Bedømmelse af Grupotel Alcudia Suite

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 161 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

Rie,
Kirke Hyllinge

+
Placeringen i forhold til by strand osv.
-
Måske bedre rengøring, vi fik skiftet håndklæder 1 gang og fik slet ikke skiftet sengentøj. Maden på hotellet var meget dyr og fordi det er sidst på sæson kunne men ikke købe is til børnene.

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

Ingelise ,
Rødovre

+
Tæt på strand og bus. Gode arrangementer på hotellet.
-
Vi kunne godt ønske at vi havde fået en altan med bare lidt sol.

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

Nina,
Næstved

+
God beliggenhed - ok lejlighed
-
Køkken noget slidt - trænger til en Update

Bekræftet køb : 2019-10-05


9 ud af 10

Brian,
Horsens

+
Service og store rummelig værelser
-
Nye madresser. De er virkelig hårde

Bekræftet køb : 2019-09-21


10 ud af 10

,

+
poolen personalet værelse/lejlighed
-
morgenmaden

Bekræftet køb : 2019-08-31


8 ud af 10

Bent,
Hammel

+
Pænt og rent og stille og rolige omgivelser
-
I burde gøre opmærksom på at ved all Incl. skal der betales ekstra for en stor del af drinks i baren. Ang. resturanten på hotellet bør i gøre opmærksom på at når der er skrevet fra 18.30 til 20.30 ved aftensmad er det kl. 20.30 at den er lukket og maden er taget ud og folk bliver bedt om at forlade resturanten - nok lidt tidligt når man er på ferie sydpå

Bekræftet køb : 2019-08-10


10 ud af 10

Leo,
Brovst

+
Beliggenheden og der var altid mulighed for at få en solsengen ved poolen. Maden var helt utrolig lækkert og med et stort udvalg.
-

Bekræftet køb : 2019-08-10


3 ud af 10

Line,
Kolding

+
Der var ikke så mange gæster, så flere gange havde vi poolen for os selv, hvilket var dejligt. Og børneguide og livredder var søde.
-
Der var skimmelsvamp på vores værelse og jeg blev meget syg på det ene døgn vi nåede st bo på værelset. Skimmelsvamp kan være meget sundhedsskadeligt og man kan blive meget syg ved eksponering. De værelser der er skimmelsvamp på skal lukkes af og evt. udbedres. Det vil sansynligvis sige at kassere ALT på værelserne, og opbygge værelserne på ny. Gulve, lofter vægge osv. En opdatering af hotellet ville være på sin plads hvis det skal leve op til 4 stjerner. Og en GRUNDIG rengøring af værelserne og ikke mindst air condition systemet. Brusehovederne var sorte af skidt, dørhåndtag flækket og med plamager, køleskabslågen helt tilklistret osv. osv.

Bekræftet køb : 2019-07-13


7 ud af 10

,

+
Rengøring og store værelser
-
Prøvede at spise i restauranten og fortryd så meget. Heldigvis havde vi ikke bestilt all inklusive. Maden var så ringe

Bekræftet køb : 2019-06-15


8 ud af 10

Ulla ,
Bjæverskov

+
Stort badeværelse
-
Det ville være dejligt med en kaffemaskine i lejligheden samt et skærebræt.

Bekræftet køb : 2019-06-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

199 bedømmelser
Meget godt
 
74
Godt
 
72
Middel
 
33
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

24-09-2019

Indlæg af ruthkaas

Et super godt hotel

Jeg kan varmt anbefale Groupotel Alcudia Suite - det er et hotel, hvor man virkelig føler sig velkommen. Personalet er helt fantatisk søde og venlige, og de gør alt for at man har det godt. Jeg kan også varmt anbefale all inklusive - maden er meget varieret og rigtig god, både morgen, middag og aften.

 
09-06-2019

Indlæg af NataschaHaiRas Ørum Djurs, Danmark

Super godt hotel!

Min familie og jeg er netop hjemvendt fra en uges ferie på Alcudia Suite, og har haft en skøn ferie på hotellet! Selvom vi ankom sent om aftenen, kunne vi gå ind i restauranten og få lidt mad. Maden generelt på hotellet er meget varieret både morgen, middag og aften. Der står kokke og steger dit kød om aftenen, og det smager bare super lækkert! Selvom vi var 9 mennesker afsted, var det aldrig noget problem at finde et bord hvor vi alle kunne sidde sammen. Det eneste minus ved restauranten er kaffemaskinerne, de kan lave lange køer om morgenen. Der er et bredt udvalg af drikkevarer i all inclusive, og man stod aldrig stå i kø i baren og ventede på at få en drink. Værelserne var rigtig fine, men der er meget lyt. De blev rengjort hver dag, og det var rart at der var et køleskab man kunne opbevare sine drikkevarer i. Sengene er lidt hårde, men det kunne sagtens gå an for os i den uge vi var afsted. Poolen på hotellet er fin, og det var aldrig noget problem at få en liggestol. Vil man hellere bade i havet, er der den fineste sandstrand Ca.5 minutters gang fra hotellet. Den er meget børnevenlig, og vandet er helt klart. Personalet var rigtig imødekommende, og var meget interesseret i at gæsterne hele tiden havde det godt. De var fuld af humor og altid klar på at snakke og joke med folk. Hver aften på hotellet var der en eller anden form for underholdning, der var noget til både store og små. Stor ros til Manuel, Pepe og Alberto! :D Klart et hotel jeg vil anbefale andre at besøge!

 
05-10-2018

Indlæg af kimhannelarsen

Beliggenhed beliggenhed beliggenhed

200 m fra fantastisk badestrand - vi havde valgt 7 dage med morgenmad stort varieret udvalg. Blandet hotel - ikke alt for mange børn og ikke alt for mange støjende voksne. Kan klart anbefales - ikke mindst fordi stranden er så tæt på.

 
18-09-2018

Indlæg af Isteen03 Jylland, Danmark

Guldbryllupsrejse med familien.

Et helt igennem skønt ophold med en særdeles god lejlighed, fantastisk mad alle 14 dage (vi havde all inklusive), super betjening, fin rengøring. Altid rent både i lejligheden, i hotellet og ved poolen. Det er et hotel, som vi varmt kan anbefale.

 
02-07-2018

Indlæg af Yrsa N

Ferie med to søstre og min mand i to lejligheder

Pænt hotel, rengøring dagligt. Pas på gulvet i brusekabinen, det er meget glat. Vi tillod os at lægge bademåtten på gulvet, det hjalp. Venligt personale i receptionen. Køleskabet manglede en låge til fryseren, så det var svært at regulere kulden.