1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Playa Esperanza

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

,

+
Rengøring, service og maden.
-
Flyt eller fjern scenen til aftenunderholdningen. Urimeligt at skulle nyde aftenerne med støjen hver aften.

Bekræftet køb : 2018-08-04


10 ud af 10

Lotte,
Hørning

+
Mad og beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2018-07-28


9 ud af 10

Mette,
Haslev

+
Pools, havudsigt, havet tæt på og maden.
-
Personalets serviceniveau i især receptionen og spa.

Bekræftet køb : 2018-07-07


9 ud af 10

Kim,
Haderslev

+
Tæt ved havet, gode drinks, god service i barerne og centralt beliggende.
-
Hvide sofaer i baren udskiftes til stole. Restaurantens åbningstider overholdes bedre, og peptalken til personalet bør ikke overværes gennem glasdøre af gæsterne. Køleskabet på værelserne bør være tomme (altså ingen minibar) så gæsterne kan benytte det som beskrevet i hotelfakta. Man har brug for plads til egne kolde drikkevarer. Mere personale i spiserestauranten, både til bestilling af drikkevarer og opfyldning af mad. Drikkevarer burde være inklusiv i prisen.

Bekræftet køb : 2018-04-28


7 ud af 10

,

+
-
Kan være greit at personalet snakker engelsk.

Bekræftet køb : 2019-06-15


10 ud af 10

Aina,
Kongsvinger

+
ALT! Andre gangen vi besøkte Playa Esperanza og jeg har funnet mitt drømmehotell. Hvorfor reise til Bali, når vi kan reise hit. Skjønner ikke at ikke flere nordmenn "ser" dette hotellet, men det er kanskje like greit. Da er det alltid plass til oss!
-
Ingen ting. De hadde oppgradert seg masse, siden i fjor. Nye bad, nye balkongvegger etc.. Det som nå kanskje må gjøres noe med, er WC/ dusj/ handikaptoalett ved lekeavdelingen inne. Det ser de sikkert selv.

Bekræftet køb : 2018-08-18


8 ud af 10

jan,
Os

+
maten, bassengområde
-
man bør kunne gå i shorts til middag.

Bekræftet køb : 2018-07-14


10 ud af 10

Ingvil,
Bergen

+
Det luktet reint. Barn som herjet i bassenget ble snakket til og fortalt at det er et annet basseng med sånn aktivitet.
-
Opplyst om at det var bukse på menn under middag. Ikke bare pent antrekk.

Bekræftet køb : 2018-07-14


10 ud af 10

,

+
Lugn och vacker trädgård alldeles vid havet. God mat...vacker omgivning. Serviceminded och trevlig personal. Nära till nationalparken Allt bra bra
-

Bekræftet køb : 2018-07-14


10 ud af 10

Kjell ,
Haaland

+
Maten suverent. Den beste maten vi har fått på hotell. Variasjon og smakfullhet.
-
Engelskkunnskapene til betjening både i resepsjon og På strandbarene.

Bekræftet køb : 2018-07-07


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

595 bedømmelser
Meget godt
 
294
Godt
 
207
Middel
 
58
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

23-04-2019

Indlæg af Uffe J Hvidovre

Bedste beliggenhed på stranden og dejlig udsigt over havet.

Et godt 4-stjernet hotel med en fantastisk beligenhed på en meget børnevenig strand. Gode værelser med god rengøring. Pæn stor teresse hvor mange har udsigt over havet. Med i prisen var morgenmads buffet og aftensmads buffet. Der var mange valgmuligheder i svingende kvalitet men helhedsindtrykket er godt.

 
07-04-2012

Indlæg af kritnage København, Danmark

Perfekt for familier med mindre børn!

Hotellet er fantastisk for børnefamilier. Vi havde 3 børn i alderen 2, 4 og 5 med og blev MEGET positivt overraskede over det kæmpe bemandede børneområdet hotellet havde. Børnene elskede det og trak selv ned og legede i rummet når de havde lyst. De søde mennesker der passede børnene dernede, lavede fantastiske aktiviteter med børnene, kreative sommerfugle vinger, masker m.m og fulgte børnene ud til os hvis der var behov for det - vi holdt os naturligvis lige i nærheden. Værelser og mad var god og vi fik et fast bord i restauranten - hvilket var rart, da vi var 9 personer.

 
19-06-2019

Indlæg af Anne D

The best holiday for many years

This hotel was absolutely perfect IN EVERY WAY. where do I start : hotel modern and perfect rooms, : Staff so friendly, nothing too much trouble, always smiling, : food totally outstanding with so much choice: beds soo comfortable and spotlessly clean: views on the beach perfect, : absolutely beautiful spacious grounds and many spacious swimming pools, easy step in for children and elderly, also has indoor pool, very very safe clear sea to swim in, life guards present, entertainment every night for adults, plus special early entertainment especially for children/todlers: great bar and indoor seating space. We can not wait to return.

 
08-06-2019

Indlæg af EveshamUK UK

An enjoyable stay

Second visit so I had a good idea what to expect. The hotel was pretty well at capacity so it felt very full, especially at meals. Only real issue was that whilst we were asked what meal sitting we wanted and when we requested the earlier sitting we were told that the dining room was full so we were assigned a table outside and were told firmly that this would be our table for the week. For three of the evenings the weather was windy and really too cold to be sat outside. On the third of these our meal was almost cut short as rain started as we left the table. As you can imagine, we didn't really enjoy the experience. We probably could have pushed for a change but we were on holiday and really just didn't want the hassle. With the hotel full, meal start times were pretty chaotic. It does mean though that as nice as the hotel was, we probably wouldn't stay there again. The food was however very good, especially the salads and desserts. The main courses maybe not so good. Some of the hot food could have done to have been warmer. I realise hot food overcooks if kept warm for long at buffets but at the speed food was eaten that shouldn't really have been an issue.

 
02-06-2019

Indlæg af TripFFM Frankfurt, Tyskland

Top Hotel / Directly At Beach

Hi Esperenza Team, we were two times now at Esperenza Hotel and we find it a very good Hotel with all what a visitor needs to have a relaxed vacation. Anyway, when i write a recommendation, i also want to state some points where we find it could be better, because nobody and nothing is perfect ūüėä: 1. Create more nice programs for children, so that parents could relax more. 2. The room for children is not good, because it is close to the swimming pool and it smells often like chlorine. Also there is less sun light, because the children room is like a storage room. 3. The inside Swimming Pool for kids should be renovated. 4. The Spa Area should also be renovated. Best Regards ELSE From Germany ūüėé