1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Prinsotel La Dorada

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
8,8 ud af 10 baseret på 320 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Carsten,
København

+
Flinke og servicemindede personale (for det meste). fine faciliteter
-
Vorws største problem var baren, hbor man igså kunne købe frokost midt på dagen. Her var der meget langsommelig service, hvilket et par gange gjorde at vi måtte gå detfra med uforrettet sag og gå ud fra hotellet for at få frokost. Lidt det samme med baren om aftenen, når der var shows event. Her var servicen også noget sløv.

Bekræftet køb : 2019-08-03


7 ud af 10

Susanne,
Otterup

+
poolområdet
-
Liggestole reserveres til værelsesnummer, træt af at alle stole optages med håndklæder fra tidlig morgen Alternativt at alle havde adgang til to liggestole + en parasol pr lejlighed et eller andet sted i poolområde

Bekræftet køb : 2019-07-27


10 ud af 10

Susanne,
Lemvig

+
Dejlige pools, venlig personale og ikke ret langt til stranden.
-
Ingen.

Bekræftet køb : 2019-07-27


9 ud af 10

Jannie,
Randers

+
Rummelig lejlighed og endelig en god opredning
-
Fjern folks håndklæder når liggestole ikke benyttes

Bekræftet køb : 2019-07-27


5 ud af 10

Anders ,
Søborg

+
Beliggenhed
-
Der var meget meget lydt på værelserne. Samt meget larm fra opgangen. Ikke særlig smart at lave så stor en opgang til værelserne. Man kan hører folk i den anden ende. Pga accusti.

Bekræftet køb : 2019-07-20


9 ud af 10

Mette,
Randers

+
Poolområdet
-
Lidt flere parasoller ved poolområdet

Bekræftet køb : 2019-07-20


7 ud af 10

Majbritt ,
Vojens

+
Det var ikke fuldt booket. Der var mange gode pool sektioner.
-
Der skal strammes op i buffet restauranten. Det kunne være en udfordring at finde rene tallerkner, glas og service.

Bekræftet køb : 2019-07-20


9 ud af 10

Bo ,
Herev

+
Der var rent og pænt overalt. God service i receptionen. Skønt poolområde. Morgenmaden var god. Alt i alt en god oplevelse.
-
Vi opgraderede til et deluxeværelse. Med "spa" på terrassen - troede vi. Det var reelt bare et badekar, med cirkulerende KOLDT vand. Det var vi ret skuffede over. Vi havde forventet, at kunne benytte dette, når ungerne var lagt i seng. Men det var for koldt til at sidde i, i længere tid - desværre. Men lækker terrasse. Vi benyttede os meget af den.

Bekræftet køb : 2019-07-06


7 ud af 10

Nanna,
Vejle

+
Nye lækre lejligheder God morgen buffet
-
Lugten på værelset (tror det er deres rengøringsmiddel) Hynder/puder til stolene udenfor

Bekræftet køb : 2019-06-22


9 ud af 10

Tina,
Hvidovre

+
Among the staff there is a special atsmophere. It seems as they are happy to work there and we can feel that as a guest.
-
No one wants to sit inside in the evening and listen to live music. Please consider to move this out in the open air.

Bekræftet køb : 2019-06-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

1324 bedømmelser
Meget godt
 
769
Godt
 
417
Middel
 
94
Mindre godt
 
30
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

05-09-2018

Indlæg af Torben W

Et rigtig godt hotel med gode værelser

Et hotel som er placeret et stykke fra Alcudia havn, men en rask gåtur i skønne omgivelser langs stranden er også noget værd. Flotte omgivelser på hotellet grund, mange pools og masser af liggestole. Flotte værelser med god plads, specielt god badeforhold. Hotellets område optræder meget velholdt og rent.

 
10-08-2018

Indlæg af Trine P

Lovely Vacation

Vi er lige hjemvendt efter en skøn ferie på Prinsotel La Dorada. Det var det skønneste hotel og er alle stjerne værdige. Gode rummelige værelser, skøn morgenmad og god rengøring. Vi havde kun morgenmad med i vores ophold og var 7 personer afsted i alderen 2-76 år. Eneste minus, hvis der skal findes et var alt for få parasoller ved poolen samt det faktum at folk reserverede solvogne hver morgen selvom hotellet højt og tydeligt gør opmærksom på at det IKKE er tilladt. De gjorde dog intet ved det. Vi tog en taxa til Port D’Alcudia flere aftener for va 10 Euro, kunne godt savne at bo lidt tættere på dette sted så man kunne gå frem og tilbage (ca 4,6 km h er vej).

 
04-08-2018

Indlæg af Thomashou

Ok hotel

På overfladen er dette hotel meget flot, men vores oplevelse var, at på trods af et flink personale, var der flere ting som ikke var i orden. Værelset virkede lidt slidt, specielt køkkenet, til gengæld var toilettet stort og fint med en god bruser. Rengøring af værelset var mangelfuld, der blev ikke støvsuget, fejet eller tørret støv af og sengetøj blev kun skiftet en gang på 14 dage. Det skal dog siges at rengøringsdamen var meget flink og at vi ikke bad om rengøring hver dag. Pool området er fint, og hotellet prøver at dæmme op, for at folk bare ligger håndklæder på liggestolene, og så først kommer flere timer senere. Poolbaren/restauranten er til gengæld nok det dårligste ved hotellet, de snyder med størrelsen på drikkevarerne feks. Hvis man bestiller en 1/2 L sodavand får man faktisk en tredjedel mindre end hvis man bestiller en 0,35 i flaske? Og maden er virkelig dårlig! Men bortset fra de få ting ellers et ok hotel dog ikke et jeg besøger igen, jeg tror man kan få mere for pengene andre steder. PS besøgte hotellets læge for at få tjekket et sår jeg havde fået på foden da vi var på stranden, 2 minutter og et plaster senere var jeg 95 euro fattigere WTF.

 
29-07-2018

Indlæg af Hans_Blom Horsens, Danmark

Super fint hotel

Vi holder ferie med familien her for 2. år i træk. Rigtig fint hotel med stort pool område. Super fin rengøring hver dag på værelserne! En stor del af personalet virker lettere trætte af gæsterne her i højsæsonen. Kan sagtens finde på at booke en ferie her igen til næste år.

 
07-09-2017

Indlæg af SSK83 Odense, Danmark

Fint hotel

Børnevenligt med mere end rigelig aktiviteter for børn. Stort og lækkert pool område. Ønsk et værelse væk fra mini-disco!! Ok restaurant ifm. Poolen både til frokost og middag. Buffetrestauranten er frygtelig - alt for meget støj!