1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Tagoro Costa Adeje

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Britta,
Fr-havn

+
Vi kender mange af de ansatte, har været der 12 gange før, det er bare vores vintersted. Alle er bare supersøde
-

Bekræftet køb : 2018-12-30


9 ud af 10

,

+
-
Større badeværelser ( ingen plads ved toilettet )

Bekræftet køb : 2018-12-30


8 ud af 10

john,
tullebølle

+
vi harværet der 5 gange tidligere
-

Bekræftet køb : 2018-12-16


9 ud af 10

Carl erik,
Fjelsted

+
Bygge stilen
-
Der bør laves en Børne afdeling i kantinen , da der er meget Støj i hele kantinen af mange børn

Bekræftet køb : 2018-12-16


10 ud af 10

Julia ,
Æduvik, Færøerne

+
god mad
-

Bekræftet køb : 2018-12-02


8 ud af 10

Torben,
Odense

+
Værelset og terrassen
-
Lille bord mellem liggestolene på værelsets terrasse

Bekræftet køb : 2018-04-08


10 ud af 10

Carl Erik,
Harndrup ( fjelsted)

+
Byggestile (Spansk)
-
Der er meget støj i spiseafdelingen.- opdel området i en stille afdeling og evt børne afdeling

Bekræftet køb : 2018-04-08


7 ud af 10

Jan,
Brande

+
Service
-
Gør noget ved larmen i spiselokalet

Bekræftet køb : 2018-04-08


9 ud af 10

Jon,
Randers

+
Hotellet har fået nye senge - særdeles dejligt! Renovering af lejlighederne var et must!
-
Det ville være ønskværdigt, hvis der kunne være danske tv kanaler, fremfor indiske/arabiske kanaler!

Bekræftet køb : 2018-03-11


9 ud af 10

Lene Jespersen ,
9210 ålborg

+
Det er at der er plafs til alle og den gode service , hvis der er noget som mangler bliver det hurtigt bragt i orden , derfor har vi været det ca 20 gange
-
Det er i spisesalen de skal tage at tørre alle fire sider på bordene af det er ikke altid lige godt . Øv øv

Bekræftet køb : 2018-03-11


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Sted
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

2964 bedømmelser
Meget godt
 
1170
Godt
 
1035
Middel
 
455
Mindre godt
 
165
Dårligt
 
139

5 nyeste bedømmelser

17-03-2018

Indlæg af Hellebrit Næstved

Rigtigt godt sted til famileferier

Nemt at tjekke ind, særdeles sødt og imødekommendeø personale uanset funktion. God ren lejlighed, men ikke meget skabsplads med 2 opredninger, det kan nu sagtens lade gøre en 1 uge. Vi havde lejet bolig med jacuzzi, og den virkede perfekt og blev tilset jævnligt. All inclusive konceptet funger godt, og maden er veltillavet og velsmagende. Der er noget støj i restauranten, men i forhold til det høje antal glade familier, er det uundgåeligt. Poolen er passende temperatur og lige til at springe i og der er masser af liggestole.. den 5. stjerne var kommet i hus, hvis det blev håndhævet, at det ikke var tilladt at reserve liggestole - men det har jeg ikke oplevet overholdt nogen steder endnu. Det er et rigtigt godt feriested

 
16-02-2018

Indlæg af renepoulsen2018 Frederiksberg, Danmark

Godt familiehotel

Vi er netop kommet hjem fra endnu et vellykket besøg på Villa Tagoro. Hotellet kan varmt anbefales for børnefamilier, som kan blive underholdt dag og aften, hvis de ønsker det. Personalet er fantastisk. I køkkenet vil jeg fremhæve pastachefen Davide, som altid er god for en historie om hans pasta og saucer.

 
15-02-2018

Indlæg af Anette T Assens, Danmark

Hyggeligt gensyn - men....

Det er nu 3 år siden, vi sidst besøgte Villa Tagoro. Vi var ikke så begejstrede sidste gang, mest på grund af maden. Vi havde nu talt med flere, der havde besøgt hotellet i de mellemliggende år, og som gav udtryk for, at meget havde ændret sig. Vi valgte derfor at tage en tur dertil. Hotellet ligger lidt væk fra alt, “balladen” i Las Americas, mellem Costa Adeje og Torviscas. Hotellet er bygget som en lille hyggelig by, hvor man ikke hører støj udefra. De nyrenoverede værelser er desværre allerede ved se lidt slidte ud. Rengøringspersonalet sørger dog for, at der er pænt og rent. Hotellet har gennem de sidste år, lavet en ny børneafdeling med nyt poolområde. Det ser rigtig pænt ud, men da der stadig er børnepool også i forbindelse med voksenpoolen, er der stadig små børn i begge pools. Man kunne godt ønske sig, en voksenpool uden blebukser. Spisesalen er blevet moderniseret, hvilket også var tiltrængt. Det er bare en skam, at hotellet ikke har ofret en form for lyddæmpning. Der er en forfærdelig støj i spisesalen. Alle gæster taler om den støj. Støjen skyldes både grin, men også skrig og skrål fra de mange børn. Heldigvis er der stadig mulighed for at sidde udendørs. Her er støjen lidt mindre. Man kan godt have helt ondt af det søde personale, at de skal arbejde i denne støj hele dagen. Indretningen af spisesalen er blevet meget bedre, det er godt at der nu er flere steder, hvor man kan tage maden. Dog mangler der dog stadig de dage, hvor man tidligere havde en kok til at skære store stege ud. Fint med den søde “pastamand”, der altid havde tid til lidt sjov og søde smil, og hvor han lavede dejlige specielle pastaretter. Hotellet har også flyttet baren og lokalet, hvor der er underholdning om aftenen. Dette lokale bruges både til underholdning af børn - mini disco - og herefter til underholdning af de voksne. Der mangler dog et sted, hvor voksne kan opholde sig, og måske sidde og hyggesnakke. I baren/aftenlokalet er der også meget støj og larm af børn, der løber og leger. Det selvom, hotellet faktisk har indrettet et lokale til børnene. Underholdningen er af meget varieret kvalitet. Vi var heldige at opleve et fint karnevalsoptog, der dog ikke foregik om aftenen, men ved frokosttid. Meget flot show. Ellers bestod underholdningen bl.a. af, Bingo, skønt Rock orkester, dygtige akrobater samt en lidt pinlig underholdning, af de ellers meget dygtige medarbejdere fra animationsteamet. Vi vil anbefale, at man satser på kvalitet i stedet for kvantitet. Når det så er skrevet, er der stadig en fantastisk god stemning mellem det søde personale og gæsterne, og gæsterne i mellem. Her kommer mange, der har besøgt hotellet før, så der mange, der møder personer fra andre lande, som de har set og måske “leget” med tidligere. Det er rigtigt hyggeligt.

 
15-11-2017

Indlæg af Alkatima Nykøbing Falster, Danmark

Hygge

Et Hotel som kun kan anbefales, ideelle for mennesker med børn samt for voksne der bare vil hygge sig og bruge det som udgangspunkt for oplevelser på Tenerife . Meget kort beskrevet uanset hvem du er og hvad du skal lave er det til et rent 10 tal med ALT

 
26-10-2017

Indlæg af Søren M Aabybro, Danmark

Godt hotel

Her besøgt hotellet to gange. Det er super godt hotel. Dejligt poolområde med godt aktiviteter for både børn og voksen. Værelserne dejlige. Rengøringen på hotellet er helt i top. Mad er god, man kan godt blive lidt ensformigt.