Sofia

  • • Familievenligt
  • • Nær stranden
  • • Skøn beliggenhed

Hotel Sofia på Mallorca ligger lige ud til den skønne Alcudiastrand. Her trives hele familien i 2-værelses lejligheder. Hotelområdet er virkelig hyggeligt med en stor have med naturlig skygge blandt træerne. Det er skønt bare at tage det roligt ved poolen, og børnene elsker at være i børnepoolen og lege på den lille legeplads. Desuden er alt, hvad du behøver i nærheden: hyggelige restauranter, barer og butikker.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer i sidebygningen. Større 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn i sidebygningen.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Tæt på stranden, dejlig udsigt, smilende servicemindet personale, fin morgenmadsbuffet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sofia er et  lejlighedshotel beliggende direkte på den skønne Alcudiastrand i hyggelige og naturskønne omgivelser. Her trives hele familien i 2-værelses lejligheder. Hotellet består af en hovedbygning og sidebygning, hvor alle Apollos lejligheder ligger i sidebygningen. Hotelområdet er virkelig hyggeligt, med en stor have og legeplads med naturlig skygge blandt træerne for de mindste. Her er et godt poolområde, separat børnepool, snack-/poolbar og solstole. Strandhåndklæder mod depositum.

Legeplads på hotellet samt offentlig legeplads tæt på hotellet. Underholdning flere aftener om ugen, især i højsæsonen. Fladskærms-tv i restauranten. Wifi på fællesområder mod betaling. Minimarked. Hyggelige restauranter, barer og butikker i nærheden. Ca. 1,2 km til den hyggelige havn ved Puerto de Alcudias centrum med et stort udbud af restauranter, barer og butikker. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.