1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Stella Polaris Oro Blanco

  • • Lejlighedshotel
  • • Centralt i Playa de las Americas
  • • Dejligt poolområde

Stella Polaris Oro Blanco er et prisvenligt alternativ for dig, som vil bo i egen lejlighed op din ferie. Her er du nær golfbanen og Playa de las Americas store udbud af både kanariske og internationale restauranter. På den lille hyggelige poolbar serveres drinks og snacks. Og på den rummelige solterrasse ligger man mere end bekvemt i sin solstol efter et dyp i den opvarmede pool.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Parkering på hotellets grund
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Stella Polaris Oro Blanco har en central beliggenhed i Playa de las Americas. Her er et dejligt poolområde med opvarmet pool med børnesektion. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Stor solterrasse med solstole og parasoller. Jacuzzi og sauna mod betaling.

Lille og hyggelig pool-/snackbar, hvor de serverer drikkevarer og enkle snacks. Bordtennis og billard. Gratis wifi i receptionen og i poolbaren. Vaskerum (hvor du selv kan vaske) mod betaling. Lokaltrafik samt omkringliggende barer, klubber og restauranter kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen.