1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Playa Esperanza

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 26 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

,

+
Rengøring, service og maden.
-
Flyt eller fjern scenen til aftenunderholdningen. Urimeligt at skulle nyde aftenerne med støjen hver aften.

Bekræftet køb : 2018-08-04


10 ud af 10

Lotte,
Hørning

+
Mad og beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2018-07-28


9 ud af 10

Mette,
Haslev

+
Pools, havudsigt, havet tæt på og maden.
-
Personalets serviceniveau i især receptionen og spa.

Bekræftet køb : 2018-07-07


9 ud af 10

Kim,
Haderslev

+
Tæt ved havet, gode drinks, god service i barerne og centralt beliggende.
-
Hvide sofaer i baren udskiftes til stole. Restaurantens åbningstider overholdes bedre, og peptalken til personalet bør ikke overværes gennem glasdøre af gæsterne. Køleskabet på værelserne bør være tomme (altså ingen minibar) så gæsterne kan benytte det som beskrevet i hotelfakta. Man har brug for plads til egne kolde drikkevarer. Mere personale i spiserestauranten, både til bestilling af drikkevarer og opfyldning af mad. Drikkevarer burde være inklusiv i prisen.

Bekræftet køb : 2018-04-28


9 ud af 10

Frank,
Fredericia

+
-

Bekræftet køb : 2019-04-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

635 bedømmelser
Meget godt
 
325
Godt
 
209
Middel
 
60
Mindre godt
 
26
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

23-04-2019

Indlæg af Uffe J Hvidovre

Bedste beliggenhed på stranden og dejlig udsigt over havet.

Et godt 4-stjernet hotel med en fantastisk beligenhed på en meget børnevenig strand. Gode værelser med god rengøring. Pæn stor teresse hvor mange har udsigt over havet. Med i prisen var morgenmads buffet og aftensmads buffet. Der var mange valgmuligheder i svingende kvalitet men helhedsindtrykket er godt.

 
07-04-2012

Indlæg af kritnage København, Danmark

Perfekt for familier med mindre børn!

Hotellet er fantastisk for børnefamilier. Vi havde 3 børn i alderen 2, 4 og 5 med og blev MEGET positivt overraskede over det kæmpe bemandede børneområdet hotellet havde. Børnene elskede det og trak selv ned og legede i rummet når de havde lyst. De søde mennesker der passede børnene dernede, lavede fantastiske aktiviteter med børnene, kreative sommerfugle vinger, masker m.m og fulgte børnene ud til os hvis der var behov for det - vi holdt os naturligvis lige i nærheden. Værelser og mad var god og vi fik et fast bord i restauranten - hvilket var rart, da vi var 9 personer.

 
13-09-2019

Indlæg af Albert C

Always my forst choice on Mallorca

First stay at this hotel was in 1977. I like the hotel so much, I always try to book in when there is availability. Although the hotel is older, it's well maintained. The closeness to the beach and the beautiful garden/swimming pool are some of the favorite attractions.

 
12-09-2019

Indlæg af trevor440

Lovely holiday

This is a lovely hotel in a wonderful location. As British tourists, we were very much in the minority, which we liked (Wir sind Europäer). The hotel has a very nice family-friendly atmosphere and (as we stayed in early September) there were lots of pre-school children around. The hotel was clean, the staff were delightful and the food, varied and plentiful. Our only complaint would be with the two sittings arrangement at dinner. Each sitting was just 90 minutes long and so everyone arrived for dinner at the earliest opportunity, creating chaos in the areas where the buffet was being served. It wasn't the relaxing, laid-back experience that we had hoped for. Towards the end of our holiday, the hotel changed the dining arrangement and allowed people to eat when they liked. The result was so much more enjoyable as people took their time and didn't feel under pressure. Perhaps earlier on in our holiday, the hotel was just too full and too busy to cope. We would love to return to Muro one day but we will need to save our pocket-money. This was one of the most expensive hotels we have visited, but probably the best.

 
09-09-2019

Indlæg af RazzyBthefirst Macclesfield, Storbritannien

An oasis, just off the beach

We were staying at another hotel but we were sunbathing nearby and in the absence of any beach bars, we popped in for a snack. Really not sure if it's open to non residents but they treated us very well anyway! We decided to have lunch and I had a delicious vegetable sandwich with a nice little salad and a fresh orange juice. All reasonably priced. Before visiting Fusion19 later in the week we popped into the bar at the front of the hotel. The waiters were friendly with a good sense of humour and the drinks were well made. Seems like a great place to stay.