Bedømmelse af Tagoro Costa Adeje

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 33 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

,

+
-
der kunne godt være noget mere varierende med maden det var meget det samme det har været bedre da vi har været der mange gange før for nogle år siden

Bekræftet køb : 2019-03-24


10 ud af 10

Birte,
Blokhus

+
Vi kendte det i forvejen. Det var 10. gang vi var der. Mange af gæsterne er de samme år efter år. Personalet er søde og rare. Vi fik det værelse vi havde bedt om selv om I ikke kan garantere det og det er forståeligt nok.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-02-10


10 ud af 10

Jack,
Odense

+
Fred og ro - dejlig stor terrasse med flot udsigt
-

Bekræftet køb : 2019-01-27


8 ud af 10

Malene,
Tarm

+
Det meget flinke og venlige personale overalt på Hotellet. Blev altid modtaget med smil og imødekommenhed. Det store og varierede udvalg af maden i buffeten, som var lækkert tilberedt.
-
Støjdæmpning i spisesalen, der er SÅ meget larm under alle måltider. Håndklæderne ved pool-service trænger til udskiftning, mange var tyndslidte.

Bekræftet køb : 2019-01-20


8 ud af 10

Ullas,
Skovlunde

+
Børnevenligt
-

Bekræftet køb : 2019-01-20


8 ud af 10

Flemming,
Odense

+
Meget lækker og varieret mad og god service
-
Støjdæmpning i restauranten

Bekræftet køb : 2019-01-20


10 ud af 10

Inga,
Horsens

+
Alt fungerede perfekt.
-
Støjdæmpning af spisesal.

Bekræftet køb : 2019-01-20


7 ud af 10

Jette,
Grindsted

+
-
Gør noget ved larmen i restauranten, samt lad ikke gæster reservere solsenge hele dagen uden at være der. Meget støj fra baren efter kl 21.30 - 00.00, da vi boede lige oven over.

Bekræftet køb : 2019-01-13


10 ud af 10

Britta,
Fr-havn

+
Vi kender mange af de ansatte, har været der 12 gange før, det er bare vores vintersted. Alle er bare supersøde
-

Bekræftet køb : 2018-12-30


9 ud af 10

,

+
-
Større badeværelser ( ingen plads ved toilettet )

Bekræftet køb : 2018-12-30


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

3157 bedømmelser
Meget godt
 
1277
Godt
 
1080
Middel
 
480
Mindre godt
 
175
Dårligt
 
145

5 nyeste bedømmelser

18-02-2019

Indlæg af SandyLykke

Udmærket hotel

Hotellet er ganske udmærket uden at være fantastisk. Maden er rimelig, dog er der cafeteriastemning i restauranten. Poolen er god, dog spiller de den samme playliste hele tiden, lidt træls. Wifi er ikke super godt. Værelserne er fine med store haver eller altaner. Det koster 20 EUR i depositum at få poohåndklæder pr håndklæde vel og mærke. Det tager nok 10-15 min at gå ned til vandet, det er ned ad bakke, så man skal ikke være dårligt gående. Personalet er venligt og hjælpsomt.

 
17-03-2018

Indlæg af Hellebrit Næstved

Rigtigt godt sted til famileferier

Nemt at tjekke ind, særdeles sødt og imødekommendeø personale uanset funktion. God ren lejlighed, men ikke meget skabsplads med 2 opredninger, det kan nu sagtens lade gøre en 1 uge. Vi havde lejet bolig med jacuzzi, og den virkede perfekt og blev tilset jævnligt. All inclusive konceptet funger godt, og maden er veltillavet og velsmagende. Der er noget støj i restauranten, men i forhold til det høje antal glade familier, er det uundgåeligt. Poolen er passende temperatur og lige til at springe i og der er masser af liggestole.. den 5. stjerne var kommet i hus, hvis det blev håndhævet, at det ikke var tilladt at reserve liggestole - men det har jeg ikke oplevet overholdt nogen steder endnu. Det er et rigtigt godt feriested

 
16-02-2018

Indlæg af renepoulsen2018 Frederiksberg, Danmark

Godt familiehotel

Vi er netop kommet hjem fra endnu et vellykket besøg på Villa Tagoro. Hotellet kan varmt anbefales for børnefamilier, som kan blive underholdt dag og aften, hvis de ønsker det. Personalet er fantastisk. I køkkenet vil jeg fremhæve pastachefen Davide, som altid er god for en historie om hans pasta og saucer.

 
15-02-2018

Indlæg af Anette T Assens, Danmark

Hyggeligt gensyn - men....

Det er nu 3 år siden, vi sidst besøgte Villa Tagoro. Vi var ikke så begejstrede sidste gang, mest på grund af maden. Vi havde nu talt med flere, der havde besøgt hotellet i de mellemliggende år, og som gav udtryk for, at meget havde ændret sig. Vi valgte derfor at tage en tur dertil. Hotellet ligger lidt væk fra alt, “balladen” i Las Americas, mellem Costa Adeje og Torviscas. Hotellet er bygget som en lille hyggelig by, hvor man ikke hører støj udefra. De nyrenoverede værelser er desværre allerede ved se lidt slidte ud. Rengøringspersonalet sørger dog for, at der er pænt og rent. Hotellet har gennem de sidste år, lavet en ny børneafdeling med nyt poolområde. Det ser rigtig pænt ud, men da der stadig er børnepool også i forbindelse med voksenpoolen, er der stadig små børn i begge pools. Man kunne godt ønske sig, en voksenpool uden blebukser. Spisesalen er blevet moderniseret, hvilket også var tiltrængt. Det er bare en skam, at hotellet ikke har ofret en form for lyddæmpning. Der er en forfærdelig støj i spisesalen. Alle gæster taler om den støj. Støjen skyldes både grin, men også skrig og skrål fra de mange børn. Heldigvis er der stadig mulighed for at sidde udendørs. Her er støjen lidt mindre. Man kan godt have helt ondt af det søde personale, at de skal arbejde i denne støj hele dagen. Indretningen af spisesalen er blevet meget bedre, det er godt at der nu er flere steder, hvor man kan tage maden. Dog mangler der dog stadig de dage, hvor man tidligere havde en kok til at skære store stege ud. Fint med den søde “pastamand”, der altid havde tid til lidt sjov og søde smil, og hvor han lavede dejlige specielle pastaretter. Hotellet har også flyttet baren og lokalet, hvor der er underholdning om aftenen. Dette lokale bruges både til underholdning af børn - mini disco - og herefter til underholdning af de voksne. Der mangler dog et sted, hvor voksne kan opholde sig, og måske sidde og hyggesnakke. I baren/aftenlokalet er der også meget støj og larm af børn, der løber og leger. Det selvom, hotellet faktisk har indrettet et lokale til børnene. Underholdningen er af meget varieret kvalitet. Vi var heldige at opleve et fint karnevalsoptog, der dog ikke foregik om aftenen, men ved frokosttid. Meget flot show. Ellers bestod underholdningen bl.a. af, Bingo, skønt Rock orkester, dygtige akrobater samt en lidt pinlig underholdning, af de ellers meget dygtige medarbejdere fra animationsteamet. Vi vil anbefale, at man satser på kvalitet i stedet for kvantitet. Når det så er skrevet, er der stadig en fantastisk god stemning mellem det søde personale og gæsterne, og gæsterne i mellem. Her kommer mange, der har besøgt hotellet før, så der mange, der møder personer fra andre lande, som de har set og måske “leget” med tidligere. Det er rigtigt hyggeligt.

 
15-11-2017

Indlæg af Alkatima Nykøbing Falster, Danmark

Hygge

Et Hotel som kun kan anbefales, ideelle for mennesker med børn samt for voksne der bare vil hygge sig og bruge det som udgangspunkt for oplevelser på Tenerife . Meget kort beskrevet uanset hvem du er og hvad du skal lave er det til et rent 10 tal med ALT