Bedømmelse af HM Tropical

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 43 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Karina Ditte,
Valby

+
-
At man kan slukke for køleskabet ved en afbryder - det larmede meget - især om natten.

Bekræftet køb : 2019-08-03


9 ud af 10

Eva,
Haderslev

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-03


9 ud af 10

Maria,
Hellerup

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

689 bedømmelser
Meget godt
 
241
Godt
 
277
Middel
 
100
Mindre godt
 
42
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

08-08-2019

Indlæg af carolinelundberg Karon Beach, Thailand

Fint hotel

Pæne rene faciliteter. Gode men små værelser, dog ikke noget problem for os selvom vi var 2 voksne og et barn. Begge pools er lækre og rene. Generelt et flot og lækkert indrettet hotel. Maden var okay, der var mange muligheder, men ikke noget super spændene udvalg. Fantastiske altaner!

 
07-07-2019

Indlæg af 259miaa Esbjerg, Danmark

Virkelig flot og eksklusivt hotel

På dette hotel er der skruet op for kvalitet og atmosfære. Det er et super smukt hotel der ligger i den rolige ende af playa de palma, trukket væk fra de vilde bar gader. Hotellet ligger i første række ud til stranden, så hvis man bestiller et værelse med havudsigt ligesom vi gjorde, så får man ikke en bedre udsigt andre steder. På toppen af hotellet er der en pool hvorfra der også er den smukkeste panoramaudsigt ud over havet. Dertil er der et større poolområde ved jorden. Man skal bare være opmærksom på at man skal lægge sine håndklæder om morgenen hvor man gerne vil ligge, for ellers kan det være svært at få en plads. Hvis du gør det skal du være ved poolen senest klokken 10, ellers bliver dine håndklæder fjernet da man ikke må optage plads man ikke bruger, det er der også skiltet med, der er bare nogen der åbenbart ikke ser det. Hotellet får mine varmeste anbefalinger.

 
21-07-2018

Indlæg af troelse765 Uggiate-Trevano, Italien

Middelmådigt hotel - ikke i nærheden af 4 stjerner

Hotellet er som sådan ok - rent og fungerer fint med maden, baren og poolen. Men som skrevet langt fra 4 stjerner. Rummene er MEGET små, badeværelset er nærmest en del af rummet Lund adskilt af en glasvæg. Hvis man skal have en solseng er det op kl. 7 ellers er de reserveret med håndklæder fra de andre gæster, som på denne måde kan blokere flere senge en hel dag. Super irriterende!!!! Området er vel som det er - men i mine øjne skrækkeligt! Fyldt med fulde turister, dårlig mad på tyske barer. Intet spansk tilbage overhovedet. Vi kommer ikke igen - men vi skulle nok have lejet en villa med pool istedet. Det her er lige rigeligt friture og grisefest til os.

 
12-03-2017

Indlæg af travelfans38 Harpenden, Storbritannien

Fremragende kvalitet og værdi for pengene

Min kone og jeg boede på dette hotel i fire nætter begynder 7. marts 2017. Det var vores første ophold på dette hotel, og vi var meget imponerede. Det viste sig at være et godt valg, for hotellet at levere god service og komfort i enhver henseende. Vi blev budt velkommen ved check-in af Alicia der var yderst effektiv, venlig og hjælpsomm under hele vores ophold. Hendes tilgang til at yde fremragende kundeservice var en cadeau til HM brand. Værelset var moderne, rent og meget komfortabelt. Vi havde booket et værelse med havudsigt og det overgik vores forventninger. Det var på den 6. etage og gav mulighed for den udvidede balkon med fantastisk udsigt langs kysten. Valget af fødevarer på tilbud til både morgenmad og middag var enestående. Kvaliteten og valgmulighederne, der var til rådighed overstiger uden tvivl mange andre, vi har oplevet. Samlet har vi tillid til at anbefale dette hotel til andre. Vi vil helt sikkert vende tilbage.

 
15-07-2016

Indlæg af Marianne7500 Holstebro, Danmark

Dejligt hotel

Et dejligt hotel med god beliggenhed lige ved den dejlige sandstrand. Kun adskilt af strandpromenaden. En dejlig pool med liggestole, dog er der ikke mange parasoller. På tagterrassen er der også en pool med en fantastisk udsigt og dejlige bløde liggestole. Dog er baren ikke åben om dagen, så man skal fra 8. etage til stueplan for at hente drikkevarer, hvilket er et minus. Personalet er meget flinke og hjælpsomme. All inclusive er fint, noget forskelligt hver dag, og så er der forskellige temaaftener som fx italiensk, japansk og spansk. WIFI kan købes, men det virker ikke. Så det kan absolut ikke anbefales. Hvis man vil ind til Palma by, kører bussen dertil 20 meter fra hotellet. Et hotel jeg absolut vil anbefale.