1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Deluxe-værelser

Lyse deluxe-værelser med satellit-tv og telefon. Minibar. Espressomaskine. Gratis aircondition, deponering og wifi. Strygefaciliteter kan lånes. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt. Bemærk at børn under 2 år også regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Lyse dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredning til 3. person i fold-ud seng. Satellit-tv og telefon. Minibar. Gratis aircondition, deponering og wifi. Strygefaciliteter kan lånes. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med begrænset havudsigt. Bemærk at børn under 2 år også regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Lyse og fine enkeltværelser med satellit-tv og telefon. Minibar. Strygefaciliteter kan lånes. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.
Antal personer: 1 person.

Suiter

Pæne suiter som består af et separat soveværelse og et rummeligt opholdsrum. Ekstraopredninger er muligt i fold-ud seng eller sovesofa. Minibar og espressomaskine. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter kan lånes. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.