Bedømmelse af Botanico

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Lene og Eric,
Kgs. Lyngby

+
Personalet var meget serviceminded
-
Ikke umiddelbart.

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Troels,
Hørsholm

+
Beliggenhed. Service. Mad. Værelser.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

,

+
det hele og parkens frodighed.
-

Bekræftet køb : 2019-02-24


10 ud af 10

Birgitte,
Værløse

+
Spa afdelingen
-
Der manglede et kort over hotellet eller en rundvisning. Det tog os fx lang tid at finde Spa afdelingen. Rundvisningen på spa afdelingen var alt for overfladisk.

Bekræftet køb : 2019-02-17


10 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

2025 bedømmelser
Meget godt
 
1582
Godt
 
305
Middel
 
90
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

31-10-2017

Indlæg af jannesofia Koh Tao, Thailand

Fantastisk hotel i verdensklasse

Vi elskede ALT ved Botanico. Den dæmpede rolige musik, som de spillede i receptionen, de lækre senge, den overdådige morgenmads buffet med cava og det helt igennem fantastiske søde personale. Især var vi begejstrede for portieren, som altid havde overskud til at lege med børnene og køre dem rundt på bagagestativer og få dem til at føle sig velkommen. SPA'en var fantastisk og er inkluderet i prisen for en overnatning. Og så spise vi på hotellets restauranter, som var virkelig lækker med. Hotellet ligger lidt væk fra byen, men det tog ikke mere end 10 min i taxa til 3,50 euro så var man i midten af Puerto de la Cruz. Fantastisk oplevelse, som vi kun kan anbefale.

 
05-09-2017

Indlæg af MSuhr København, Danmark

Fantastisk

Vi var på bryllupsrejse og havde et fantastisk ophold på Hotellet. Fantastisk morgenmad, god service alle steder, fantastisk spaområde som var med i prisen. Blev inviteret på drink og mad, den dag vi ankom, sammen med de andre ny ankommende. Vi følte os som Rockstjerner :-) Man får virkelig meget for pengene.

 
12-01-2017

Indlæg af Kenneth B

Fremragende nytårsferie

Hotellet er helt klart 5 stjernet. Service i top, mad i top. Kommer helt sikkert igen. Værelset var pænt og rent, og hver dag fik vi små flasker drikkevand gratis leveret på rummet. Benyttede dagligt spa-området med den opvarmede indendørs pool, aromabadet, det tyrkiske bad, sauna m.m.m.

 
21-09-2019

Indlæg af RosenM70 Monaco

You a lucky if you get what you book.

Booked a room on the top floor with outside jacuzzi but when we got there they just showed us to another room and said this was what we booked..photos can not be that wrong!! After a lot of mess we had to go to another hotel or stay in 3 diff rooms during a week.. They dont seem to know whats going on.. Anyway we suggested to go to the clinton suite or move to another place.. It was not with outside jucuzzi but ok even they closed a bit of the room.. Instead of fighting over this they should probably admit they made a huge mistake.. The resturant teams a very nice but others need to learn more on service

 
18-09-2019

Indlæg af K_The_Tourist Basingstoke, Storbritannien

Luxury

This is real 'old school' luxury at its best from the minute you walk through the door. The rooms are beautifully appointed in the traditional style and the breakfast buffet is amazing with every type of food imaginable. The cooked to order omelettes are superb. The oriental garden is wonderful to stroll through and the spa facilities are good. The circuit is well worth following, followed by a relaxing herbal tea on a waterbed. All the staff are amazing and take great care of everyone. If you're looking for luxury and relaxation in a beautiful setting, you need look no further.