Udflugter, Puerto De La Cruz

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Teide - Spaniens højeste punkt (Heldagsudflugt)

Afgår fra: 

Tag med på en heldagsudflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.

Dagen starter med en bustur op gennem den frodige Orotava Valley, og turens første stop er i byen La Orotava. Næste stop bliver ved Roques de Garcia, 2373 meter over havets overflade, og her er det tid til frokost.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Submarine - Safari under overfladen

Tag med og oplev verden under overfladen på en smuk og enkel måde med ubåden Submarine. Under den ca. 45 minutters lange tur kommer du til, at få en mildest talt anderledes ferieoplevelse – som du sent vil glemme.

Ubåden kommer ned på ca. 30 meter under overfladen. Her får du chancen for at opleve fiskenes hemmelige verden på nært hold.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet. Hvis du er senior, kan du booke denne udflugt til nedsat pris.

Tenerife rundt

Afgår fra: 

Tenerife er en ø med mange kontraster, og på den her klassiske rundtur får du oplevet mange af disse. Dagen starter med en tur gennem den frodige Mariana-dal og herefter et længere stop i byen Candelaria. Her har du blandt andet muligheden for at besøge De Kanariske Øers vigtigste helligdom, som er viet til Jomfru Maria, Basílica de Candelaria.

Busrejsen fortsætter langs med den sydøstlige del af Tenerife og gennem byerne Los Christianos og Playa de las Americas. I Playa de la Arena er der stop, så man kan beundre den smukke udsigt over Los Gigantes-klipperne. I den lille by El Tanque er der frokoststop, inden turen fortsætter mod byen Icod de los Vinos hvor der er lidt tid på egen hånd til at besøge det oldgamle drageblodstræ og San Marco Kirken.

Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.