1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Tigotan Playa De Las Americas

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Ulla,
Roskilde

+
Poolområdet og aften buffeten
-
Santa Rosa restauranten skuffede - de formåede at brænde en entrecote helt sort og så alligevel servere den - vi fik dog straks en anden bøf da vi påpegede - men det gjorde at vi ikke ønskede at besøge den restaurant igen (også fordi buffet restauranten var super god)

Bekræftet køb : 2019-03-17


9 ud af 10

Jakob,
Århus

+
God tilgængelighed for kørestole overalt på hotellet.
-
Mindre støj fra bar Del Mar, samt større variation i maden

Bekræftet køb : 2019-02-24


7 ud af 10

Tina,
Svendborg

+
Fantastisk smilende personale! Handikappladser ved poolen - og i det hele taget handikapvenligt, hvis man har brug for det.
-
Maden! Til den pris, skal maden være bedre! Det er det samme hver dag og alt smager ens og alt for dyrt!. Det bliver dødkedeligt efter 2 dage. Der er for meget cafeteria over det. Lav eks. forskellige temaer, så der er noget nyt hver dag. De sidste 3 dage gad vi ikke spise maden.

Bekræftet køb : 2019-02-03


10 ud af 10

Michael,
Højbjerg

+
Pool-området på taget
-
Ingen.

Bekræftet køb : 2019-01-27


9 ud af 10

Peter,
Haderslev

+
Beliggenhed og service.
-
Der bliver spillet for højt musik ved poolområderne, så man ikke kan slappe af og læse en bog i fred og ro, samt høre sin egen musik.

Bekræftet køb : 2018-12-09


9 ud af 10

John,
København

+
Et godt seniorhotel for den voksne gruppe.
-
Hotellets foam party i poolen var ikke passende for den gruppe af gæster, der har bestilt hotellet for at undgå unødigt højt støjniveau. Foam party er for den yngre gruppe af rejsende. Hotellet plages af en del fluer ved poolen, måske der kan sprøjtes derfor.

Bekræftet køb : 2018-12-09


9 ud af 10

Trine,
Faaborg

+
Deres pools og restaurant
-
Når man tager på ferie sydpå er det total nedtur at have et værelse i skygge 24-7. Det synes vi pænt træls

Bekræftet køb : 2018-11-25


10 ud af 10

Anette,
Grenå

+
Venligt personale, Dejlige omgivelser. Super lækker mad. Hotellet hed TIGOTAN og ikke som overskriften siger.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2018-11-18


1 ud af 10

Tenna,
Odense

+
Underligt i sender et spørgeskema på et hotel vi ikke kender eller har boet på? Vi boede på Tigotan! Værelserne er næsten alle i skygge eller ud mod vejen mod larmede engelsk fodboldbar - ikke særligt inspirerende. Morgenmaden var super med aftensmaden var håbløs kedelig og der var så meget larm i spisesalen så man ikke kunne samtale med sin partner. Vi gjorde opmærksom på dette allerede efter første aften og fik da også en opringning fra Apollo og herefter da hotellet med et løsningsforslag om at vi kunne gå derned igen! Vi valgte så at tage ud at spise hver aften. Vi kontaktede igen Apollo for en løsning men de gad ikke vende tilbage før sidst på eftermiddagen den anden sidste dag - ikke noget vi kunne bruge til særligt meget - magen til dårlig service især fordi Apollos danske afd. Havde skrevet vi ville blive kontaktet ugen for en løsning. Derudover blev i 2 gange vækket om natten grundet alarm på hotellet uden nogen form for information, meget utilfredstillende.
-
Meget bedre beskrivelse af hotellet - på et voksen hotel forventer vi ro ikke en spisesal som lyder som en lejrskole for en 5 klasse. Derudover var aftensmaden kedelig. De 4 stjerner må været opnået grundet pool området.

Bekræftet køb : 2018-11-11


8 ud af 10

Mette,
Aarhus

+
Der var dejligt roligt om natten
-
Nedsætte prisen på drikkevarer; var meget dyrt. Fjerne nogle af de "store solsenge", så der blev plads til flere "alm. solsenge"; svært at få plads, hvis man ikke ønskede at stå i kø, som dette hotel brugte.

Bekræftet køb : 2018-11-11


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1260 bedømmelser
Meget godt
 
795
Godt
 
317
Middel
 
97
Mindre godt
 
26
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

09-03-2019

Indlæg af jackies773 Greve, Danmark

Handicapsrejse

Virkelig lækkert hotel - smukke omgivelser- god betjening- rengøring fin- lækker mad - café del Mar baren på toppen er virkelig eksklusiv smuk udsigt - handicap forholdene er i top, dog er der en kant i brusekabinen så det kræver lidt kræfter at få badestolen derud - omkring poolen er det bare lækkert at det på forhånd er reserveret til handicappet 💙

 
02-02-2019

Indlæg af exoil Taastrup, Danmark

Dejligt hotel men!

Godt hotel, rent og pænt overalt, venligt personale, godt poolområde. Morgen og dinner buffet af høj klasse. Og konceptet med en selvbetjent exceclusive lounge med drinks og buffet er super. MEN ! Vores værelse lå på 5. Sal lige under baren på taget og tam-tam musikken var utrolig støjende. Selve værelset havde fin udsigt over poolområdet samt havet, men møblementet manglede en lænestol ingen ordentlig siddeplads. Det værste var karkerlakkerne som vi fandt i badeværelse, i entréen og i vores seng. Det er 59 år siden jeg så en Karkerlak og så nu på et ellers fint hotel. Så hvis du kan leve med karkerlakker i bad og i din seng er det et hotel som jeg varmt kan anbefale.

 
27-10-2018

Indlæg af Lis L Vestsjælland, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel. Lækker morgenmads- og aftenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Effektivt og smilende personale. Eneste minus er at værelset (307) vender ud mod / ligger over køkkenet hvorfra der er larm bl.a. fra ventilationen

 
17-05-2018

Indlæg af Thorvald C Mariager, Danmark

Dejligt at være tilbage igen,

Dejligt voksen hotel med meget fin service. Vi havde et smart Room med Exclusive halfbord, som kan anbefales. I Smart Room er der inkluderet adgang til Exclusive Lounge, hvor der er daglige aviser, soft drinks, kaffe og te samt snaks og div. drinks indtil spisetid. Jeg kan ikke give en objektiv vurdering af maden da jeg absolut ikke er til buffet, men der var meget forskelligt mad og min kone sagde det var godt. Restaurant Santa Rosa Grill var et dejlig sted, super mad og dejlig betjening. Betjeningen i buffet var også meget venlig og imødekommende selv om de havde travlt. Niveauet på maden i pool baren kunne tåle at blive lidt bedre. Hotellet kan anbefales til en dejlig afslapningsferie, bestil værelser ud mod pool siden. Vi var der på samme tid sidste år og kommer tilbage næste gang vi tager til Tenerife.

 
30-04-2018

Indlæg af nielsnicolaisen Sønderborg, Danmark

Skønt ophold !!

Hotellet er beliggende i kort gåafstand til centrum af Playa del las Americas. Værelserne er i en tilpas stor størrelse og der er en god seng og et godt badeværelse. Desværre har man sparet på møblerne i værelset. Det er ikke muligt at trække sig tilbage med en god bog på værelset idet der kun forefindes en meget hård stol samt et par plasticstole på balkonen at sidde på. Det er noget der virkelig trækker ned i vores optik. På værelset er der adgang til wifi som er ganske brugbart hvis man ikke har behov for at streame film og lign. Der er intet at udsætte på rengøringen, hverken på værelserne eller på hotellet som helhed. Alle personalegrupper er meget serviceminded og gør alt hvad de kan for at man kan holde en god ferie. Poolområdet er skønt og vandet er opvarmet til en temperatur så selv de mest vandforskrækkede hopper i. Maden er generelt rigtig god og der er et righoldigt udvalg og buffeten er anrettet så det hele ser lækkert og appetitlig ud. Kokke der står og skærer lækkert kød ud, forskellige fisk, ostebord samt lækre desserter og flere typer is og meget mere. Dog er der et par enkelte retter som ikke faldt i vores smag og andres tilsyneladende også, hvilket man tydelig kunne se på efterspørgslen. Pizza og lasagne smager ganske enkelt ikke godt, og vi har dem mistænkt for at købe disse som færdigretter ved supermarkedet og så måske lige smide lidt ekstra topping på. Til gengæld serverer de gode fadøl – vi har ikke én eneste gang prøvet at få serveret en ”doven” fadøl. Ros for det. Overordnet set havde vi et godt ophold. Ville vi komme her igen ? Ja, hvis turen går til Playa del las Americas en anden gang, kunne vi sagtens finde på at bestille dette hotel igen.