1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Sol Barbados

  • • Stort poolområde
  • • Strandbeliggenhed i Magaluf
  • • Tilkøb All Inclusive eller halvpension

Hotel Sol Barbados ligger på en bakke lige over stranden i Magaluf på Mallorca. Her er der mange aktiviteter for hele familien, og der er mulighed for at tilkøbe All Inclusive eller halvpension, så bliver ferien ekstra skøn og afslappende.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 4 personer, heraf 2 børn. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sol Barbados ligger skønt nær stranden i Magaluf. I vinteren 2016 blev der bygget et nyt poolområde med separat børnepool.

På hotellet er der to poolområder. Ved det ene er der en lagunepool, en dyb pool samt en børnepool. Ved det andet poolområde er der børnepools til mindre børn samt en vandrutsjebane til de ældre børn. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Dagsaktiviteter som vandgymnastik og dans ved poolen. Pool-/snackbar.

Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag. Lobbybar. Aftenunderholdning om aftenen i form af livemusik og shows. Børneklub samt klub for teenagere i hotellets regi og med engelsktalende personale.


Ved ankomst får alle gæster et Fun Pass, som giver rabat på nogle af attraktionerne i forlystelsesparken Katmandu Park samt på de kunstige bølger, barerne og restauranterne på hotel Sol Wave House. (Bemærk at der kan være ændringer, mere information gives ved ankomst.)

Gratis wifi på fællesområder. Internethjørne mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Boldbane til basket eller fodbold. Ca. 2 km til golfbanen Poniente. Ca. 150 m til stranden. Der er trapper fra hotellet til stranden. Støj fra nærliggende restauranter og klubber kan virke forstyrrende. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmad. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

- Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.30.

- Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00.

- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30.

- Snacks i restauranten (sandwich og varme retter samt kolde drikkevarer), kl. 10.45-13.00, 15.15-18.30 samt 21.45-24.00.

- Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum, kl. 10.00-24.00.


Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.