Udflugter, Tenerife

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Teide - Tenerifes stolthed

Tag med på vores udflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.
Vi begynder udflugten med en bustur op gennem pinjeskove og små byer. Efter omkring 40 minutter standser vi i byen Vilaflor. I løbet af turen passerer vi 4 forskellige klimazoner, inden vi kommer til dagens mål. Når vi når op til de 2.500 meter over havets overflade, så føles det som at lande på månen, og det fascinerende vulkanlandskab skaber en smuk kontrast til det frodige landskab, som vi passerede på vej op.


Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Teide - med Purowool

Tag med på vores udflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.

Vi starter eftermiddagen med en let frokost samt en præsentation af Purowools produkter af en skandinavisktalende guide. Herefter fortsætter vi busturen, hvor vi passerer 4 forskellige klimazoner, inden vi kommer til dagens mål. Når vi når op til de 2.500 meter over havets overflade, så føles det som at lande på månen, og det fascinerende vulkanlandskab skaber en smuk kontrast til det grønne landskab, som vi passerer på vejen op.

En let frokost er inkluderet i prisen.

Teide - Spaniens højeste punkt (Heldagsudflugt)

Afgår fra: 

Tag med på en heldagsudflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.

Vi begynder dagen med en bustur op gennem den frodige Orotava Valley, og tager turens første stop i byen La Orotava. Næste stop bliver ved Roques de Garcia, 2373 meter over havets overflade og her spiser vi frokost.

Når vi når op til de 2.500 meter over havets overflade, så føles det som at lande på månen, og det fascinerende vulkanlandskab skaber en smuk kontrast til det grønne landskab, som vi passerede på vejen op. Hvis vejret tillader det, kan du herfra tage svævebanen endnu længere op – til 3550 meter over havets overflade. Vil du fortsætte de sidste 200 meter efter svævebanens endestation, så kræver det, at du ansøger om tilladelse på Nationalparkens hjemmeside: reservasparquesnacionales.es.

Mad og drikkevarer samt billet til svævebanen er ikke inkluderet i prisen.  Billetten koster EUR 27 for voksne, og EUR 13.50 for børn.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Ørundtur – det bedste af Tenerife

Lær øen med de mange kontraster bedre at kender under vores heldagsudflugt!

Vores første stop tager jer tilbage til øens første beboer Guancherne. De levede isoleret på Tenerife indtil den blev erobret i 1400 tallet. Vi gør også et stop ved de seks trappestenspyramider i Güimar på den østlige kyst. Her kommer i til at se en film om den norske opdagelsesrejsende Thor Heyerdahls teorier om pyramider og deres placering.

Vi forsætter op nord på til de smukke grønne områder. Vi stopper i den gamle hovedstad La Laguna, som blev grundlagt for over 500 siden og tager en byvandring gennem byen. Vi besøger blandt andet det lokale marked og smager autentisk kanarisk tapas og vin på en af de små hyggelige vin bodegaer. På vejen tilbage gør vi et sidste stop ved det 1000-årige dragetræ i Icod de Los Vinos.

Frokost med drikkevare er inkluderet i prisen samt entré til pyramiderne.

Jeepsafari til La Gomera

Tag med på en fartfyldt dag til naboøen La Gomera, som har en helt fantastisk og meget speciel natur med dramatiske bjergformationer. Selv på de solrigeste dage omringes toppene af tåge som i kontrast til de skarpe bjergkonturer, giver det hele et magisk skær.

På denne udflugt bliver du hentet med jeep og derefter tager vi med båd over til La Gomera. Jeepturen starter med, at vi først kører gennem hovedstanden San Sebastián og stopper på en smuk udkigsplads, hvor vi hører mere om øens spændende historie. Derefter holder vi også et stop ved en banan- og avokadoplantage, hvorefter det er tid til frokost. Under frokosten får vi desuden også en opvisning af øens berømte fløjtesprog.

Efterfølgende tager vi videre op i én af Europas sidste urskove i nationalparken Garajonay. På tilbagevejen får du også lidt tid på egen hånd i byen San Sebastián, inden vi igen vender tilbage til Tenerife og vores respektive hoteller.

Frokost, drikkevarer og billet til færgen er inkluderet i prisen.

Pasoplysninger er nødvendige for, at vi kan bestille bådbilletten over til La Gomera. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Teide - Middag under stjernerne

Tag med på en af Tenerifes mest populære udflugter! Vi starter turen med et stop ved La Centinela, hvor vi nyder den helt fantastiske udsigt over Tenerife. Mens vi ser den fascinerende solnedgang skåler vi i et glas boblende Cava. Herefter er det tid til en 3-retters menu inden vi når til aftens absolutte højdepunkt hvor vi skal kigge på stjerner ved Teide.

Måltid med tre retter og drikkevarer dertil er inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Must Cat - bådudflugt (eftermiddag)

Tag med os ud på en herlig dag på havet. Vi tager med katamaranen Must Cat fra havnen i Las Galletas. Atmosfæren om bord er hjertelig, og du vil under de ca. 4,5 time kunne nyde godt med sol oppe på dækket.

Havet mellem Tenerife og La Gomera er et populært tilholdssted for grindehvaler og delfiner, som ligger og venter på os i det krystalklare vand, hvis vi er heldige. Når det bliver tid til at fylde vores energi op igen, så serveres der en kold middagsbuffet om bord.

Efter maden kan du tage en forfriskende dukkert i Atlanten fra båden – og hvis vi er heldige, får vi selskab af de nysgerrige havskildpadder. Du kan også låne snorkel og maske, og se hvad der gemmer sig under havoverfladen i det klare vand, eller du har mulighed for at lave et prøvedyk med en uddannet dykkerinstruktør (varer ca. 10 minutter).

Kold buffet samt drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkel og maske kan lånes om bord. Prøvedykket er ikke inkluderet i prisen, og koster ca. EUR 15. 

Voksne (12+ år): 387 DKK
Børn (2-11 år): 194 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Must Cat – bådudflugt (morgen)

Tag med os ud på en herlig dag på havet. Vi tager med katamaranen Must Cat fra havnen i Las Galletas. Atmosfæren om bord er hjertelig, og du vil under de ca. 3 timer kunne nyde godt med sol oppe på dækket.

Havet mellem Tenerife og La Gomera er et populært tilholdssted for grindehvaler og delfiner, som ligger og venter på os i det krystalklare vand, hvis vi er heldige. Når det bliver tid til at fylde vores energi op igen, så serveres der en sandwich om bord.

Efter frokosten kan du tage en forfriskende dukkert i Atlanten fra båden – og hvis vi er heldige, får vi selskab af de nysgerrige havskildpadder. Du kan også låne snorkel og maske og se hvad der gemmer sig under havoverfladen i det klare vand, eller du har mulighed for at lave et prøvedyk med en uddannet dykkerinstruktør (varer ca. 10 minutter).

Sandwich samt drikkevarer er inkluderet i prisen.
Snorkel og maske kan lånes om bord. Prøvedykket er ikke inkluderet i prisen, og koster ca. EUR 15. 

Voksne (12+ år): 306 DKK
Børn (2-11 år): 149 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Submarine - Safari under overfladen

Tag med os ud og oplev verden under overfladen på en smuk og enkel måde med ubåden Submarine. Under den ca. 45 minutters lange tur kommer du til, at få en mildest talt anderledes ferieoplevelse – som du sent vil glemme.

Om bord på den klimatiserede ubåd vil vi komme ned på ca. 30 meter under overfladen, og få chancen for, at opleve fiskenes hemmelige verden. Her vil vi blandt andet se stingrokker, farveglade fisk & andre fantastiske dyr, som lever under vand overfladen. Tag med på et eventyr under havet!

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Vandring i Mascadalen

Tag med på en skøn vandretur gennem den smukke Mascadal hvor vi skal nyde den fantastiske natur på Tenerife på nært hold. Vandringen tager ca. 4 timer og afsluttes nede ved havet. Herfra fortsætter vi med båd og betragter denne dramatiske ø fra vandsiden.

En sandwich, frugt og vand samt en sodavand på båden er inkluderet i prisen.

Sværhedsgraden er ganske svær. Det er muligt at låne vandringstave, vandresko og rygsæk, hvis du ikke har dit eget. Aldersgrænsen er 8 år.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Siam Park - Et vandeventyr for hele familien

Velkommen i Europas største vandland - Siam Park! Parken ligger i Adeje og har noget for alle der elsker vand. Her er flere pools, vandrutsjebaner og andr vandattraktioner med adrenalin kick. Du kan også nyde den lange sandstrand. Når det bliver tid til at fylde energien op igen, så er der både restauranter og cafeer inde i parken.

Mad, drikkevarer og transport er ikke inkluderet i prisen. Vandparken er åben sommertid: 10.00-18.00 og vintertid: 10.00-17.00. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Tenerife rundt

Afgår fra: 

Tenerife er en ø med mange kontraster, og på den her klassiske rundtur får du oplevet mange af disse. Vi starter dagen med at køre gennem den frodige Mariana-dal og holder et længere stop i byen Candelaria. Her har du blandt andet muligheden for at besøge De Kanariske Øers vigtigste helligdom, som er viet til Jomfru Maria, Basílica de Candelaria.

Derefter kører vi langs med den sydøstlige del af øen og gennem byerne Los Christianos, Playa de las Americas og ved Playa de la Arena stopper vi, og beundrer den smukke udsigt der er over Los Gigantes klipperne. I den lille by El Tanque holder vi et frokost stop, inden vi fortsætter mod byen Icod de los Vinos hvor vi har lidt tid på egen hånd til at besøge det oldgamle drageblodstræ og San Marco Kirken.

Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.