Bedømmelse af Villa Cortés

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 205 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Niels Løkke,
Fårvang

+
Det var en super morgenmad, værelserne var fine og dejligt at der var aircondition, flot udsigt.
-
At der ikke var kakerlakker på badeværelset.

Bekræftet køb : 2019-11-03


10 ud af 10

Jesper Grøn,
Vejle ø

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

Tina Grusgaard,
Nibe

+
Dejligt hotel med venligt og hjælpsomt personale. Alt spillede perfekt og evt. ønsker blev efterkommet prompte. Morgenmaden er ubeskrivelig! Der var alt hvad man kunne drømme om.
-
1. Ved hotellets stranddel er der et kloakudløb lige ved siden af, hvilket ikke tilskynder, at man bader i havet dér. Vandets farve er brun og ikke imødekommende, men hvis man går hen ad strandpromenaden, kan man komme til mere indbydende stande. 2. Poolbunden trænger til renovering, nogle af småfliserne var knækket, men ikke noget som generede brugen heraf.

Bekræftet køb : 2019-10-20


8 ud af 10

Pia Richter,
Læsø

+
Fred og ro
-
Bedre wellness og nærvær under behandlingen. Gratis wi-fi på værelserne til den hotelpris

Bekræftet køb : 2019-02-24


10 ud af 10

Birthe Irene,
Lunderskov

+
Beliggenhed og standard
-

Bekræftet køb : 2019-01-20


10 ud af 10

Karsten Felthaus,
Ringkøbing

+
Beliggenhed.
-
pt. ingen.

Bekræftet køb : 2018-11-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

1449 bedømmelser
Meget godt
 
986
Godt
 
282
Middel
 
112
Mindre godt
 
41
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

23-07-2019

Indlæg af Charlotte A

Sommerferie på Villa Cortés

Det var vores første besøg på Villa Cortés, og det var en fantastisk oplevelse - alt lige fra personalet til selve hotellet. Der er skøn ro overalt i de smukke omgivelser. Der er styr på tingene, og Villa Cortés har den reneste pool, vi har oplevet. Vi har været ovenud tilfredse med vores ophold, og det er ikke sidste gang, vi har boet på Villa Cortés.

 
10-02-2019

Indlæg af RandiThyregaard Playa de las Americas, Spanien

Super dejligt

Det er bare det bedste hotel i området. Lækre faciliteter. Fantastisk pool område. Dejlig morgenmads buffet. Dejlig have, udsigt og jeg kunne blive ved. Vi har lige været her for anden gang og det bliver helt sikkert ikke den sidste.

 
14-04-2018

Indlæg af AV8R4LIFE Aalborg, Danmark

Pompøs

Store værelser! Pompøs indretning med tunge møbler og dæmpet lys. Som at være på besøg hos et colombiansk narko kartel - på den gode måde. Fin betjening og god mad. God beliggenhed ift. butikker og restauranter. Pæne og velholdte ude arealer. De negative ting: ingen strygejern, kaffemaskine eller elkedel på værelset. Larmende aircon. Ingen USB stik, og generelt meget langt mellem 220v stik på værelset. Jeg måtte oplade min telefon via støvsugerstikket på gulvet, og skulle lede efter strøm til min computer bag ved skrivebordet.

 
14-01-2018

Indlæg af Birgitte60 Frederiksberg, Danmark

De 5 stjerner burde kun være 3

Hotellet er charmerende, værelserne hyggelige,men noget mørke. Badeværelserne har tykke gardiner og et tyndt forhæng for kar/bruser - det stinker så surt, så det kan mærkes i hele suiten. Der er badekåber, men kun én størrelse - højst M og den mangler stropper til bæltet, tynde håndklæder. Der reklameres med fitness center, men det er virkelig ringe og i meget dårlig stand. Hyggeligt pool område med gode solsenge med tykke madrasser. Morgenmads buffeten er virkelig god. God service i receptionen. Ligger meget centralt for restauranter og forretninger og samtidig lige ud til havet.

 
04-02-2017

Indlæg af exoil Taastrup, Danmark

Super Hotel

Så fås det vel ikke mere spændende og afvekslende. Fantastisk indretning, god betjening, lækker mad, flot værelse, super rengøring. Poolen helt i top, ja alt var Mexikansk inspireret og flot udført. I toppen af hvad vi har oplevet på vore rejser igennem årene. Et lille minus var, at der kun var fri WIFI i receptionen og den fungerede ikke så godt.