Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med tv med skandinaviske kanaler og satellitkanaler. Minibar med alkoholfrie drikkevarer, øl og vand ved ankomst. Der påfyldes med to flasker vand pr. dag. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser, front area

Pæne dobbeltværelser med det lille ekstra. Tv med skandinaviske kanaler og satellitkanaler. Minibar med alkoholfrie drikkevarer, øl og vand ved ankomst. Der påfyldes med to flasker vand pr. dag. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med tv med skandinaviske kanaler og satellitkanaler. Minibar med alkoholfrie drikkevarer, øl og vand ved ankomst. Der påfyldes med to flasker vand pr. dag. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 3-5 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Pæne superior-værelser, kun for voksne gæster over 16 år. Tv med skandinaviske kanaler og satellitkanaler. Minibar med alkoholfrie drikkevarer, øl og vand ved ankomst. Der påfyldes med to flasker vand pr. dag. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt eller udeplads med adgang til delt pool. Samtlige superior-værelser har jacuzzi på udepladsen.

Antal personer: 2 personer.