1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Universal Hotel Florida

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Hanne,
Slangerup

+
Flot og lækkert mad
-

Bekræftet køb : 2018-10-13


8 ud af 10

Bent,
Måløv

+
Flot havudsigt
-

Bekræftet køb : 2018-10-13


8 ud af 10

Karsten,
Dronningmølle

+
udsigten
-
Mindre antal fulde Englændere

Bekræftet køb : 2018-10-13


9 ud af 10

Joan,
Idestrup

+
Meget service mindet . Synlig og meget venlig direktør , der så sine gæster til alle måltider . Meget dejlig udsigt . Nemt at få en taxa fra hotellet . Sød og behjælpelig rengøring. God og varieret mad .
-
En del larm om aftenen fra baren , hvor der var underholdning hver aften . Fint nok , men svært at undgå larmen , hvis man gerne vil sove når man bor på 1 sal .

Bekræftet køb : 2018-10-13


9 ud af 10

Berit,
Frederiksberg

+
Venlighed,beliggenhed,skøn mad,fri net
-
Aircondition, køleskab på værelset,fri box,

Bekræftet køb : 2018-10-13


9 ud af 10

Steen,
Fredericia

+
Udsigten, god og varieret mad specielt morgen og aften, meget venligt og imødekommende personale
-
Et køleskab på værelset

Bekræftet køb : 2018-10-13


9 ud af 10

Lone,
Vordingborg

+
Altid søde og hjælpsomme personale
-
Rengøringen var ikke helt i top.

Bekræftet køb : 2018-10-13


6 ud af 10

,

+
Maden var helt fantastisk lækkert og varieret. Udsigten skøn U
-
Gøre mere opmærksom på at det er et støjende sted og tæt på party by. Alt for mange englændere, og det var ikke at mærke at det var et voksen hotel. Hotellet slidt. Total kaos med liggestole om morgen - hvad sker det for den lille pool og 45 strandstole til 204 værelser????

Bekræftet køb : 2018-09-29


8 ud af 10

Anne Lise,
Esbjerg

+
-
Manglede et køleskab på værelset til at holde vandet koldt over hele døgnet. Drak lunkent vand da det ikke kunne holdes koldt mere end en halv time på værelset. Øv øv.

Bekræftet køb : 2018-09-29


7 ud af 10

Leif,
Væggerløse

+
Maden
-
Der var for få solsenge ved poolen. Der burde være køleskab og aircondition på værelse

Bekræftet køb : 2018-09-29


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

1279 bedømmelser
Meget godt
 
432
Godt
 
498
Middel
 
189
Mindre godt
 
69
Dårligt
 
91

5 nyeste bedømmelser

20-09-2018

Indlæg af hogas Køge, Danmark

Skønt hotel

Hotel på toppen af Magaluf. Op af bakke med 8 % stigning. Fantastisk udsigt. Dygtigt og imødekommende personale. Flot og varierede buffet. Så meget forskelligt at hvis man er normalt spisende godt kan prøve nyt hver dag. Personalet har rigtig godt styr på beruset og larmende gæster. Der var ro på hotellet klokken 24. Vi sov på altanen hele ugen og blev ikke forstyrret. Hotellet er af ældre dato og det ses, men er velholdt og rent alle steder. Der er ingen aircondition, men en hyggelig loft ventilator. Dejligt pool område og lækker strand. Eneste minus er mangel på køleskab på værelser. Men det var nemt at hente isterninger i baren hos det søde personale. Magaluf er nok ikke det rigtige sted at holde ferie, hvis man gerne vil have fred og ro.

 
25-08-2018

Indlæg af verdensstjerne Dalmose, Danmark

SLIDT OG LARMENDE

Det eneste positive der er at sige: flot udsigt og lækker strand 600 m fra hotellet, venligt personale. Samme kedelige buffet hele ugen, virkelig tarvelig mad! Og voksenhotel er nok at stramme den, der var stive teenagere over alt, de larmede voldsomt om natten og ved poolen blev der spillet virkelig højt hiphop hver dag. Hotellet er virkelig slidt, rengøringen er decideret overfladisk og sjusket. Vi har givet 6500,- pr person for 7 dage med all inclusive, det kan virkelig ikke anbefales da maden er rent ud sagt røvhamrende sørgelig, der blev serveret tør kogt gris og udkogt ko på skift hele ugen. Man kunne måske forvente en smule mere opfindsomhed, ikke at det behøvede at være dyrere mad, bare mere varieret.

 
28-05-2018

Indlæg af Emilmik Holbæk, Danmark

Dejligt hotel, smukt beliggenhed og venligt hjælpsomt personale

Her i efterårsferien var vi to voksne kvinder afsted med vores store teenagepiger på 16 og 18 år. Vi rejste med Apollo og boede på Universal Hotel Florida og vi kan kun anbefale stedet. Tænker at der er fest og farver på stedet og i Magaluf og sommeren, men der var dejligt stille og roligt i efterårsferien. Vi havde bed and breakfast og der var dejlig morgenmad hver dag. Direktøren stod hver morgen og hilste på alle og hele hans personale var arbejdsomme og venlige. Fx var der vandgymnastik hver formiddag kl 10.30. Vi lejede en bil og kørte rundt og så en del af øen fx Valdemossa, Soller, markedet i Sineu, og Cap de Formentor og det kan anbefales, hvis man ikke gider ligge ved poolen eller stranden hele tiden.

 
21-05-2018

Indlæg af Pia K

Party-hotel

Havde booket 3 overnatninger - vi rejste efter en pga larm fra de andre gæster som overvejende bestod af party-turister. Værelse - udsigt , morgenmad ok i forhold til pris. Kunne desværre ikke få pengene retur for de mgl overnatninger 👎🏻

 
20-10-2017

Indlæg af bolettevinum København, Danmark

Dejligt, dejligt sted <3

Jeg er lige kommet hjem efter et ophold i Magaluf, hvor jeg boede på dette hotel. Jeg var afsted med min mor og min søster, og vi havde et rigtig godt ophold! Der er klart værdi for pengene, når man tænker på, at det er et 3*-hotel. Det virker som mere, og jeg blev meget positivt overrasket! Der er den VILDESTE udsigt over vandet og den fineste lille ø, hvor man både ser solopgang og solnedgang. Værelserne var virkelig gode, og rengøringen i top. Vi bad kun om rengøring hver anden dag, fordi vi ikke behøvede mere, og det forstod rengøringsdamerne slet ikke, de ville rigtig gerne gøre rent. Maden i restauranten er fin, der er meget at vælge i mellem, men vi savnede noget mere kylling fremfor fisk! Vi var der helt i slutningen af sæsonen og det kunne mærkes - men mest på den omkringliggende by. Der var slet ikke den vilde feststemning, som Magaluf er kendt for - hvilket passede os rigtig godt. Nabohotellet festede dog hver nat - men sådan er det, og med ørepropper i hørte man ingenting. Der var underholdning på vores hotel hver aften, karaokeaften, ABBA-night, cabaret osv. Vildt fedt! Men det ALLERBEDSTE ved hotellet er personalet. ALLE er simpelthen SÅ søde!!! De hilser og er altid villige til at snakke og lave sjov med en. Dette gælder både tjenerne, receptionen, underholdningen, rengøringsdamer osv. Så fantastisk! Og det var vildt svært at sige farvel til dem.