1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Playa Esperanza Suites

  • • Beliggende nær stranden
  • • Halvpension indgår
  • • Familievenligt

Playa Esperanza Suites – et skønt familiehotel med mange tilfredse gæster ved Alcudia-stranden. Herfra er der ikke langt til den hyggelige havn og naturparken. Den gode mad, den skønne beliggenhed, flere pools og gratis wifi på hele hotellet, er kun nogle af de ting, som venter på dig.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Playa Esperanza Suites ligger kun et stenkast fra stranden, og er omgivet af fine frodige haver. Hotellet udgør sammen med Playa Esperanza Hotel og Esperanza Park Aparthotel anlægget Playa Esperanza Resort.

Alle gæster kan frit benytte faciliteterne på de tre hoteller, hvor der er flere restauranter og totalt syv pools. Ved Playa Esperanza Suites er der en voksenpool, en lille separat børnepool samt en opvarmet indendørspool og jacuzzi. Solstole og parasoller. Strandhåndklæder mod depositum.

Hotelrestauranten er åben til morgenmad og middag (to middagsreservationer, kl. 18.00-19.30 og 20.00-21.30). Pæn påklædning er et kræv, og lange bukser gælder for mænd. På hotelområdet er der også en snackbar/restaurant, en poolbar og en lobbybar.

Børneklub for børn over 4 år i hotellets regi og legeplads. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitnessfaciliteter. Spa (for gæster over 13 år) med blandt andet dampbad, kolde pools, jacuzzier og vandmassage samt diverse behandlinger mod betaling.

Lektioner i windsurfing mod betaling. Cykeludlejning. Tennis, bordtennis og dart. Vaskeservice mod betaling. På hotelområdet er der et supermarked, og lige udenfor hotellet ligger en busholdeplads. Ca. 200 meter til naturparken S'Albufera og 5 kilometer til Alcudia og Ca’n Picafort.

Måltider

Halvpension.