1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Alaaddin Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
6,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Peter,
Nyborg

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2018-10-17


5 ud af 10

Nicoline,
København

+
At det lå lige ved stranden
-
Bedre wifi forbindelse Bedre og mere varieret mad Rengøringen kunne blive bedre. Der blev ikke fejet/vasket gulv den uge vi var der.

Bekræftet køb : 2018-10-03


10 ud af 10

Jonna,
Kbh

+
Beliggenhed
-
Mad

Bekræftet køb : 2018-09-30


10 ud af 10

Ann-Grete ,
Odense

+
Ligger ved stranden
-
Morgenbuffet var ok Aftenbuffet var ensformig særlig den varme mad,fik kylling rigtig mange gange

Bekræftet køb : 2018-09-24


8 ud af 10

Susanne,
Stenstrup

+
At det lå på stranden
-
Bedre mad eller droppe halvpension

Bekræftet køb : 2018-09-23


8 ud af 10

Tove,
København

+
Beliggenheden. God service fra personalet.
-
Nye madresser. At kunne betale for havudsigt. Aftensmaden skal peppes op, da den er temmelig kedelig.

Bekræftet køb : 2018-09-19


9 ud af 10

Peter,
Taastrup

+
ingen børn
-
Personalet burde gøre mere ved folks håndklæder, der ikke må ligges ved solvogne, de bliver lagt allerrede ved 4-5 tiden om morgen og nogen kommer først ned ved 10 tiden.

Bekræftet køb : 2018-09-19


8 ud af 10

Morten,
Snekkersten

+
Beliggenhed
-
Fjern overdækket Terese da der er blevet mere kamp om solpladserne og tjenerne i baren har forskellige priser

Bekræftet køb : 2018-09-19


10 ud af 10

Maja,
Herning

+
vi har kun godt at sige om personalet på hotellet som gav os en super god servece
-

Bekræftet køb : 2018-09-17


8 ud af 10

Ib,
Grenaa

+
Det ligger på stranden det dejligt
-

Bekræftet køb : 2018-09-16


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

113 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
43
Middel
 
17
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

16-10-2018

Indlæg af Charlotte196

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed

Hotellet er rigtig dejligt, ligger lige ved Kleopatrastranden. Værelserne er ikke så store, men ganske fine. Der var pænt og rent overalt, personalet var venlige og hjælpsomme. Maden var ok, ikke noget overdådigt men ganske udemærket, vi valgte at spise ude de fleste aftener, men man kunne fint spise på hotellet. Poolen var dejlig, 2 solstole + parasol kostede 75TL for 7 dage. Der var ikke strandhåndklæder til rådighed. Hotellet havde egen spa m hamam. Hotellet var kun til personer over 18 år. Vi kommer helt sikkert igen.

 
16-09-2018

Indlæg af 256helleh Køge, Danmark

Godt hotel

Et meget fint og hyggeligt hotel. Ingen larm og børn på hotellet så man kan nyde sin morgenmad i ro. Det er ikke en balkon som beskrevet i annoncen men en fin altan hvor der lige kan stå 2 stole og 1 bord hvor man kan hygge på de sene aftner. Værelserne er pæne og rene. Personalet i receptionen var søde og meget hjælpsomme, dog kunne køkkenpersonalet/kokken og personalet i baren godt lærer at være mere venlige/smilende... Jeg vil ikke anbefale at spise det kokken står og laver om morgen, selvom han har handsker på. Han er meget uhygiejnisk og sad tit med sin mobil og pillede sig i ansigtet,skæg,næse og øre med de samme handsker på... Deres tyrkisk aften, kan jeg ikke anbefale.... Mens man spiser er der underholdning med meget høj musik og mavedansere så man ikke kan holde ud at sidde der. Ellers et meget fint hotel som jeg vil vælge igen

 
12-09-2018

Indlæg af luluriks Herning, Danmark

Rigtig fint hotel

Vi var på ferie i Alanya i uge 30 og havde booket et værelse på Alaaddin Beach Hotel. Da vi ankom sent om aftenen havde personalet ordnet en sandwich til os, hvilket vi synes var en god service. Haven omkring hotellet og indgangen duftede skønt af blomster og indgangen til værelserne lå lidt tilbagetrukket fra gaden hvor der er meget trafik og larm. Vi blev installeret i et værelse på 2. Sal med udsigt ud over en gyde der lå på venstre side af hotellet. Altanen var rigtig fin, men den massive larm fra diskoteket og restauranten ved siden af bød på enten “Anton aus Tirol” eller umti-umti musik i sådan en grad, at man knapt kunne føre en samtale eller sove. Vi klagede over vores hotelværelse, men fik først et andet værelse 3 dage efter ankomst, hvilket betød at vi måtte sidde nede ad stranden om aftenen efter kl. 21 for at kunne snakke sammen. Det andet værelse vi fik var super 😊 Poolen har en fin størrelse ifht antallet af gæster, men der er kamp om solstolene, hvor gæsterne bare ligger deres håndklæder og går ud og laver andre ting. Poolen er ren og på de særligt varme dage kommer personalet og hælder is i vandet. Der er betjening ved poolen. At de andre gæster kan være nogle svin til ikke at rydde op efter sig, har intet med personalets service at gøre 😊 Morgenmaden var mildest talt deprimerende, men med de priser der er i Alanya spiste vi på et lille lokalt sted hver morgen istedet. Resten af måltiderne blev indtaget på diverse restauranter i byen. Ved afrejse var der ikke plads til at opbevare vores kufferter i et lukket rum og de måtte derfor stå i foyeren. Dette var jeg bestemt ikke vild med da andre gæster bare kunne komme og gå som de ville. Poolen lukker allerede kl. 19 hvilket vi synes var ret tidligt taget i betragtning at hotellet er +18. Rengøringen var upåklagelig og det absolut sødeste rengøringspersonale hilste på os hver morgen med store smil og glæde. Alt i alt et lækkert sted jeg gerne vil besøge igen. Man kunne dog vælge at spørge sine gæster om de er der for at feste eller slappe af og så tilpasse værelsesplaceringen derefter. Beliggenheden er absolut fantastisk.

 
31-08-2018

Indlæg af Brian S

Køkken/morgen

Maden er ensformig den unge kok er temmelig ulækker selvom han har handsker på rør han lige ved sin tlf og klør sig i næsen piller sig i håret og så går han hen og dyppe selvsamme fingre i maden Opvask er ringe og mangel fuld vi har et billede af kokken men mener ikke at det er godt at udstille folk på trods af den manglende hygiejne

 
30-08-2018

Indlæg af Mie J

Fint hotel

Hotellet har en god placering i hovedgaden. Der ligger en kiosk overfor, hvor man kan købe de mest nødvendige ting. Da vi ankom til hotellet fik vi et værelse i 300-numrene og der stank af kloak. Vi klagede over det og fik dagen efter nyt værelse i stueetagen. Værelset her var meget meget bedre! Internettet er ikke-eksisterende på værelset og fungerer faktisk kun ved poolen og når man sidder og spiser. Rigtig dejlig pool, men den bliver ikke renset hver dag, så der ligger tit sand fra stranden på bunden, da folk ikke skyller sig inden de går i. Vi forlod altid poolen ved senest 14 tiden, for derefter var der helt proppet med mennesker der ryger, drikker og spiser i pool kanten. Poolen er lille og derfor føles det hurtigt trængt. Stolene på stranden koster penge at låne. Morgenmaden på hotellet er altid den samme og en smule kedelig. Aftensmaden er bedre og de var gode til at variere det hver aften. Søde tjenere, som lavede en masse skæg og ballade med os. Synd at de fik skæld ud af deres 'chef' hver gang. Hotellet er 18+, men man kan stadig høre børn fra stranden og i restauranten, når folk kom udefra og spiste. Rundt om hotellet ligger der +3 barer som spiller enormt høj musik til 2-3 stykker om natten og det kan høres på værelserne. Vi var dog ikke generet af det, da vi i forvejen normalt sover med ørepropper. Der kører både bus og taxa lige ude foran hotellet. Der er flest kopi are bazar butikker ved hotellet, så hvis man vil handle i byens 'rigtige' tøjbutikker, så skal man gå cirka 2 km fra hotellet. Et plus er at man kan få regningen på værelsesnummeret og så bare betale når man har lyst. Hvis man som os betaler af flere omgange, så kan de til sidst jeres værelsesnummer. Alt i alt en god ferie med enkelte minusser.