæder mod betaling. Hotellet har et lille fitnessrum med enkelt udstyr. Gratis wifi på hele hotelområdet.

Restauranten Secret Garden serverer morgenmad og a la carte-middag. Caféen Alt om Alanya, serverer enkle retter, kaffe, kager og desserter. Strand- og poolbar. International børneklub i hotellets regi, legeplads og rutsjebaner på nabohotellet Katya. Næsten hver uge inviteres artister til hotellet, som holder koncerter og optræder. Tyrkisk aften en gang om ugen. Receptionen er åben døgnet rundt. Lyd fra nærliggende hoteller, barer og restauranter kan virke forstyrrende. 3 km til centrum i Alanya. Gåafstand til centrum i Oba.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Morgenmadsbuffet serveres kl. 08.00-10.00. À la carte-middag serveres kl. 18.00-20.00.

Afrejselufthavne-billund-københavn