Bedømmelse af Hooks Herrgård

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

394 bedømmelser
Meget godt
 
202
Godt
 
133
Middel
 
41
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

22-07-2017

Indlæg af Peter200151 Hobro, Danmark

Herligt golfresort

Ude i skoven syd for Jönköping finder man golfresortet Hook. Og godt for det. En særdeles god oplevelse. Gode værelser, men MEGET små baderum. Men det hele fungerer godt. Man gør sig umage for at variere buffeten. Men 5 dage med mange gentagelser gør, at man let bliver træt af maden. Hyggelige rum for aftens samvær, som leg kan bruges til forskellige spil, snak om dagens golfrunde, osv. Hvis man da ikke nyder de lange svenske sommeraftner ude. Vi glæder os til et gensyn.

 
03-06-2017

Indlæg af Pkoch København, Danmark

Golfers paradis

Hvis man spiller golf og kan lide god amd og vin, ja så er man havnet i paradis. Her er to baner lige ude for døren, begge baner er gode og udfordrende. Her er mange mennesker men stedet kan klare det og de er vant til grupper og mange besøgende. Vi havde bestilt værelse i hovedbygningen og boede på værelse #226 som lå på første sal. Et fint dobbeltværelse, lidt gammel stil men rent og pænt. Stor badeværelse med karbad hvor jeg vil råde dem til at man anbringer en gummimåtte i bruseren, når man skal stå i karbadet så er det let at man glider, når man skal ud af badet med våde fødder. Der er sæbe, shampoo og bodylotion samt hårtørrer. Sengene var en anelse for bløde for vores smag, så to nætter var ok. men flere nætter havde nok sat sit spor i ryggen. Minibar og så vidt jeg forstod to flasker vand som var til gratis nydelse. I stueetagen var der opstillet et langbord med kaffe og tefaciliteter, så man kunne betjene selv og lave sig en kop når man havde lydt. En irkelig god ide og super smart at man ikke skulle bestille og en flot gestus. Maden i restauranten bestod af en tre retters begge dage. Første aften var der lam og da det ikke er vores liv ret fik vi lov til at lave det, et flot træk og god stil. Vi valgte vinmenu begge dage og det var et glas til hver ret, med påfyldning til hovedretten. Restauranten var fyldt begge dage og hvis jeg skal komme med noget, så var der alt for lidt personale og bordene stod en anelse for tæt, der var næsten ingen mellemrum mellem bordene og meget svært at komme rundt. Lidt svært at få øjenkontakt med personalet til tider men maden varg god og tjenerne gjorde hvad de kunne. Men et fint golf arrangement med to overnatninger med to middage, det hele fungerede overordnet meget fint og vi kommer gerne tilbage en anden gang.

 
21-09-2014

Indlæg af Bent S

Golf ophold

Så kan det næsten ikke gøres bedre. Fremragende gastronomi og betjening. To rigtig gode og udfordrende golfbaner lige udenfor dørene. Venlig og imødekommende personale. Et lille minus, værelserne er ikke egnet til besøgende med gang besvær.

 
05-02-2020

Indlæg af arijv Helsinki, Finland

Delicious food

Exelent dinner at Hooks restaurant. Cosy bar at manors upstairs next from lobby. Nice surrounding, clean and comfortable rooms. I think that place is more nice at summer time but even in winter worth to visit.

 
26-01-2020

Indlæg af BjoLang Stockholm, Sverige

Conference comforts

Conference hotell of high standards. Food is excellent, service as well. The room standard is a bit poorer but totally ok for one or two nights. The conference comforts are all very good apart from the ventilation (it makes noice, it is too warm when you put 8 persons in a small box). The conference coffee break is energizing with something for everyone (vegans, health freaks and sugar junkies).