1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Dobbeltværelser

Store hyggelige dobbeltværelser i mexicansk stil. Værelserne har enten dobbeltseng elle to separate senge. Ekstraopredning i sovesofa. Væg til væg-tæppe. Der er loftvifte, tv med satellitkanaler og minibar. Gratis deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med udsigt til havet eller gården. Bemærk at også børn under 2 år regnes som person i ekstra opredning.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Hyggelige enkeltværelser i mexicansk stil med væg til væg-tæppe. Der er loftvifte, tv med satellitkanaler og minibar. Gratis deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.
Antal personer: 1 person.

Junior-suiter

Store og smagfulde junior-suiter i mexicansk stil. Junior-suiterne består af kombineret soveværelse og opholdsrum. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Samtlige værelser har væg til væg-tæppe, loftvifte, tv med satellitkanaler og minibar. Gratis deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badekar og separat brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. Bemærk at også børn under 2 år regnes som person i ekstra opredning.
Antal personer: 2-3 personer.

Suiter - vinter 2017/18

Smagfulde suiter i mexicansk stil. Suiterne består af soveværelse og opholdsrum. Væg til væg-tæppe, loftvifte, tv med satellitkanaler og minibar. Gratis deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Rummeligt badeværelse med badekar og separat brus. Toilet er også separat. Balkon eller terrasse med solstole og havudsigt. Bemærk at også børn under 2 år regnes som person i ekstra opredning.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.