Udflugter, De Kanariske Øer

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Delfinsafari

At stå ved rælingen og se hvordan en flok delfiner pludselig hopper op af det glitrende hav, er noget du sent glemmer!

Dette er en fantastisk udflugt for alle aldre, og vi sejler udenfor Gran Canarias kyst med den store båd Multiacuatic, som har et fint soldæk. Om tirsdagen og torsdagen er der også mulighed for at bade.

Livet under havoverfladen er stort rundt om Gran Canaria, og der er en stor chance for, at vi kommer til at se havskildpadder og flyvefisk. Udflugten har hval-/delfingaranti, hvilket betyder, at hvis du ikke ser delfiner eller hvaler på turen, kan du tage med igen. Dette aftaler du på båden.

Frokost indgår ikke i prisen.

Voksne (12+ år): 239 DKK
Børn (2-11 år): 127 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Tirsdag, Torsdag, Onsdag, Mandag
Book

La Geria & shopping i Arrecife

Afgår fra: 

Følg med os på en herlig tur og oplev naturfænomenet, Los Hervideros, og den smaragdgrønne sø, El Golfo, på den sydlige del af Lanzarote!

Vi starter dagen med at besøge det storslåede naturfænomen, Los Hervideros. Langs med kysten findes et stort område med klippeformationer, som blev skabt af lava fra tidligere vulkanudbrud. Derefter fortsætter vi til den smaragdgrønne kratersø, Charco de los Clicos, som ligger ved den lille by, El Golfo. Søen adskilles fra havet af lavasand, og hvis du går op ad bjerget, vil du kunne nyde en dejlig udsigt.

Vi fortsætter mod vindistriktet, La Geria, hvor vi blandt andet besøger en bodega for vinsmagning. Dagen afsluttes i Lanzarotes største by, Arrecife. Her vil der være tid til at opleve byen på egen hånd, og du kan f.eks. shoppe i gågaden, Calle Léon y Castillo, eller nyde atmosfæren fra en hyggelig café.

Vinsmagning er inkluderet i prisen. Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 202 DKK
Børn (2-11 år): 120 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Marked i Teguise

Om søndagen forvandles Lanzarotes gamle hovedstad, Teguise, til et stort og farverigt marked. Det er en folkefest man ikke skal gå glip af! Det er først og fremmest de fordelagtige priser der gør markedet så populært. Her findes ingen prisskilte, så her gælder det bare om at finde sin indre købmand frem og forhandle om priserne.

På markedet sælges alt mellem himmel og jord, f.eks. krydderier, lokalt- og afrikansk håndværk, tasker, sko, tøj, m.m. Der findes også en hel del kulinariske fristelser, hvis sulten melder sig. Tag med på en formiddagstur og oplev det ægte Lanzarote.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Teide - Tenerifes stolthed

Tag med på vores udflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.
Vi begynder udflugten med en bustur op gennem pinjeskove og små byer. Efter omkring 40 minutter standser vi i byen Vilaflor. I løbet af turen passerer vi 4 forskellige klimazoner, inden vi kommer til dagens mål. Når vi når op til de 2.500 meter over havets overflade, så føles det som at lande på månen, og det fascinerende vulkanlandskab skaber en smuk kontrast til det frodige landskab, som vi passerede på vej op.


Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 224 DKK
Børn (2-11 år): 112 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - eftermiddag
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Teide - med Purowool

Tag med på vores udflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.

Vi starter eftermiddagen med en let frokost samt en præsentation af Purowools produkter af en skandinavisktalende guide. Herefter fortsætter vi busturen, hvor vi passerer 4 forskellige klimazoner, inden vi kommer til dagens mål. Når vi når op til de 2.500 meter over havets overflade, så føles det som at lande på månen, og det fascinerende vulkanlandskab skaber en smuk kontrast til det grønne landskab, som vi passerer på vejen op.

En let frokost er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 75 DKK
Børn (2-11 år): 75 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - eftermiddag
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Teide - Spaniens højeste punkt (Heldagsudflugt)

Afgår fra: 

Tag med på en heldagsudflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.

Dagen starter med en bustur op gennem den frodige Orotava Valley, og turens første stop er i byen La Orotava. Næste stop bliver ved Roques de Garcia, 2373 meter over havets overflade, og her er det tid til frokost.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Ørundtur – det bedste af Tenerife

Lær Tenerife, øen med de mange kontraster, bedre at kende under vores heldagsudflugt med bus!
Vores første stop er i byen Güimar på øens østkyst, hvor vi tager tilbage til guanchernes tid. De levede isoleret på Tenerife indtil den blev erobret i 1400-tallet. Her besøger vi også de seks trappestenspyramider.
Vi forsætter vores bustur til de frodige omgivelser i nord. Vi stopper i den gamle hovedstad La Laguna, som blev grundlagt for over 500 siden og findes på UNESCOs verdensarvsliste. Vi besøger også det lokale marked og smager autentisk kanarisk tapas og lokal vin. Vi standser også ved det mægtige dragetræ i Icod de Los Vinos, som har stået der i over tusind år.
Herefter tager vi op i bjergene for at se Los Gigantes' majestætiske klipper, der går ned i havet. Vi standser ved udsigtspladsen Mirador de Garachico, hvor vi har en mageløs udsigt over bjergene og havet.

Tapas og vin er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 388 DKK
Børn (2-11 år): 194 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Lanzarotes mesterværker

Sent om aftenen den 1. september 1730 åbnede jorden sig ved byen Timanfaya på sydlige Lanzarote. Vulkanudbruddet, som varede i 6 år, var et faktum, og området druknede i lava. I dag er det mægtige landskab blevet en fascinerende nationalpark.

Følg med os på en tur gennem det utrolige månelandskab, kom ned i en underjordisk grotte, nyd den fantastiske udsigt fra El Mirador og besøg César Manriques hjem.  

Frokost inkl. drikkevarer (vin eller vand) er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 507 DKK
Børn (2-11 år): 276 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Garbos Show!

Kombinér en god 3-retters middag med et sang- og danseshow på Garbo's i Bahia Feliz. Konceptet kan sammenlignes med Wallmans saloner, og det vil sige, at artisterne også vil være dem, der serverer for dig i løbet af aftenen. Stemningen er hjertelig og fantastisk, maden er god, og underholdningen er i topklasse.

3 retters måltid inkl. drikkevarer er inkluderet i prisen. Transfer indgår ikke i prisen.

Voksne (12+ år): 433 DKK
Børn (2-11 år): 112 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Finsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Søndag, Onsdag, Torsdag
Book

Rocky Adventure - Vandretur

Tag med på en vandretur langs urbefolkningens gamle stier blandt pinjebeklædte bjergsider og gennem det dramatiske landskab. Gran Canaria har nemlig en fantastisk natur, og hver ugedag har forskellige vandreturer. Den korteste er på 6 kilometer, og turene går højt op i bjergene hvor luften er tyndere.

Vælg mellem vandreturene:

Mandag: Vi vandrer i naturreservatet West Roque Nuble, som tager os igennem tre af Gran Canarias fire klimazoner.

Tirsdag: Vi vandrer gennem Pilancones skove og oplever rå og eksotisk natur. På turen vil vi opleve fantastiske udsigter i alle retninger (kun nov.-feb.).

Onsdag: Vi vandrer langs den gamle jernbane "Camino de la plata" mod Gran Canarias højeste punkt, Pici de las Nieves, der ligger 1.949 m over havet.

Fredag: Vi vandrer i vindistriktet oven for den hyggelige by Santa Lucia mod Guayadeque-dalen.

Bemærk at mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen og kan heller ikke købes på turen. Så husk en madpakke.

Voksne (12+ år): 410 DKK
Børn (2-11 år): 410 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Onsdag, Fredag
Book

Jeepsafari

Tag med på denne spændende og actionfyldte dag i smukke omgivelser langs kysten og gennem bjergene. I jeeps passerer vi spændende klippeformationer, søer og frodige dale. Herefter fortsætter vi turen gennem fyrreskove og vulkanske landskaber op til de højere dele af Gran Canaria. Når det er ved at være tid til frokost stopper vi ved den kanariske by Fataga, som er placeret i en smuk dal.

Efter frokost fortsætter vi med jeeps gennem Gran Canarias betagende landskab, og finder vej til øens skjulte skatte, inden det er tid til at vende tilbage til hotellerne.

Frokosten er inkluderet i prisen. Morgenmad er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 380 DKK
Børn (2-11 år): 269 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Book

Ubådssafari - Senior +65

Hvis du er +65, så får du rabat på denne udflugt.

Ubåden Submarine er en skøn og enkel måde at opleve livet under overfladen uden at blive våd. På den tekniske avancerede ubåd kommer du mildt sagt til at få en anderledes ferieoplevelse, som du sent kommer til at glemme. Den airconditionerede ubåd tager dig med ned i dybet, ca. 30 meter under vandoverfladen, på en times undervandseventyr.


Her får du muligheden for at opleve fiskenes hemmelige verden – en oplevelse som tidligere var forbeholdt for dykkerne. At befinde sig midt i det store blå omringet af fisk og skibsvrag er et minde for livet, så husk dit kamera.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Katamaranen Catlanza - Guld

Denne udflugt er for alle aldre!

En fantastisk halvdagsudflugt med luksuskatamaranen Catlanza, som tager os med på en sejltur til de smukke Papagayo-strande på Lanzarotes sydkyst. I havnebyen Puerto Calero byder besætningen på Catlanza dig velkommen om bord, inden kursen går mod de smukke Papagayo-strande. Om bord skal man bare læne sig tilbage og holde udkig efter hvaler og delfiner.

Har du altid ønsket dig at styre en katamaran? Så har du muligheden her. Når vi kommer frem ved Papagayo-strandene, er der tid til et svalende dyp, eller hvad med at snorkle rundt i det krystalklare vand. Til de mere eventyrlystne er der mulighed for at få en tur på vandscooter sammen med en instruktør.


Frokost samt frugt, øl, vin, sodavand eller vand er inkluderet i prisen. Jetski samt snorkeludstyr kan lånes.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Katamaranen Catlanza - Platinum

Denne udflugt er for dig, der er over 15 år.

En fantastisk halvdagsudflugt med luksuskatamaranen Catlanza, som tager os med på en sejltur til de smukke Papagayo-strande på Lanzarotes sydkyst. I havnebyen Puerto Calero hilser besætningen på Catlanza dig velkommen om bord, inden vi sætter kursen mod de skønne Papagayo-strande. Det er bare at sætte sig til rette om bord og holde udkig efter hvaler og delfiner.

Har du altid ønsket dig at styre en katamaran? Så har du muligheden her. Når vi kommer frem ved Papagayo-strandene, er der tid til et svalende dyp, eller hvad med at snorkle rundt i det krystalklare vand. Til de mere eventyrlystne er der mulighed for at få en tur på vandscooter sammen med en instruktør.

Frokost samt frugt, øl, vin, sodavand eller vand er inkluderet i prisen. Jetski samt snorkeludstyr kan lånes.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Katamaranen Catlanza Guld - Senior +65

Denne udflugt er for alle aldre, men hvis du er +65, får du rabat på denne udflugt.

En fantastisk halvdagsudflugt med luksuskatamaranen Catlanza, som tager os med på en sejltur til de smukke Papagayo-strande på Lanzarotes sydkyst. I havnebyen Puerto Calero hilser besætningen på Catlanza dig velkommen om bord, inden vi sætter kursen mod de skønne Papagayo-strande. Det er bare at sætte sig til rette om bord og holde udkig efter hvaler og delfiner.

Har du altid ønsket dig at styre en katamaran? Så har du muligheden her. Når vi kommer frem ved Papagayo-strandene, er der tid til et svalende dyp, eller hvad med at snorkle rundt i det krystalklare vand. Til de mere eventyrlystne er der mulighed for at få en tur på vandscooter sammen med en instruktør.

Frokost samt frugt, øl, vin, sodavand eller vand er inkluderet i prisen. Jetski samt snorkeludstyr kan lånes.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Katamaranen Catlanza Platinum - Senior +65

Denne udflugt er for dig, der er over 15 år, men hvis du er +65, får du rabat på denne udflugt.

En fantastisk halvdagsudflugt med luksuskatamaranen Catlanza, som tager os med på en sejltur til de smukke Papagayo-strande på Lanzarotes sydkyst. I havnebyen Puerto Calero hilser besætningen på Catlanza dig velkommen om bord, inden vi sætter kursen mod de skønne Papagayo-strande. Det er bare at sætte sig til rette om bord og holde udkig efter hvaler og delfiner.

Har du altid ønsket dig at styre en katamaran? Så har du muligheden her. Når vi kommer frem ved Papagayo-strandene, er der tid til et svalende dyp, eller hvad med at snorkle rundt i det krystalklare vand. Til de mere eventyrlystne er der mulighed for at få en tur på vandscooter sammen med en instruktør.

Frokost samt frugt, øl, vin, sodavand eller vand er inkluderet i prisen. Jetski samt snorkeludstyr kan lånes.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Jeepsafari til La Gomera

Tag med på en fartfyldt dag til naboøen La Gomera, som har en helt fantastisk og meget speciel natur med dramatiske bjergformationer. Selv på de solrigeste dage omringes toppene af tåge som i kontrast til de skarpe bjergkonturer, giver det hele et magisk skær.

På denne udflugt bliver du hentet med jeep og derefter går turen med båd over til La Gomera. Jeepturen starter med en tur gennem hovedstanden San Sebastiá med stop på en smuk udkigsplads. I løbet af dagen er der også stop ved en bananplantage, hvorefter det er tid til frokost. Under frokosten er der også en opvisning af øens berømte fløjtesprog.

Dagen byder også på besøg i en af Europas sidste urskove i nationalparken Garajonay. På tilbagevejen får du også lidt tid på egen hånd i byen San Sebastián, inden turen går tilbage til Tenerife og vores respektive hoteller.

Frokost, drikkevarer og billet til færgen er inkluderet i prisen.
Pasoplysninger er nødvendigt for bestilling af bådbilletten over til La Gomera. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Teide - Middag under stjernerne

Tag med på en af Tenerifes mest populære udflugter! Turen starter med et stop ved La Centinela, der byder på en helt fantastisk udsigt over Tenerife. Her får du serveret et glas boblende Cava, mens du nyder den fascinerende solnedgang. Herefter er det tid til en 3-retters menu, inden det er tid til aftens absolutte højdepunkt, man ser på stjerner ved Teide.

Måltid med tre retter og drikkevarer dertil er inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Must Cat - bådudflugt (eftermiddag)

Tag familien og vennerne med på en herlig dag på havet. Katamaranen Must Cat sejler fra havnen i Las Galletas. Atmosfæren om bord er hjertelig, og du vil under de ca. 4,5 time kunne nyde godt med sol oppe på dækket.

Havet mellem Tenerife og La Gomera er et populært tilholdssted for grindehvaler og delfiner, og hvis du er heldig, kan du se dem lege i det krystalklare vand. Når det bliver tid til at fylde energidepoterne op igen, serveres et lettere måltid om bord. Efter maden kan du tage en forfriskende dukkert i Atlanten fra båden – og hvis du er heldig, får du selskab af de nysgerrige havskildpadder.

I løbet af dagen kan du også få et prøvedyk med en uddannet dykkerinstruktør (varer ca. 10 minutter).

Enkelt måltid inkl. drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes. Prøvedykket er ikke inkluderet i prisen, og koster ca. EUR 15. 

Voksne (12+ år): 388 DKK
Børn (2-11 år): 194 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Must Cat – bådudflugt (morgen)

Tag familien og vennerne med på en herlig dag på havet. Katamaranen Must Cat sejler fra havnen i Las Galletas. Atmosfæren om bord er hjertelig, og du vil under de ca. 3 timer kunne nyde godt med sol oppe på dækket.


Havet mellem Tenerife og La Gomera er et populært tilholdssted for grindehvaler og delfiner, og hvis du er heldig, kan du se dem lege i det krystalklare vand. Når det bliver tid til at fylde energidepoterne op igen, serveres et lettere måltid om bord. Efter maden kan du tage en forfriskende dukkert i Atlanten fra båden – og hvis du er heldig, får du selskab af de nysgerrige havskildpadder.

I løbet af dagen kan du også få et prøvedyk med en uddannet dykkerinstruktør (varer ca. 10 minutter).

Enkelt måltid inkl. drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes. Prøvedykket er ikke inkluderet i prisen, og koster ca. EUR 15.

Voksne (12+ år): 306 DKK
Børn (2-11 år): 149 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Submarine - Safari under overfladen

Tag med og oplev verden under overfladen på en smuk og enkel måde med ubåden Submarine. Under den ca. 45 minutters lange tur kommer du til, at få en mildest talt anderledes ferieoplevelse – som du sent vil glemme.

Ubåden kommer ned på ca. 30 meter under overfladen. Her får du chancen for at opleve fiskenes hemmelige verden på nært hold.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet. Hvis du er senior, kan du booke denne udflugt til nedsat pris.

Vandring i Mascadalen

Tag med på en skøn vandretur gennem den smukke Mascadal, hvor du kan nyde den fantastiske natur på Tenerife på nært hold. Vandringen tager ca. 4 timer og afsluttes nede ved havet. Herfra fortsætter turen med båd, hvor man ser denne dramatiske ø fra vandsiden.

En sandwich, frugt og vand samt en sodavand på båden er inkluderet i prisen.

Sværhedsgraden er ganske svær. Det er muligt at låne vandringstave, vandresko og rygsæk, hvis du ikke har dit eget. Aldersgrænsen er 8 år.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Siam Park - Et vandeventyr for hele familien

Velkommen i Europas største vandland - Siam Park! Parken ligger i Adeje og har noget for alle der elsker vand. Her er flere pools, vandrutsjebaner og andr vandattraktioner med adrenalin kick. Du kan også nyde den lange sandstrand. Når det bliver tid til at fylde energien op igen, så er der både restauranter og cafeer inde i parken.

Mad, drikkevarer og transport er ikke inkluderet i prisen. Vandparken er åben sommertid: 10.00-18.00 og vintertid: 10.00-17.00. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Adgang til Corallium Spa Costa Meloneras

Sørg for den ultimative forkælelse med et besøg på luksushotellet Corallium Spa Costa Meloneras spa. Spaområdet har et fantastisk design og et afslappende miljø med varme og kolde behandlinger. Oplev en iskold iglo, realistiske lavagrotter som minder om De Kanariske Øers vulkanlandskab, tyrkisk hamam, en afrikansk sauna og saltvandspools med samme salte som i Det Døde Hav.

Du kan tilkøbe forskellige former for behandlinger, prøve algeindpakning, traditionel antistressmassage eller en chokoladebehandling?

Fire timers spa samt badekåber badetøfler og håndklæder er inkluderet i prisen.
Massage og spabehandlinger er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 246 DKK
Børn (2-11 år): 246 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog:
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Book

Alt om de kanariske vine

Det her er udflugten for dig, der vil lære mere om Gran Canarias vinproduktion og samtidig opleve fantastisk natur. På vej op af bjerget passerer vi tre af Gran Canarias fire forskellige klimazoner. Vi gør et fotokort stop i Fataga-dalen, som også går under navnet ”Valley of the thousand palms”.

Vi afslutter turen på Bodega of Tirajanas, hvor vi får en guidet tur og lærer mere om vinfremstillingen. Efter den guidede tur serveres der smagsrige tapasretter samtidig med, at vi smager på seks forskellige kanariske vine. Hvis du ønsker, er der naturligvis også mulighed for, at købe de kanariske vine med hjem.

Tapasretter og vin til maden er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 444 DKK
Børn (2-11 år): 220 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Angry Birds aktivitetspark

Angry Birds aktivitetspark er en park, der er inspireret af det kendte spil, hvor både voksne og børn kan have det sjovt sammen. Parken indbyder til leg og aktivitet med områder specielt udformet til forskellige aldersgrupper. Spring, klatring og hop hører blandt attraktionerne.

Mad og drikke er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på stedet. Egen mad og drikke på ikke medbringes. Indgang til parkens 10-D bio indgår ikke i prisen.

Buggy-safari i De Tusind Palmers Dal

Tag med på en spændende dag fuld af fart, hvor du oplever Gran Canarias skjulte skønhed langs med den sydlige kyst og op i bjergene.

Med en buggy som kører ca. 90 kilometer i timen, passerer vi smukke bjergformationer, søer og De Tusind Palmers Dal, inden vi når Gran Canarias ubeskrivelige vulkanlandskab.

En sodavand og transfer indgår i prisen.

Vær opmærksom på at du skal være minimum 18 år for at få lov til at køre. Der er plads til 2 personer i en buggy. Hvis medpassageren er et barn, skal minimumlængden være 135 cm. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Bådtur med katamaranen Supercat

Tag med på en skøn og afslappende heldagsudflugt, der passer til hele familien. Vi tilbringer dagen sammen om bord på Supercat, der er en af verdens største katamaraner.
Vi sejler fra havnen i Puerto Rico og sejler langs med Gran Canarias sydvestlige kyst. I løbet af dagen nyder vi Atlanterhavets vand eller slapper af i jacuzzien på Supercat. Til frokost får vi kylling, kanariske kartofler i mojo-sauce og en salat.

Frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 395 DKK
Børn (2-11 år): 209 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Onsdag, Mandag
Book

Delfinsafari inkl. Marked i Puerto Mogán

At stå ved rælingen og se hvordan en flok delfiner pludselig hopper op og splitter det glitrende hav, er noget du sent glemmer. For dig der ikke har set delfiner i sit naturlige miljø, er det en fantastisk oplevelse.

Efter delfinsafarien er der tid til lidt shopping på markedet i Mogán, inden bussen fragter os hjem til hotellet igen.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 261 DKK
Børn (2-11 år): 135 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag
Book

Fantastiske Fuerteventura

Fuerteventura er måske mest kendt for sine utroligt smukke strande, og kaldes ofte "Europas Hawaii" pga. de gode muligheder for at surfe. Øen er betydeligt mere end bare sand og strand. På denne tur får du et indblik i øens natur, historie og kultur. Vi besøger bl.a. Pepes Gedefarm, hvor der er mulighed for at prøve en lokal delikatesse; kiks med gedeost og kaktus marmelade.

Du kan også høre om aloe veraens dybdegørende og helende effekt. Vi stopper for at spise frokost i den hyggelige kystby Ajuy (ikke inkluderet i prisen). Her kan du gå langs kysten til de mægtige huler, hvor Kanarie Øernes beboere gemte sig under Anden Verdenskrig. En herlig dag for dig, som vil opleve mere af, hvad Fuerteventura har at tilbyde!

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Voksne (12+ år): 306 DKK
Børn (2-11 år): 153 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Gran Canarias højdepunkter

Tag med på denne dejlige udflugt, hvor vi oplever Gran Canarias højdepunkter fra små minibusser med plads til otte personer. Vi starter med at køre gennem den smukke Fataga-dal også kendt under navnet dalen med de 1000 palmer. Vores første stop er i den klassiske kanariske lille by Fataga. Herfra har vi en fantastisk udsigt over dalen. Herefter kører vi igennem de små hyggelige bjerglandsbyer San Bartolomé de Tirajana, Ayacata og Cruz de Tejeda.

Vi nyder en frokost på restauranten Balcon de Zamora, før vi fortsætter mod den smukke landsby San Mateo. Vi afslutter dagen med et besøg på en stor aloe vera farm, hvor vi lærer mere om plantens helbredende effekt.

Frokost er inkluderet i prisen.

Jeepsafari på det nordlige Fuerteventura

Tag med på en tempofyldt jeepsafari til det nordlige Fuerteventura! I Cotillo findes uberørt natur, mennesketomme strande med turkist vand og smukke små strande. Vi kommer nær vulkaner og det mægtige naturlandskab.

Engelsktalende guide er inkluderet i prisen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Jeepsafari på Jandiahalvøen

Tag med på en tempofyldt jeepsafari til Jandiahalvøen på det sydlige Fuerteventura! Med jeeps kommer vi til svært tilgængelige steder med stejle bakker og gennem gamle byer og til mennesketomme sandstrande.

Vi afslutter dagen med at køre langs Jandiahalvøens vestlige kyst hvor strandene er fantastiske med hvidt sand og store bølger. Vi stopper i byen Cofete, som hverken har elektricitet,vand eller asfalterede veje. I Cofete ligger Vintervillaen, som er et lille øde hus, og vi skal høre byens fascinerede historie.

Engelsktalende guide er inkluderet i prisen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Karneval i Santa Cruz

Karneval i Tenerifes hovedstad Santa Cruz er et must for dig, som skal besøge Tenerife omkring månedsskiftet februar-marts. Karnevalen er verdens anden største, efter Rio de Janaro, og starter 40 dage før påske. Coso Apoteosis er karnevalens højdepunkt, hvor den rytmiske musik og de farverige mennesker, de såkaldte comparsas og murgas (to typer af organiserede karnevalsgrupper) går gennem Santa Cruz' gader. Folkefesten afsluttes med kroning af årets festivaldronning. For at få så meget ud af eftermiddagen og aftenen som muligt anbefaler vi dig, at klæde dig ud i et farverigt kostume, præcis som de lokale gør.

Husk at booke bustransfer til festlighederne, som starter ca. kl. 16.00 på Av. Francisco la Roche og afsluttes ca. kl. 20.00 på Av. Maritima, nær Plaza de la España.

Transfer er inkluderet i prisen.
Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Katamaranen Catlanza

Afgår fra: 

Tag med og nyd en dag på havet i katamaran med fokus på total afslapning. Når vi har forladt havnen i Corralejo er det bare at læne sig tilbage og nyde solens stråler. Der er mulighed for at låne snorkeludstyr, hvis du vil udforske livet under overfladen. Måske bliver der også plads til en tur på jetski? Glem ikke at holde øje med flyvefiskene, som plejer at dukke op foran båden!

Mad og drikke serveres i løbet af dagen og er inkluderet i prisen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

La Graciosa på egen hånd

Denne udflugt er for alle aldre!


Oplev den charmerende ø La Graciosa. Du tager med båden på egen hånd fra byen Orzola, som sejler over til hovedbyen Caleta de Sebo på La Graciosa. Her bydes på en gåtur gennem den fine by Caleta de sebo. Hør om indbyggernes liv, som lever af fiskeri.  Resten af dagen er på egen hånd, hvor du kan udforske øen, inden både sejler tilbage igen.


Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 217 DKK
Børn (2-11 år): 149 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Book

La Graciosa på egen hånd - Senior +65

Denne udflugt er for alle aldre, men hvis du er +65, får du rabat på denne udflugt.

Oplev den charmerende ø La Graciosa. Du tager båd på egen hånd fra byen Orzola, som sejler over til hovedbyen Caleta de Sebo på La Graciosa. Her bydes på en gåtur gennem den fine by Caleta de sebo. Hør om indbyggernes liv, som lever af fiskeri.  Resten af dagen er på egen hånd, hvor du kan udforske øen, inden både sejler tilbage igen.


Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 202 DKK
Børn (2-11 år): 0 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Book

Markedsshopping og badning på Lanzarote

Afgår fra: 

Tag med til naboøen Lanzarote for shopping samt sol og bad. Vi starter med at besøge det lokale marked i Playa Blanca, hvor vi bliver i ca. 2 timer. Her finder I alt fra smukke kunst håndværker til frisk frugt. Om eftermiddagen tager vi videre til den fine strand Papagayo Beach, hvor båden ligger til og der er mulighed for et kort badestop inden turen går tilbage igen.

Mad og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 328 DKK
Børn (2-11 år): 161 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Markedsshopping og badning på Lanzarote

Afgår fra: 

Tag med til naboøen Lanzarote for shopping samt sol og bad. Vi starter med at besøge det lokale marked i Playa Blanca, hvor vi bliver i ca. 2 timer. Her finder I alt fra smukke kunst håndværker til frisk frugt. Om eftermiddagen tager vi videre til den fine strand Papagayo Beach, hvor båden ligger til og der er mulighed for et kort badestop inden turen går tilbage igen.

Mad og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Markedsshopping på Lanzarote

Tag med til naboøen Lanzarote for shopping samt sol og bad. Vi starter med at besøge det lokale marked i Playa Blanca. Her finder du alt fra smukke kunsthåndværker til frisk frugt. Om eftermiddagen tager vi videre til den fine strand Papagayo Beach, hvor båden ligger til, og der er mulighed for et kort badestop inden turen går tilbage igen.

Mad og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Med fire-hjulstrækker til Vulkaner og ørkenlandskab

Tag med på en tempofyldt udflugt hvor vi i fire-hjuls trækkere kører fra Corralejo til Lajares, forbi vulkaner og gennem mægtige ørkenlandskaber. Vi stopper i El Cotillo på vestkysten. I den lille by er der en fantastisk strand med smaragdgrønt vand. Vi kan anbefale fiskerestauranterne når det er tid til frokost. På vejen tilbage kører vi langs de hvide sandstrande.

Du kan vælge selv at køre fire-hjulstrækker eller med chauffør.

Hjelm og øvrigt udstyr er inkluderet i prisen. Mad og drikkevarer er inkluderet i prisen. Udflugten er med engelsktalende guide.


Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Med katamaran til naboøen La Graciosa

Denne udflugt er for alle aldre!

Oplev den charmerende ø La Graciosa, hvor vi sejler til med katamaranen Princess Cat. På La Graciosa går vi sammen gennem den fine by Caleta de sebo. Vi hører om indbyggernes liv, som lever af fiskeri. Efterfølgende går vi tilbage om bord og bruger resten af dagen på båden. Vi sejler rundt om øen og kaster anker i en bugt, hvor du kan nyde en svalende svømmetur. Frokost serveres om bord.


Frokost, øl, sangria, sodavand og vand, frisk frugt og velkomstmojito er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr samt kajak kan lånes om bord.

Voksne (12+ år): 440 DKK
Børn (2-11 år): 261 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Book

Med katamaran til naboøen La Graciosa - Senior +65

Denne udflugt er for alle aldre, men hvis du er +65, får du rabat på denne udflugt.

Oplev den charmerende ø La Graciosa, hvor vi sejler til med katamaranen Princess Cat. På La Graciosa går vi sammen gennem den fine by Caleta de sebo. Vi hører om indbyggernes liv, som lever af fiskeri. Efterfølgende går vi tilbage om bord og bruger resten af dagen på båden. Vi sejler rundt om øen og kaster anker i en bugt, hvor du kan nyde en svalende svømmetur. Frokost serveres om bord.

Frokost, øl, sangria, sodavand og vand, frisk frugt og velkomstmojito er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr samt kajak kan lånes om bord.

Voksne (12+ år): 395 DKK
Børn (2-11 år): 0 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Book

Segway på det nordlige Fuerteventura

Afgår fra: 

Segway er en sjov måde at komme frem på, og denne udflugt passer til hele familien. Vi starter i Corralejo med en kort introduktion hvor vi prøver at køre segway. Når alle føler sig sikre, kører vi langs strandpromenaden til havnen. I havnen er det tid til en forfriskende is eller en styrkende espresso inden vi vender tilbage til Corralejo.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Udflugten er med engelsktalende guide. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Shopping og tapas i Las Palmas

Tag med til Gran Canarias hovedstad Las Palmas og tilbring aftenen med shopping , seværdigheder og afslut på ægte spansk maner - med tapas!

Vi starter med at besøge et større shoppingcenter, og herefter tager vi til Las Palmas centrale bydel. Vi vil opleve den gamle bydel Vegueta fra 1400-tallet. I området omkring den smukke Santa Ana, ligger der flere hyggelige tapasbarer. Så når det er tid til middag er det blot at bestille flere små retter og dele.

Mad og drikkevarer indgår ikke i prisen.

Voksne (12+ år): 183 DKK
Børn (2-11 år): 105 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Shoppingtur til Puerto del Rosario

Køb noget med hjem til familie og venner! De bedste gaver og shopping på Fuerteventura finder du i Puerto del Rosario. Vi tager til shoppingcentret Las Rotondas, et fire etagers himmerige for shopping-elskeren. Centret ligger centralt i byen, så du når også at tage et kig på øens hovedstad. Stoppet i Puerto del Rosario er på egen hånd og varer i fire timer inden bussen kører hjem igen.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Skønne Fuerteventura

Denne udflugt er for alle aldre!


Tag med til naboøen Fuerteventura. Vi sejler til Corralejo med glasbundsbåd. Her er der tid på egen hånd til at opleve ferieøen og måske shoppe lidt. Vi fortsætter efterfølgende til Fuerteventuras måske mest kendte landemærke – Las Dunas. Disse magiske sanddyner, og de fantastiske strande med krystalklart vand er perfekte til at slappe af på, inden vi vender hjemad igen.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 328 DKK
Børn (2-11 år): 187 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Book

Skønne Fuerteventura - Senior +65

Denne udflugt er for alle aldre, men hvis du er +65, får du rabat på denne udflugt.

Tag med til naboøen Fuerteventura. Vi sejler til Corralejo med glasbundsbåd. Her er der tid på egen hånd til at opleve ferieøen og måske shoppe lidt. Vi fortsætter efterfølgende til Fuerteventuras måske mest kendte landemærke – Las Dunas. Disse magiske sanddyner, og de fantastiske strande med krystalklart vand er perfekte til at slappe af på, inden vi vender hjemad igen.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 291 DKK
Børn (2-11 år): 0 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Book

Skønne Fuerteventura inkl. frokost

Denne udflugt er for alle aldre!

Tag med til naboøen Fuerteventura. Vi sejler til Corralejo med glasbundsbåd. Her er der tid på egen hånd til at opleve ferieøen og måske shoppe lidt. Vi fortsætter efterfølgende til Fuerteventuras måske mest kendte landemærke – Las Dunas. Disse magiske sanddyner, og de fantastiske strande med krystalklart vand er perfekte til at slappe af på, inden vi vender hjemad igen. Det er også her, at vi sammen spiser frokost.


Frokost inkl. drikkevarer (vin og vand) er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 395 DKK
Børn (2-11 år): 224 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Book

Skønne Fuerteventura inkl. frokost - Senior +65

Denne udflugt er for alle aldre, men hvis du er +65, får du rabat på denne udflugt.

Tag med til naboøen Fuerteventura. Vi sejler til Corralejo med glasbundsbåd. Her er der tid på egen hånd til at opleve ferieøen og måske shoppe lidt. Vi fortsætter efterfølgende til Fuerteventuras måske mest kendte landemærke – Las Dunas. Disse magiske sanddyner, og de fantastiske strande med krystalklart vand er perfekte til at slappe af på, inden vi vender hjemad igen. Det er også her, at vi sammen spiser frokost.


Frokost inkl. drikkevarer (vin og vand) er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 358 DKK
Børn (2-11 år): 0 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag
Book

Snorkeltur

Er du nysgerrig på livet under havets overflade? Så kan vi anbefale dig denne herlige dagsudflugt til stranden i Taurito, hvor du får muligheden for at snorkle! Under overfladen åbner der sig nemlig en helt ny verden – vær klar på både at møde havskildpadder og smukke fisk.


Vi tager sammen af sted til stranden, og her bliver vi mødt af en skandinavisktalende instruktør, der fortæller os om havet og om den smukke verden, som findes under vandoverfladen. I løbet af dagen kommer vi både til at bade og snorkle.

Denne tur henvender sig til dig over 10 år. Fuldt udstyr er inkluderet i prisen. Frokost er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på restaurant.

Voksne (12+ år): 358 DKK
Børn (2-11 år): 179 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Book

Snorkling & Dykning

Grib chancen og brug en dag på både at snorkle og dykke under din ferie på Gran Canaria!

Vi tager sammen til stranden i Taurito, hvor vi begynder dagen med en snorkeltur, der naturligvis ledes af en erfaren skandinavisktalende instruktør. Efter frokost er det tid til, at prøve kræfter med et prøvedyk sammen med de erfarne instruktører. I ca. 45 minutter har du muligheden for, at opleve hvad som gemmer sig under havets overflade, når du kommer ned på ca. 6 meter. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at svømme på så dybt vand!

Denne tur henvender sig til dig over 10 år. Fuldt udstyr er inkluderet i prisen. Frokost er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på restaurant.

Voksne (12+ år): 596 DKK
Børn (2-11 år): 596 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Book

Tenerife rundt

Afgår fra: 

Tenerife er en ø med mange kontraster, og på den her klassiske rundtur får du oplevet mange af disse. Dagen starter med en tur gennem den frodige Mariana-dal og herefter et længere stop i byen Candelaria. Her har du blandt andet muligheden for at besøge De Kanariske Øers vigtigste helligdom, som er viet til Jomfru Maria, Basílica de Candelaria.

Busrejsen fortsætter langs med den sydøstlige del af Tenerife og gennem byerne Los Christianos og Playa de las Americas. I Playa de la Arena er der stop, så man kan beundre den smukke udsigt over Los Gigantes-klipperne. I den lille by El Tanque er der frokoststop, inden turen fortsætter mod byen Icod de los Vinos hvor der er lidt tid på egen hånd til at besøge det oldgamle drageblodstræ og San Marco Kirken.

Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Til havs med katamaranen Magic

Tag med på en afslappende dag på havet ombord på katamaranen Magic. I løbet af dagen er der mulighed for at bade og er du til mere fart, er der mulighed for en tur i bananbåd mod betaling. Eftersom at delfiner trives godt i vandet ud for sydkysten, er der derfor også gode chancer for, at få øje på et af disse intelligente dyr under turen.

Frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen. Tur i bananbåd er ikke inkluderet i prisen, men betales på stedet. Afgår kun fra Tarajalejo om lørdagen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Timanfaya - den aktive vulkan

På naboøen Lanzarote ser naturen og landskabet anderledes ud på trods af, at øerne ikke ligger langt fra hinanden. Her vidner det sorte sand og den stenede natur om den tidligere vulkanske aktivitet. Tag med til Lanzarote og oplev de magiske vulkanlandskaber på nært hold i nationalparken Timanfaya. Vi besøger også en Aloe Vera fabrik samt en vinproducent.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe i løbet af dagen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Ubådssafari

Denne udflugt er for alle aldre!

Ubåden Submarine er en skøn og enkel måde at opleve livet under overfladen uden at blive våd. På den tekniske avancerede ubåd kommer du mildt sagt til at få en anderledes ferieoplevelse, som du sent kommer til at glemme. Den airconditionerede ubåd tager dig med ned i dybet, ca. 30 meter under vandoverfladen, på en times undervandseventyr.

Her får du muligheden for at opleve fiskenes hemmelige verden – en oplevelse som tidligere var forbeholdt for dykkerne. At befinde sig midt i det store blå omringet af fisk og skibsvrag er et minde for livet, så husk dit kamera.


Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Ørundtur på Gran Canaria

Tag med på denne udflugt og oplev Gran Canarias varierende landskab og de fire klimazoner som findes her. I løbet af dagen kører vi igennem flere små bjerglandsbyer, og vi gør et stop på klippen Roque Nublo, som ligger omkring 1800 meter over havets overflade, og er en af ​​Gran Canarias mest berømte vartegn. Hvis det er klart vejr, er det muligt at se helt over til Tenerife, hvor man kan ane vulkanen Teide i det fjerne. Derefter tager vi Firgas og Arucas, hvor vi besøger en romfabrik.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på stedet.

Voksne (12+ år): 395 DKK
Børn (2-11 år): 198 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag
Book