Tagoro Costa Adeje

Tagoro Costa Adeje er et rigtigt familiehotel med aktiviteter og faciliteter for store og små. Her bor du i rummelige og lyse junior-suiter, spiser god og varieret mad og bare nyder ferien. Det søde hotelpersonale og unikke, kanarisk arkitektur bidrager til den gode atmosfære.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-4 personer. Junior-suiter Premium for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det hele - har boet der 10 gange.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tagoro Costa Adeje (tidligere Dream Villa Tagoro) er bygget i ægte kanarisk stil og ligger i rolige omgivelser i Torviscas. Stort og dejligt poolområde med opvarmet pool om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Separat børnepool (ca. 70 cm dyb) samt legepool. Ved den mindre pool, som ligger bag ved hotellet, er det mere stille og roligt.

Buffetrestauranten Tagoro tilbyder lækre retter til morgenmad, frokost og middag. Desuden findes her en pool-/snackbar som tilbyder enkle retter samt varme og kolde drikkevarer og en bar. Dag- og aftenaktiviteter arrangeres flere gange om ugen.

Døgnåben reception. Gratis wifi i receptionen. Der findes spil mod betaling ved snackbaren. Billard mod betaling. Gratis bordtennis, tennis, aerobics og basketball. Børneklub i hotellets regi (4-12 år) med engelsktalende personale. Legeplads. Massage, frisør og manicure mod betaling. Vaskeservice mod betaling.

Gratis hotelbus til centrum og stranden alle dage undtagen søndage (lørdage kun til kl. 12.00 og du skal selv komme tilbage til hotellet). Bus til markedet i Fañabe om torsdag og lørdag. Ca. 2 km til centrum af Torviscas/Costa Adeje. Niveauforskelle på hotelområdet. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive. Nytårsmiddag.

All Inclusive

Restaurant Alisios:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-22.00

Snack Poolbar:

  • Snacks, kaffe/te, kl. 11.00-20.00
  • Is og bagværk, kl. 17.00-18.00

Poolbaren Splash Pool:

  • Varme og kolde drikkevarer, kl. 10.00-13.00 og 15.00-18.00

Bar Salón Las Cañadas:

  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 20.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.