1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Alaaddin Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
5,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Mons,
Frederikshavn

+
Der var solvogne til alle og beliggenheden er fantastisk og dejligt at der ikke var så mange etager
-
Det så ud som om at det var danskere der fik de dårligste placerede værelser min bror havde været dernede tidligere og fik faktisk også værelset men vi blev heldigvis flyttet næste dag udsigten er en væg og trillebør ikke særlig hyggeligt for de andre danskere som ikke blev flyttet Det ville være rart med fri vand og kaffe til aftensmaden

Bekræftet køb : 2019-05-24


7 ud af 10

TRINE,
NÆSTVED

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-05-19


7 ud af 10

Eva,
HOLSTED

+
-
Flere knager og stikkontakter på værelset.

Bekræftet køb : 2019-05-13


8 ud af 10

Heidi,
Bramming

+
Venlighed og rigtig god varieret aftensmad
-
Syntes morgenmaden godt kunne være bedre. Måske det er svært med de varesortiment de har. Men deres ost er forfærdelig det samme med smørret. Og evt en god ide med mulighed for at riste sit brød .

Bekræftet køb : 2019-05-06


9 ud af 10

Claus,
København

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-05-05


7 ud af 10

Lars,
København K

+
Personalet var meget søde og hjælpsomme
-
At man ikke får et dårligt værelse første nat, så man skal ligge søvnløs pga. et uacceptabelt værelse. De var godt klar over det, vi fik tilbudt at vælge mellem 2 andre værelser næste morgen.

Bekræftet køb : 2019-04-28


8 ud af 10

Lise Lotte,
Græsted

+
Belligeheden
-

Bekræftet køb : 2019-04-28


9 ud af 10

Jan,
Roskilde

+
Den fysiske placering lige ud til stranden og tæt på centrum
-

Bekræftet køb : 2019-04-28


10 ud af 10

Louise,
Skovlunde

+
Udsigten og stranden så tæt på
-

Bekræftet køb : 2019-04-28


9 ud af 10

Steen,
Thams

+
Beliggenheden
-
Skift kokken ud

Bekræftet køb : 2019-04-28


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

118 bedømmelser
Meget godt
 
42
Godt
 
45
Middel
 
17
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

26-05-2019

Indlæg af Levandowski2016 Rødding, Danmark

“Rigtig dejlige hotel”

Vi har været her i 14 dage, og det er ikke det sidste gang. Hotellet ligger dejligt. Tæt ved stranden, og ikke langt fra alt. Bussen stopper lige ved døren, og taxaer også. Værelserne er god udsigt på vandet. Rengøring er i toppen. Personale over alt er god, venligt og behjælpeligt. Maden må man hele ikke klager over.

 
30-04-2019

Indlæg af 256helleh Køge, Danmark

Godt hotel

Vi valgte dette hotel igen da det ligger ved stranden og værelserne er pæne og rene. Restauranten er blevet lavet om til det bedre men maden er bestemt ikke fuldt med i opdateringen. Personalet er søde og imødekommende.

 
16-10-2018

Indlæg af Charlotte196 Brabrand, Danmark

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed

Hotellet er rigtig dejligt, ligger lige ved Kleopatrastranden. Værelserne er ikke så store, men ganske fine. Der var pænt og rent overalt, personalet var venlige og hjælpsomme. Maden var ok, ikke noget overdådigt men ganske udemærket, vi valgte at spise ude de fleste aftener, men man kunne fint spise på hotellet. Poolen var dejlig, 2 solstole + parasol kostede 75TL for 7 dage. Der var ikke strandhåndklæder til rådighed. Hotellet havde egen spa m hamam. Hotellet var kun til personer over 18 år. Vi kommer helt sikkert igen.

 
16-09-2018

Indlæg af 256helleh Køge, Danmark

Godt hotel

Et meget fint og hyggeligt hotel. Ingen larm og børn på hotellet så man kan nyde sin morgenmad i ro. Det er ikke en balkon som beskrevet i annoncen men en fin altan hvor der lige kan stå 2 stole og 1 bord hvor man kan hygge på de sene aftner. Værelserne er pæne og rene. Personalet i receptionen var søde og meget hjælpsomme, dog kunne køkkenpersonalet/kokken og personalet i baren godt lærer at være mere venlige/smilende... Jeg vil ikke anbefale at spise det kokken står og laver om morgen, selvom han har handsker på. Han er meget uhygiejnisk og sad tit med sin mobil og pillede sig i ansigtet,skæg,næse og øre med de samme handsker på... Deres tyrkisk aften, kan jeg ikke anbefale.... Mens man spiser er der underholdning med meget høj musik og mavedansere så man ikke kan holde ud at sidde der. Ellers et meget fint hotel som jeg vil vælge igen

 
12-09-2018

Indlæg af luluriks Herning, Danmark

Rigtig fint hotel

Vi var på ferie i Alanya i uge 30 og havde booket et værelse på Alaaddin Beach Hotel. Da vi ankom sent om aftenen havde personalet ordnet en sandwich til os, hvilket vi synes var en god service. Haven omkring hotellet og indgangen duftede skønt af blomster og indgangen til værelserne lå lidt tilbagetrukket fra gaden hvor der er meget trafik og larm. Vi blev installeret i et værelse på 2. Sal med udsigt ud over en gyde der lå på venstre side af hotellet. Altanen var rigtig fin, men den massive larm fra diskoteket og restauranten ved siden af bød på enten “Anton aus Tirol” eller umti-umti musik i sådan en grad, at man knapt kunne føre en samtale eller sove. Vi klagede over vores hotelværelse, men fik først et andet værelse 3 dage efter ankomst, hvilket betød at vi måtte sidde nede ad stranden om aftenen efter kl. 21 for at kunne snakke sammen. Det andet værelse vi fik var super 😊 Poolen har en fin størrelse ifht antallet af gæster, men der er kamp om solstolene, hvor gæsterne bare ligger deres håndklæder og går ud og laver andre ting. Poolen er ren og på de særligt varme dage kommer personalet og hælder is i vandet. Der er betjening ved poolen. At de andre gæster kan være nogle svin til ikke at rydde op efter sig, har intet med personalets service at gøre 😊 Morgenmaden var mildest talt deprimerende, men med de priser der er i Alanya spiste vi på et lille lokalt sted hver morgen istedet. Resten af måltiderne blev indtaget på diverse restauranter i byen. Ved afrejse var der ikke plads til at opbevare vores kufferter i et lukket rum og de måtte derfor stå i foyeren. Dette var jeg bestemt ikke vild med da andre gæster bare kunne komme og gå som de ville. Poolen lukker allerede kl. 19 hvilket vi synes var ret tidligt taget i betragtning at hotellet er +18. Rengøringen var upåklagelig og det absolut sødeste rengøringspersonale hilste på os hver morgen med store smil og glæde. Alt i alt et lækkert sted jeg gerne vil besøge igen. Man kunne dog vælge at spørge sine gæster om de er der for at feste eller slappe af og så tilpasse værelsesplaceringen derefter. Beliggenheden er absolut fantastisk.