1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

2-værelses lejligheder

Lyse og rummelige 2-værelses lejligheder med opholdsrum og et separat soveværelse. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Køkken og enkelt køkkenudstyr. Køleskab, el-kedel, brødrister og mikroovn. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Nyrenoveret badeværelse med brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Lyse og rummelige 3-værelses lejligheder med opholdsrum og to separate soveværelser. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Køkken og enkelt køkkenudstyr. Køleskab, el-kedel, brødrister og mikroovn. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Nyrenoveret badeværelse med brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 3-6 personer.

4-værelses lejligheder

Lyse og rummelige 4-værelses lejligheder med opholdsrum og tre separate soveværelser. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Køkken og enkelt køkkenudstyr. Køleskab, el-kedel, brødrister og mikroovn. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Nyrenoveret badeværelse med brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 4-8 personer.