Bedømmelse af Alaaddin Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 160 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
6,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Agnete,
Landskrona

+
Beliggenheden til strand samt let til byen. Til voksne samt ikke så stort
-
Nordiske TV kanaler. Indskrænkning af udefra kommende gæsters brug af pool.

Bekræftet køb : 2019-09-15


10 ud af 10

Bo,
Bjerringbro

+
Faciliteterne og det daglige personale. Der var rent, og toiletterne ved poolen blev gjort rent mange gange hver dag. Rengøring ved og i pool hver dag. Rene værelser. Fantastiske tjenere.
-
Ledelsen og receptionen er under al kritk. Vi har boet flere gange på hotellet, og nyder det meget, men denne gang havde vi nogle underlige oplevelser ved skranken. Da vi ankommer, får vi at vide, at ønsker vi de gode værelser, skal vi betale 10 euro pr. Døgn pr. Værelse. Det har vi ikke prøvet før, og nægtede derfor at betale. Jeg er 2.10 m høj, og der var derfor påført, af jeres salgsagent, at jeg ikke skulle have værelse øverst oppe. Da jeg ikke ville betale mere, kom jeg på øverst etage med skråvægge! Vi var tre par sammen af sted, og som tidligere, som også jeres salgsagent sagde, ville vi få tre værelser tæt på hinanden. Vi blev placeret længst væk fra hinanden. Vær. 202, 306 og 316. Da i jo som alle andre har det mærkelige princip, at vores rejsepakke bliver annulleret den sidste dag, hvor man bliver smidt ud af ens værelse kl. 12 og afhentet kl 18.40, ville vi som vi plejer, gerne købe værelset længere. Det kunne vi sagtens tirsdag, men først booke onsdag. Da vi kommer onsdag ville manageren så lige pludseligt ikke, da hun sagde det ikke var muligt. Da vi rejste kl. 18.40, var vores værelse endnu ikke taget i brug? (Mon det var fordi vi ikke betalte 10 euro hver pr. Døgn, da vi kom?) En lille side bemærkning: det danske rejsebureau der først lader gæsterne blive på værelset, til de skal rejse hjem, vil stjæle store markedsandele)

Bekræftet køb : 2019-09-13


8 ud af 10

,

+
Beliggenheden
-
Frit valg ved æggestationen til morgenmad Savnede spejlæg

Bekræftet køb : 2019-09-09


5 ud af 10

Jørgen,
Svinninge

+
udvalg af mad
-
Badeværelse dårligt, og der lugtede af kloak

Bekræftet køb : 2019-09-08


10 ud af 10

Søs,
Ringsted

+
At det er børnefrit
-
Apollo burde få flere af de værelser med hav udsigt, da alle de andre værelser har ingen udsigt og nogle a værelserne er meget små.

Bekræftet køb : 2019-09-02


9 ud af 10

Jeanette ,
Høng

+
-
Mere variation af morgen buffet

Bekræftet køb : 2019-09-01


8 ud af 10

,

+
Dejligt sted, flink personale. Men for små altaner synes vi.
-

Bekræftet køb : 2019-08-30


8 ud af 10

Vibeke ,
Virum

+
Belliggenhed og super venligt personale
-
Savnede den variation der plejer at være til morgenmad - røræg i 1 uge er for trist

Bekræftet køb : 2019-08-29


8 ud af 10

Claus,
Køge

+
Vi har været der 3 gange og det er et fint +18 hotel Fine værelser der bliver holdt super rent. Fantastisk placering ved stranden.
-
Mere rengøring ved pool, der var beskidt hele ugen. Pool var blevet tjekket for PH næsten 3 uger før vi ankom, iflg. deres egen skiltning. Pool blev ikke renset den uge vi var der. Den var fyldt med sten og div.

Bekræftet køb : 2019-08-26


10 ud af 10

Jens,
Struer

+
-
Det burde ikke være tilladt, at kunne reservere liggestole ved swimmingpool området via sit håndklæde, uden selv at være tilstede.

Bekræftet køb : 2019-08-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

130 bedømmelser
Meget godt
 
43
Godt
 
48
Middel
 
21
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

04-09-2019

Indlæg af Lise Lotte B

Oplevelse af 14 dages ferie på hotellet.

Jeg har sammen med min mand og vores 22 årige datter holdt 14 dages ferie på hotellet i August 2019 (uge 33.34.) Vi har haft en dejlig solskinsferie og mødt mange søde mennesker, men frem for alt har vi oplevet personale som faktisk er skyld i at en stor del af at vores oplevelse af ferien har været perfekt - på hver deres måde har været med til at give os en fantastisk ferie. Vi mødte verdens sødeste tjener Gokhan Selcuk, som var den største grund til vi følte os super godt behandlet gennem hele vores ferie. Vi har sjældent mødt mere servicemindet og sød betjening, og når vi gav ham drikkepenge, havde han svært ved at modtage dem. Han hjalp os både da vi mistede vores VISA kort og da min mand havde fødselsdag. Vi skylder ham stor tak for en skøn ferie (og kommer tilbage næste år mest grundet hans gode behandling). Vi mødte masser af sødt personale, selv den svedende rengøringskone, havde en dejligt smil på læben og altid en høflig bemærkning til os. Emre D Can var en tjener af de andre skønne mennesker vi mødte og vil huske fremover. Simon Ebbesen fra Primotours var en helt igennem sød og hjælpsom guide, som Primotours kan være stolte af. Vi har følt os rigtig godt behandlet gennem hele ferien - men særligt de nævnte personer har været med til at gøre det til noget særligt. Et fint hotel, lidt kedelig mad, men okay. Værelserne er fine, altanen er ikke brugbar til andet end at tørre badetøjet efter en skøn solrig dag. Tusinde tak for en skøn ferie. Vi ses igen... :o) (( Der var en enkelt tjener som ikke var en god oplevelse "Happy" - han var et kapitel for sig selv, men lad os ikke ødelægge en god ferieoplevelse på grund af en enkelt uheldig oplevelse)). Vi vil til enhver tid anbefale stedet - vi ses til næste år ( hvis personalet er de samme).. :o)

 
27-08-2019

Indlæg af biancao233

Det kunne være meget bedre.

Alaaddin Beach hotel er et dejligt hotel. De har et fantastisk personale og en fantastisk beliggenhed, MEN! Maden er kedelig, ensformig og uopfindsom. Alacarten er derimod rigtig god. Nabohotellerne spiller høj musik mandag-søndag til et godt stykke ud på natten. Heldigvis for os havde vi medbragt ørepropper, men det burde ikke, skulle være nødvendigt. Poolen er for lille, og rummer på ingen måde plads til alle gæsterne der bor på hotellet. Så derfor søger man så mod hotellets standstole istedet. De er ikke gratis, og når der ikke er plads til dig ved hotellets pool er du derfor tvunget til at betale for de her strandstole.

 
10-08-2019

Indlæg af bsandersen

en perle på Kleopatrastranden

Min mand og jeg er netop hjemkommet fra 1 uges ferie på Aladdin beach hotel i Alanya og det var bare så dejligt et sted. Super placering med strand lige foran poolområde og restaurant, og hovedgade med alle butikker bag hotellet ( til den side med parkering og hovedindgang). Bus lige foran hotellet. 300 meter til Migros supermarked. Strandpromenade til den ene side og 500 meter til svævebanen der går op til Alanyas borg. Gåafstand til Alanyas centrum, men der er rigeligt af butikker mm. tæt på hotellet. Vi nød at indtage samtlige måltider på hotellet med havudsigt og maden var vi så tilfredse med at vi kun spiste ude en enkelt gang. Dog savnede vi da bacon og blødkogte æg til morgenmad, men så var der så meget andet. Ja vi har da oplevet større aften buffeter, men vi var ganske tilfredse. Vi nød st indtage vores måltider med havudsigt. Skønt at der var servering ved poolen, en hånd i vejret og de kom med det ønskede og man kunne få det på sin værelsesregning og betale til sidst, det var bestemt ikke dyrt. Vi havde aldrig problemer med at få en solseng og oplevede ingen uberettiget reservering. Ja poolen var da ikke så stor, men ikke noget problem. Poolvandet var også meget varmt, så vi valgte den dejlige strand eller en af de mange udendørs brusere til nedkøling, En klar anbefaling af hotellet herfra og vi kommer gerne igen.

 
24-07-2019

Indlæg af janhR1062QF Silkeborg, Danmark

Kunne være et helt fantastisk sted, hvis...

Super lækkert hotel Høflig betjening i receptionen Skøn rengøringspersonale Dejlig pool Et 4 stjerners hotel for 18+ med få brister. Formiddagene ved poolen er nydt til fulde, hvorefter en større tysk tyrkisk drengegruppe indtager området med højt musik og affald overalt. Kan kun se, at personalet intet gør. Så en stjerne mere til hotellet, når de får styr på at takle disse grupper. Sammensætningen af gæster var af bøde tysker, nordmænd og enkelte russere. Alle en behageligt selvskab. Man stiller jo nok altid større forventninger til maden på hotellerne end sit eget køkken, dog må jeg sige, at maden på intet tidspunkt skuffede. Selvom udvalget er stort, vælger man i de fleste tilfælde det man kender fra egne rækker. Man kan ikke være utilfreds med udvalget og kvaliteten af maden på hotellet. Man bliver mæt. Hotelværelset vi havde ligger på 2. sal med udsigt til havet. Der er en meget lille terrasse med plads til 2 stole og et lille bord. Vi brugte ikke terrassen, men nød gå-/sejlture i stedet. Hotellet har ligeledes en King Suite som de lejer ud på dagsbasis. Var ledig hele ugen, men prisen for en enkelt dag var 300 euro, hvilket var noget i overkanten efter os. Vil da have elsket en dag med 50 kvm stor lejlighed, 80 kvm privat terrasse med egen jacuzzi.

 
06-07-2019

Indlæg af MariaS4168

Charterferie

Alaaddin beach har en fantastisk udsigt. Poolen er for lille. Liggestolen er allerede optaget kl.07.00 om morgenen. Så man er nødt til at lægge sit håndklæde om aften dagen før, hvilket er for dårligt. Maden på hotellet er kedeligt og der er ikke meget at vælge imellem ved halvpension. Altanen på værelset, er ubrugelig da solen er på hele dagen og først kan bruges efter solnedgang kl.19.30. Lyset på badeværelset skal være tændt hele tiden, da blæseren ellers slukkes når lyset slukkes, hvilket gør at det er sauna derude og lugten af kloak fremkommer.