Værelsestyper

Dobbeltværelser

Elegant indrettede dobbeltværelser i moderne stil med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar som opfyldes mod forespørgsel mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. I deponeringsboksen er der opladningsstik. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Møbleret balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Enkeltværelser

Elegant indrettede enkeltværelser i moderne stil. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar som opfyldes mod forespørgsel mod betaling. Gratis wifi, aircondition og deponering. I deponeringsboksen er der opladningsstik. Hårtørrer. Badekåbe og tøfler. Bad/brus og toilet. Møbleret balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Superior-værelser

Elegant indrettede superior-værelser i moderne stil med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Pudemenu. Sofa. Tv med satellitkanaler. Trådløse bluetooth højtalere. Nespressomaskine og el-kedel. Minibar som opfyldes mod forespørgsel mod betaling. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. I deponeringsboksen er der opladningsstik. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Møbleret balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gæster i superior-værelser har desuden adgang til den ekstra service som tilbydes i The Level. Dette inkluderer adgang til The Level lounge og en adskilt pool. Det giver også adgang til relaxområdet, Indendørs pool og sauna (booking påkrævet).

Antal personer: 2 personer.