1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Botanico

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Lene og Eric,
Kgs. Lyngby

+
Personalet var meget serviceminded
-
Ikke umiddelbart.

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

Troels,
Hørsholm

+
Beliggenhed. Service. Mad. Værelser.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-03-10


10 ud af 10

,

+
det hele og parkens frodighed.
-

Bekræftet køb : 2019-02-24


10 ud af 10

Birgitte,
Værløse

+
Spa afdelingen
-
Der manglede et kort over hotellet eller en rundvisning. Det tog os fx lang tid at finde Spa afdelingen. Rundvisningen på spa afdelingen var alt for overfladisk.

Bekræftet køb : 2019-02-17


10 ud af 10

Kirsten ,
Dragør

+
Meget smukt og alt var tip top.
-
Ingen forslag - da alt var i orden.

Bekræftet køb : 2018-03-04


9 ud af 10

Søren Heede,
Holte

+
Fantastisk beliggenhed og med en meget skøn botanisk have. Personalet var der og meget hjælpsomme i alle henseender
-

Bekræftet køb : 2018-02-25


5 ud af 10

Matti,
Kotka

+
Uima allas ja puisto
-
Hotelli pitäisi päivittää nykyaikaan

Bekræftet køb : 2018-12-31


9 ud af 10

Seppo,
Kirkkonummi

+
Puutarha ja ruoka tosi hyvää
-
Ravintoloissa illalla joskus yliyrittämistä, mistä viihtyvyys kärsi. Iltaohjelma ikävystyttävää. Palvelujohtajana esiintynyt nainen ei ymmärtänyt musiikista. Esimerkiksi sitä, että vierailevat muusikkoparit käyttivät flyygeliä huonekaluna asettelemalla sen päälle tavaroitaan ja juomalasiaan. Hieno Yamaha flyygeli oli päästetty ränsistymään.

Bekræftet køb : 2018-02-18


9 ud af 10

Anne,
Helsinki

+
hyvä aamiainen erinomainen siisti kylpylä (vain aikuisille) ystävällinen henkilökunta
-
Hotellista ei saanut käytännössä muuta infoa kuin hankalan nettisivuosoitteen esim. lukuisista vaellusreiteistä

Bekræftet køb : 2017-12-31


9 ud af 10

Tor,
Drøbak

+
Et hotell for voksne som vill unngå stress for å få en plass ved bassenget.
-

Bekræftet køb : 2018-03-11


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

1985 bedømmelser
Meget godt
 
1548
Godt
 
302
Middel
 
88
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
22

5 nyeste bedømmelser

31-10-2017

Indlæg af Janne T

Fantastisk hotel i verdensklasse

Vi elskede ALT ved Botanico. Den dæmpede rolige musik, som de spillede i receptionen, de lækre senge, den overdådige morgenmads buffet med cava og det helt igennem fantastiske søde personale. Især var vi begejstrede for portieren, som altid havde overskud til at lege med børnene og køre dem rundt på bagagestativer og få dem til at føle sig velkommen. SPA'en var fantastisk og er inkluderet i prisen for en overnatning. Og så spise vi på hotellets restauranter, som var virkelig lækker med. Hotellet ligger lidt væk fra byen, men det tog ikke mere end 10 min i taxa til 3,50 euro så var man i midten af Puerto de la Cruz. Fantastisk oplevelse, som vi kun kan anbefale.

 
05-09-2017

Indlæg af MSuhr København, Danmark

Fantastisk

Vi var på bryllupsrejse og havde et fantastisk ophold på Hotellet. Fantastisk morgenmad, god service alle steder, fantastisk spaområde som var med i prisen. Blev inviteret på drink og mad, den dag vi ankom, sammen med de andre ny ankommende. Vi følte os som Rockstjerner :-) Man får virkelig meget for pengene.

 
12-01-2017

Indlæg af Kenneth B

Fremragende nytårsferie

Hotellet er helt klart 5 stjernet. Service i top, mad i top. Kommer helt sikkert igen. Værelset var pænt og rent, og hver dag fik vi små flasker drikkevand gratis leveret på rummet. Benyttede dagligt spa-området med den opvarmede indendørs pool, aromabadet, det tyrkiske bad, sauna m.m.m.

 
18-06-2019

Indlæg af IamBoothman Wigan, Storbritannien

We will return again

Stayed 2 years ago and always said we would return. True to our word we have just had a week at this fantastic hotel. So relaxing, despite the slight hiccup with our reservation at check in - we were expected 6th September instead of 9th June. Hey, if they want to keep that room available in September as a gift, I don’t mind paying the flights to get back. Anyway, it was all very quickly sorted and the rest of our stay in room 363 was smooth as silk. The grounds and facilities are first rate and we spent most of our time in the spa area For sure we will be back again.

 
16-06-2019

Indlæg af Peter E Wirral, Storbritannien

Another excellent stay!

We’ve stayed here a few times since 2001 and have always been most impressed with the hotel and the friendly,helpful staff. Breakfasts are a wonderful experience in their own right and will possibly be all you need until the evening. There are 3 evening time restaurants,though the Italian one was closed for the duration of our stay,sadly. It’s run very efficiently by the excellent Suzanna but she and the Italian restaurant staff were on holiday leave. The other two restaurants are also first rate but we did miss the Italian one! There are restaurants nearby as well but the hotel meal prices are very reasonable for such a pleasant dining experience. With thanks to all staff,especially on this occasion to Vanessa,who gave us a lot of help when our flight home was badly delayed.