1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Europe Playa Marina

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Per Bo,
Svendborg / København

+
Dejlige rammer og rent/pænt. Godt indeklima og velfungerende aircon. Kompetent personale i reception og rengøring. God og varieret madudvalg.
-
Serverings personalet lever ikke op til den øvrige standard. Ville være dejligt hvis hotellet kun var for voksne :-)

Bekræftet køb : 2018-08-04


10 ud af 10

Jan,
Nørrebro

+
Beliggenhed er bare konge
-
Fitness rum, bedre maskiner

Bekræftet køb : 2018-07-28


9 ud af 10

Louise,
Grindsted

+
Udsigte
-
Personalet var meget stresset de sidste to dage og det kunne tydelig mærkes

Bekræftet køb : 2018-07-21


8 ud af 10

Tina ,

+
Udsigten Ingen små børn
-
Servicen/personalet var meget dårlig !

Bekræftet køb : 2018-07-14


10 ud af 10

Lotte ,
Silkeborg

+
Rolig og dejlig placering. Morgenmads buffet overalle forventninger super lækker. Billederne snød bestemt ikke tvært imod
-
Kunne måske være et besøg af guiden i starten af ugen. Mulighed for at lave kaffe/te på værelset. Men jeg havde selv taget med , så jeg kunne nyde min tidlige morgenkaffe Havde læst anmældser

Bekræftet køb : 2018-07-07


3 ud af 10

karin,
farum

+
placeringen.
-

Bekræftet køb : 2018-07-07


10 ud af 10

Grethe,
Espergærde

+
Deres morgenmad var helt i top
-
Det ville være dejligt med en el-kedel og et par kopper på værelset, så man kunne lave en kop kaffe

Bekræftet køb : 2018-07-07


5 ud af 10

per,
albertslund

+
udsigten
-

Bekræftet køb : 2017-09-02


9 ud af 10

Bo,
Ikast

+
Morgenmaden, rolige omgivelser, let at komme til Palma med bus.
-
Rengørings personalet skal bruge støvsugeren på værelserne.

Bekræftet køb : 2017-08-19


10 ud af 10

Elly,
Helsinge

+
Der var meget stille og roligt , super beliggenhed med smuk udsigt,
-

Bekræftet køb : 2017-08-05


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

457 bedømmelser
Meget godt
 
142
Godt
 
172
Middel
 
83
Mindre godt
 
39
Dårligt
 
21

5 nyeste bedømmelser

12-07-2018

Indlæg af Solholt København, Danmark

Dejlig oplevelse og skøn beliggenhed.

Vi havde en positiv oplevelse ( bedsteforældre med barnebarn 15 år) i den uge vi boede der. Specielt var det dejligt at der var solstole til alle gæster uanset om behovet var fra morgenstunden elle r senere på dagen. Vi vil også fremhæve lifeguiden, Christian som var særdeles serviceminded og sørgede for alle gæsterne nyder det ved poolen. Hotellet og restauranten værelserne m.m. Havde en fantastisk en udsigt over Middelhavet. Vi kommer gerne igen. Solhilsner Dan Solholt

 
10-06-2018

Indlæg af Bogoe Dragør, Danmark

Levede fuldstændig op til forventninger og beskrivelse i rejsekatalog.

Værelse på 5.sal. Praktisk, da det er i niveau med gadeplan. God udsigt. Venligt personale. Meget tæt ved bassin og hav. Bus linie 3 til Palma lige ud for reception. Morgenbord særdels udsøgt. Der manglede bestemt ikke noget.

 
26-07-2017

Indlæg af Thomas T

Kunne gøres meget bedre...

Vi har været i Spanien/Mallorca rigtig mange gange, hvor servicen altid har været i top. Dog var det ikke tilfældet på dette hotel. Tror de havde alt for travlt, og for lidt bemanding i den periode vi var på hotellet. Det var over hele linjen, dog allermest i morgenrestauranten og poolbaren. Der er ikke nok plads til hotellets gæster ved poolen og afsnittet ved havet, så folk "booker" plads på ligge stolene meget tidligt om morgen ;-(. Morgenmaden er super, men spis ude om aftenen.

 
05-05-2017

Indlæg af majajjuul Nexø, Danmark

Super beliggenhed.

Flot hotel med ny renoverede værelser. Dejlig udsigt fra balkonen og den mest fantastiske lyd af bølger på stranden. Skønt at falde i søvn til. Meget venligt personale over hele linjen. Fin parkeringskælder i nærheden. Meget lækker morgenmad. Byen er ikke så turistet som mange andre steder på Mallorca. Vi fandt hver aften nye steder at spise. Sengene var lige lidt for korte til min mand. Eneste minus ved værelset var at man intet privatliv havde på badeværelset, da hele den ene væg ind til gangen på værelset var af glas og døren bare en svingdør. Havde man gæster på værelset var der ingen der havde lyst til at benytte toilettet. :) Vi var der sidst i april og der var ikke så mange gæster. Kan måske forestille mig at poolen og pool-området er noget trangt i højsæsonen. Men en helt fantastisk beliggenhed.

 
07-09-2016

Indlæg af Peter F Allerød

Skønt og dejligt hoytel

Et rigtig dejligt hotel som leverede op til vores forventning eller faktisk mere til. Dejlige værelse og vi havde udsigt mod vest (ikke havudsigt) og kunne kigge mod de andre hoteller i bugten, og det var faktisk rigtig hyggeligt. Vi havde halvpension og det var vi meget glade for. Super lækker morgenmad med alt hvad du kan ønske dig - og det samme omkring buffet til aftensmad, gode valgmuligheder og næsten altid noget som alle i familien kunne lide. Specielt deres desserter var meget lækre. Lækker pool og område omkring denne. Vi lå altid på kanten mod vandet og nød freden og at vi bare kunne klatre i havet, når vi havde lyst. Vi kommer meget gerne igen!! Altid venlig hjælp i receptionen og en rigtig dejlig bar/cafe ved poolen. Alt hvad vi havde brug for var på dette skønne hotel.