1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Britta,
Herning

+
Utrolig venlige og smilende
-

Bekræftet køb : 2018-09-15


10 ud af 10

Torben ,
Løgstrup

+
Der var pænt , god rengøring , super god personale. Dejlig strand.
-
Det vil være en god ide vis man øger opsyn med stranden, man kan se micro plastic ved kant og men ellers var stranden super.

Bekræftet køb : 2018-09-08


9 ud af 10

Lene,
København

+
-
Flere stikkontakter. Morgenmad tidligere end kl. 8.00. Udluftning/udsugning på badeværelse - stor mangel. Havde problemer med utæthed fra loft - lugtede af gammel urin. Det tog 3 dage at udbedre og få stanken væk - det var uholdbart. Lidt mere plads mellem liggestole ved pool - de stod side om side på lange rækker. Kunne ikke gå imellem dem.

Bekræftet køb : 2018-09-08


10 ud af 10

,

+
Mad og drikke , god service, pænt og rent
-
For meget højt musik ved poolen hele dagen, rart med lidt fred og ro

Bekræftet køb : 2018-09-01


6 ud af 10

Jørgen,
Horsens

+
Alt personale er helt utroligt venlige og servicemindede. Beliggenheden i forhold til strand.
-
Der var helt utroligt meget larm ved poolområdet hele dagen - meget høj musik og det blev endnu værre, når der var dagsaktiviteter ved poolen med endnu højere musik, så det var umuligt at samtale.

Bekræftet køb : 2018-09-01


9 ud af 10

Ida,
Vejle

+
Beliggenhed og udsigt
-
Mad og drikkelse

Bekræftet køb : 2018-08-25


9 ud af 10

Helle,
Odense

+
Rent, god placering i byen, god mad, hyggeligt ved poolen
-
Personalet havde svært ved smil

Bekræftet køb : 2018-08-18


9 ud af 10

Gert,
Aars

+
Tæt ved strand og altid venlige og behjælpsomt personale
-
Bedre og lidt lavere musik ved poolområdet

Bekræftet køb : 2018-08-18


9 ud af 10

Linda ,
Hedensted

+
Beliggenheden. Maden. Personalet var ikke smilende gjorde hvad de skulle .....men ærgerligt for sådan et godt hotel.
-
Air kondition var ekstrem dårlig ALT for varmt om natten og ikke muligt at regulere temperaturen. Meget generende musik fra nabo hotellet indtil kl. 24 ikke muligt at sove før der blev slukket. Vi boede i et værelse for enden SF gangen ud mod det pågældende hotel.

Bekræftet køb : 2018-08-11


8 ud af 10

,

+
Beliggenhed + mad og drikke
-
Håndsprit i restauranten. Mulighed for frugt i løbet af dagen som en del af all inklusive. Åbningstid i baren til kl. 24 i stedet for kl. 23. Morgenmad fra 7.30 i stedet for 8.00. Forlæng fortov/Strandpromenade det sidste stykke hen hotellets elevator. Flere stikkontakter på værelset - alt skal oplades!

Bekræftet køb : 2018-08-11


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

709 bedømmelser
Meget godt
 
253
Godt
 
276
Middel
 
101
Mindre godt
 
48
Dårligt
 
31

5 nyeste bedømmelser

30-07-2018

Indlæg af Emma J

Godt hotel med havudsigt fra alle dobbeltværelser

Rigtig fint hotel med rigtig dejlig udsigt ud over stranden og havet. Ligger centralt. 30 min fra lufthavnen, i midten af Magaluf og i gå afstand til Palma Nova. Du tager elevator ned til stranden, hvilket er super. Vi boede på øverste etage og hørte absolut intet til den ellers festlige by Magaluf med diverse diskoteker og barer. Morgenmadsbuffeten var rigtig lækker og havde stort udvalg. Rengøringen på værelserne var også tilfredsstillende. Det eneste minus er, at poolområdet nærmest ikke har nogle parasoller og derudover ligger solsengene så tæt, at vi de fleste dage valgte at tage på standen istedet. De skriver på flere skilte, at det ikke er tilladt at reservere solsenge med håndklæder mm. Men dette bliver ikke overholdt og personalet gør desværre ikke noget ved det. Alt i alt var det dog et godt ophold, og vi vil gerne vende tilbage.

 
23-09-2016

Indlæg af sweet2san Odense, Danmark

Hotel med flot havudsigt fra alle værelser

Vi har boet på hotellet i 14 dage i september. Ærligt talt har jeg været bekymret over støj, som mange gæster har nævnt i deres anmeldelser. Men nej, vores ferie i Magaluf/ Palmanova har ikke været forstyrret af støj om natten. Lydisolering mellem værelserne er ikke den bedste, men på niveau med alle andre hoteller fra den samme opførelsestidspunkt. Værelserne er ok indrettet, høj rengøringsstandart og der er havudsigt fra alle værelser. Sengetøj og håndklæderne udskiftes hver dag. Gratis Wifi er kun en time om dagen og er kun i reception. Poolområde er ret lille og det er rift om plads under parasoller. Det er mulighed for at lejer strandhåndklæder mod depositum på 10€.

 
19-09-2016

Indlæg af jsteinaa Hvidovre, Danmark

Gammelt, slidt og under lavmålet

I forbindelse med et kursus der skulle afholdes på hotellet, blev jeg og 20+ kursister indlogeret i uge 37, 2016. Hotellet er pænt rengjort, men lider af at det er gammelt og dårlig vedligeholdt og dårlig gennemtænkt. Kursuslokalet blev brugt til opmagasinering og har umiddelbart aldrig været brugt til kursus før. Aircon'en kunne ihvertfald ikke følge med - der var dog strøm på hele ugen, i modsætning til lyset der blinkede faretruende ugen igennem, før sikringen i sidste ende måtte opgive... Poolområdet var ikke særlig stort og ikke særlig børnevenligt, men der var god adgang til stranden. Personalet virkede generelt meget trætte af at være der og man følte sig hele tiden til gene - specielt i baren hvor der - trods "all-inclusive" - var en begrænsning på maks to (2) drinks pr. næse ad gangen dvs. det kunne IKKE lade sig gøre at én mand hentede en omgang til bordet. Der SKULLE rendes flere gange... og rendes skulle der. Mini-baren på værelset blev kun fyldt mod betaling. Buffetten var uden den store udskiftning, men til kokkens ros var der blandt de mange intetsigende retter gerne typisk én brugbar ret der kunne bringe det ellers fine spanske køkken en smule ære. Skal du bruge et sted at overnatte er hotellet fint, men skal du tilbringe tid på hotellet er der formentlig bedre alternativer.

 
14-09-2016

Indlæg af johnnyi257 Son Antem, Spanien

All inklusiv med forbehold!!!!!

Overordnet er det jo et ganske udemærket hotel. syntes dog ikke det er til 4 stjerner. Maden er hvad man kan forvente af all inklusiv, på ingen måde en gastronomisk oplevelse, men der er et ok udvalg. hotellet er pænt og rent, værlset er helt stantard og badeværelset er funktionelt. så alt i alt en gennemsnitlig oplevelse. Jeg bliver dog nød til at sige, at jeg kan godt forstå at der er nogen regler i forhold til all inklusiv. Her bliver det bare et irritationsmoment. Her på stedet må jeg ikke hente en drinks til mig og fruen samt en sodavand til min lille pige. Jeg kan kun hente 2 af gangen. På samme måde er det ikke tilladt at tage en flaske vand med ud af restauranten. Vi skulle betale 11€ i leje for en elkedel 10€ i leje for håndklæde. Vi må ikke spise is på solvogne, må ikke flytte på solvogne. det ene med det andet, hele tiden det må du ikke, nej det kan vi ikke, du må kun få 2 drinks. selv personalet virkede frustrered over alle de begrænsninger Jeg sider tilbage med en følelse at det drejer sig om at se hvor lidt de kan slippe afsted med!!!!

 
01-08-2015

Indlæg af KurtKragh Brabrand, Danmark

Super hotel hvis du har voksne børn med, der skal i byen

Hotellet ligger tæt på Magaluf centrum, så der er 500 m til hvor nattelivet i Magaluf er bedst. Vi havde voksne børn med i alderen 20+ og de morede sig. God strand nedenfor hotellet og en god pool. Vi havde all inclusive og det var ok og varieret. Vi spiste næsten hver morgen, middag og aften her. Bacon om morgenen havde intet med bacon at gøre. Deres pizza var smattet og kunne let laves mere lækkert ved løbende at lave den. Burgere og pølser var også af en tvivlsom kvalitet. Lidt synd at dette ikke havde samme kvalitet som det andet. Der var et brød, som kom ind mindst tre dage i træk. Men vi var overordnet meget tilfredse.